Do Zemana se taky nekopalo ( tam se dokonce zmiňovalo podříznutí jako podsvinče) a do Klause byť v menší míře taky ne ??
Do prezidenta se nekope, no tak to bývávalo s minulým a předminulým prezidentem byl nastaven opačný precedens. Každá akce má svoji reakci, bohužel.
Turek se jako buran choval vždycky, stačilo první zasedání Evropského parlamentu.
Turek je primitiv a amatér.
Jestli je Turek vtipný? To ty, milý Rudolfku, určovat fakt nebudeš. Tvůj názor je totiž z mediálního hlediska zcela lhostejný. Na rozdíl od Turkova.
Co pořád máte s těmi komunisty.
Znám komunisty , kteří mne učili ve škole a tvrdě proklamovali komunismus a
po roce 1989 začali chodit do kostela.
To svědčí o lidském charakteru a hlavně o těch, kteří se takzvaně
nerealizovali v naší společnosti.
Mladí , kteří se narodili po roce 1990 je jim to šum a fuk.
Pořád nevyhlašujte inkvizici na komunisty. Ano vše nebylo v pořádku.
Mněli jsme práci. Kdo nepracoval, tak ho zavřeli za příživníctví.
Dnes na nepracující platíme všichni i vy co odsuzujete komunisty.
Jj, komoušů je třeba se zbavit, to má lipanek pravdu. A začít rovnou odshora ! Prý že do prezidentů se nekope. 🤣 A co média dělali když byl prezident Zeman, to už se zapomnělo? 🤔
a nejen do Zemana i do Klause
Pokrytci. O Zemana jste se otíráli a z bývalého komunisty co má doma politručku děláte nedotknutelného? Oba dělali kariéru pomocí KSČ. Nic proti, ale mají se držet stranou nebo kandidovat za KSČM.
Ha,ha,ha dobře to řekl ,však i já jsem to tam podobně napsal,vždyť ten Lipánkův výrok přímo volal po tom to takhle formulovat.
Pravdou se navezl do komouše Pávka a to samozřejmě je nemístné! Turku tytyty tyyyy kluku, ty to tady pěkně kosíš! Jen tak dál, ten kňukot co to vyvolává je toliko srandovní!😂