1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Nesympatický náfuka chce zůstat na výsluní asi co nejdéle, je bez empatie a férového jednání, proto osočuje lidi na na jejichž posty nikdy nedosáhne!

9
Před 5 měsíci
Božena Skalická

😄 Vztekejte se jak chcete. Lžete a vyhrožujte klidně dál. Jen se všem ukažte co jste zač. Všichni vás už na forech znají a číst vaše perly je vlastně zábava 😄 Tak jen pokračujte a zaberte více, zatím jste nedosáhla svého obvyklého standardu lží a nenávisti. Trochu přidejte v osobní dehonestaci a ještě jednou mi vyhrožujte soudem a prokurátorem 😄 To bylo mistrovské - smíchy jsem brečel 🙂

Před 5 měsíci

Já jsem si z článku odnesla pravý opak toho, co nám vnucujete. Držte se zdravého rozumu a neprekrucujte.

15
Před 5 měsíci

Má pravdu, no komunista Pavel nevadí ale jiný komunista by vadil...

43
Před 5 měsíci

Děkuji pane redaktore, nyní už vím co si mám myslet 🙂 . Příště poprosím informace a né názory.

13
Před 5 měsíci
František Jedlička

Od něj? Těžko.

2
Před 5 měsíci

do prezidenta se nekope -hlavně že ODS a top09 kopalo do prezidenta když byl v emocnici.n

26
Před 5 měsíci

Život v Česku je klasickej populistické plátek, přesně pro voliče dezolátní a krajně radikální a populistické petikoalice v čele s nymandem Fialou.

9
Před 5 měsíci

Byl agent který byl cvičený pro to aby bránil průchodu denokracie do ČR. Navíc si vzal politručku.

14
Před 5 měsíci
Jiří Skladal

Lžeš.😅

5
Před 5 měsíci

Nás preziden je duševní mrzak a komouš a hlavně bez svého názoru to máme teda prezidenta jako v Africe

28
Před 5 měsíci

a to je z Turkovy hranaté hlavy nebo to někde slyšel a říká to aby byl zajimavý ? měl by v EP pracovat radši pro lidi přece : D

11
Před 5 měsíci

A když se kopalo do prezidenta Zemana ,tak bylo vše v pořádku? Vždyt nic špatného co by nebyla pravda pan Turek neřekl

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt