Neskutečné pokrytectví- do Miloše--Lihoše jste kopali, i když to vypadalo, že umírá.
Najednou jste rozcitlivělí.
Turek je jako vždy vtipný.
To byl těžký domácí úkol: Nějak překroutit úplně racionální výrok Turka, kterým přesně lokalizoval problém pirátů, do nějakého blábolu... On přece říkal: Do prezidenta se nekope...
P.Turek ma pravdu
Turčíku, tvuj xicht se hodí k trábošovi, takové auto vyjadřuje tvůj skutečný riz ,albínku , ja richtig 😄
Nahodou p.Turek je pohledny muz a takovy by mohl i kandidovat na Hrad.
Jednoduše, když by jste pana Turka sledovali, tak moc dobře víte, proč dělá/píše to co dělá/píše. A vaše reakce je přesně to, proč to dělá. Jeho to nebolí, jemu se to líbí 😉
Proč píšete o nějakém Filipovo pokrytectví? Filip Turek neřekl nic o tom, že se chce zbavovat komoušů, to byl výrok Lipavského, tak to zase nepřekrucujte. Ať se Lipavský všech takových klidně zbaví a bude klid.
Já mám pořád pocit, že pan Turek byl výstřelem do Bruselu nějak infikován. Před volbami se jevil jako normální obyčejný chlap a nyní mám pocit, že jej ta nová funkce, která je bez jakékoliv zodpovědnosti za hromadu peněz, zcela "vykolejila". Snad ještě "prozře". Není tak starý.......
Autor článku má asi krátkou paměť, prý do prezidenta se nekope a zaslouží si úctu, a že se tu deset let kopalo do Zemana jaksi zapomněl.
Rozdíl mezi Zemanem a Pavlem po zvolení? Zásadní, dosluhující prezident se držel v ústraní, nový je aktivní.
Pavel Česko vrátil do evropského proudu. Zeman polarizoval.
Inauguraci Petra Pavla označuje za „posun čela české politiky“ po působení Miloše Zemana, jenž si svou podporou Pekingu a Moskvy znepřátelil spojence v EU.
Najednou mluvíme o úctě k prezidentovi. Už jsme zapomněli na články o prezidentu Zemanovi.
K někomu jako je Zeman mít úctu je moc a moc těžké.
Tak tady se projevila ta vlastnost , ještě pred rokem o něm nikdo nevědel a ted když má moc, tak mu narost jak hřebínek tak pusa do který si sem tam nevidí.S mocí roste chuť, asi má vzor v Orbánovi ,Ficovy,Klausovy a všem těm podobným, který jsou neštastný, že nemůžou ovlivnovat český národ svýma kecama.Pan Turek si myslí že ještě muže -bohužel.
A že jste měli úctu ke Klausovi a k Zemanovi !