Tak ho zaspi fňukno. Já jsem po transplantaci jater(3 nádory), dále pak po ozařování rakoviny prostaty, v úterý jsem byl na dilataci,(rozšiřování jícnu ,abych mohl polykat) a dnes už jsem byl na urologii,protože nečůrám. Jenže nejsem Krampol tak o tom nikdo nepíše
Máte pravdu. Jsem žena (jen mužův protil) a soucítím s Vámi. plno lidí je na tom daleko hůř než Krampol - ale, jak píšete - nejsou to prostě "hvězdy". Držím Vám palce - ať je vám brzo lépe !
Kde se berou ty nenavistne komentare? Fakt nechapu. Clovek, ktery cely zivot poctive pracoval, nikomu neublizoval, si posteskne a uz zavistivi cechackove nadavaji. Hnus.
Preji klidne vanoce a mnoho zdravi a dekuju za vsechna krasna predstaveni i role ve filmech. Diky.
pracoval? Ústy jako politici.
Pane Krampol.Vykašlete se na nějaký Štědrý den.Kolik lidí jsou na tom stejně a též se nezblàzní.
Buďte rád, že vás nic nebolí.
Lépe bych nenapsala. V tomto věku každý další den bez bolesti je vlastně dar. (moje vlastní zkusenost)
Taky vánoce nemusím, ale prostě je to den, jako každý jiný. Nesnáším ten předvánoční shon, kdy lidi kupují zbytečnosti své rodině známym, jen aby se ukázali, že na to mají.
Vánoce jsou takové , jaké si je uděláme !!! Není to o tom , že se lidé předvádějí nejkrásnější jsou , když jsou malé děti a vnoučata !!!
Pokud jsi zlobil-tak moc dárků nečekej.
Takových přátel z celého světa ? 27krát v Americe? Ne, potřebuje honorář. Kolik nás takových je, že jsme léta sami.
Roky a nemoci přibývají nám všem ale přesto je třeba poděkovat tomu nahoře že tady ještě jsme a těšit se z každého nového rána.
Krampola už bylo dost Ten se bude pořád připomínat.Škoda slov,už je otravnej !
Neřekla bych že je pan Krampol otravný , ale jsou to zlé a nenávistné komentáře !!!
Půjde si lehnout do Nemocnice. Tamto má zdarma. Má dost děti o které se nikdy nestaral s teď brečí když kašlou na něj.
Pane Krampol přeji Vám krásné Vánoce, hodně klidu, štěstí a zdraví. Kamarády už máte. Mám Vás ráda i Vaše filmy.