Nesympatický náfuka chce zůstat na výsluní asi co nejdéle, je bez empatie a férového jednání, proto osočuje lidi na na jejichž posty nikdy nedosáhne!
😄 Vztekejte se jak chcete. Lžete a vyhrožujte klidně dál. Jen se všem ukažte co jste zač. Všichni vás už na forech znají a číst vaše perly je vlastně zábava 😄 Tak jen pokračujte a zaberte více, zatím jste nedosáhla svého obvyklého standardu lží a nenávisti. Trochu přidejte v osobní dehonestaci a ještě jednou mi vyhrožujte soudem a prokurátorem 😄 To bylo mistrovské - smíchy jsem brečel 🙂
Já jsem si z článku odnesla pravý opak toho, co nám vnucujete. Držte se zdravého rozumu a neprekrucujte.
Má pravdu, no komunista Pavel nevadí ale jiný komunista by vadil...
Děkuji pane redaktore, nyní už vím co si mám myslet 🙂 . Příště poprosím informace a né názory.
Od něj? Těžko.
do prezidenta se nekope -hlavně že ODS a top09 kopalo do prezidenta když byl v emocnici.n
Život v Česku je klasickej populistické plátek, přesně pro voliče dezolátní a krajně radikální a populistické petikoalice v čele s nymandem Fialou.
Byl agent který byl cvičený pro to aby bránil průchodu denokracie do ČR. Navíc si vzal politručku.
Lžeš.😅
Nás preziden je duševní mrzak a komouš a hlavně bez svého názoru to máme teda prezidenta jako v Africe
a to je z Turkovy hranaté hlavy nebo to někde slyšel a říká to aby byl zajimavý ? měl by v EP pracovat radši pro lidi přece : D
A když se kopalo do prezidenta Zemana ,tak bylo vše v pořádku? Vždyt nic špatného co by nebyla pravda pan Turek neřekl