1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Tak ho zaspi fňukno. Já jsem po transplantaci jater(3 nádory), dále pak po ozařování rakoviny prostaty, v úterý jsem byl na dilataci,(rozšiřování jícnu ,abych mohl polykat) a dnes už jsem byl na urologii,protože nečůrám. Jenže nejsem Krampol tak o tom nikdo nepíše

25
Před 3 měsíci
Petr Jelínek

Máte pravdu. Jsem žena (jen mužův protil) a soucítím s Vámi. plno lidí je na tom daleko hůř než Krampol - ale, jak píšete - nejsou to prostě "hvězdy". Držím Vám palce - ať je vám brzo lépe !

13
Před 3 měsíci

Kde se berou ty nenavistne komentare? Fakt nechapu. Clovek, ktery cely zivot poctive pracoval, nikomu neublizoval, si posteskne a uz zavistivi cechackove nadavaji. Hnus.

Preji klidne vanoce a mnoho zdravi a dekuju za vsechna krasna predstaveni i role ve filmech. Diky.

23
Před 3 měsíci
Ivan Kratochvíl

pracoval? Ústy jako politici.

16
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 3 měsíci

Pane Krampol.Vykašlete se na nějaký Štědrý den.Kolik lidí jsou na tom stejně a též se nezblàzní.

Buďte rád, že vás nic nebolí.

22
Před 3 měsíci
Alena Lexová

Lépe bych nenapsala. V tomto věku každý další den bez bolesti je vlastně dar. (moje vlastní zkusenost)

8
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Taky vánoce nemusím, ale prostě je to den, jako každý jiný. Nesnáším ten předvánoční shon, kdy lidi kupují zbytečnosti své rodině známym, jen aby se ukázali, že na to mají.

8
Před 3 měsíci
Soukupova Lenka

Vánoce jsou takové , jaké si je uděláme !!! Není to o tom , že se lidé předvádějí nejkrásnější jsou , když jsou malé děti a vnoučata !!!

6
Před 3 měsíci

Pokud jsi zlobil-tak moc dárků nečekej.

7
Před 3 měsíci

Takových přátel z celého světa ? 27krát v Americe? Ne, potřebuje honorář. Kolik nás takových je, že jsme léta sami.

12
Před 3 měsíci

Roky a nemoci přibývají nám všem ale přesto je třeba poděkovat tomu nahoře že tady ještě jsme a těšit se z každého nového rána.

2
Před 3 měsíci

Krampola už bylo dost Ten se bude pořád připomínat.Škoda slov,už je otravnej !

38
Před 3 měsíci
Jana Nováková

Neřekla bych že je pan Krampol otravný , ale jsou to zlé a nenávistné komentáře !!!

8
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Půjde si lehnout do Nemocnice. Tamto má zdarma. Má dost děti o které se nikdy nestaral s teď brečí když kašlou na něj.

14
Před 3 měsíci

Pane Krampol přeji Vám krásné Vánoce, hodně klidu, štěstí a zdraví. Kamarády už máte. Mám Vás ráda i Vaše filmy.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt