Tak to musí být humus, to bych nepozřela. Co tam dává, když ne zeleninu? Gothaj, je nejhnusnější salám, který znám. Ten vůbec do salátu nepatří, ale patří tam mrkev, celer, někdo dává petržel, kapie, okurka, hrášek, půl cibule a dvě kyselá a dvě sladká jablíčka. Já dávám ještě sladkokyselé kloboučky žampionů, ale nepřeháním to. Do salátu nepatří salám !!
A kdo to řekl, že tam gothaj nepatří? Patří tam všechno co tam dávám, a kdo dává, nebo nedává něco jiného tak je to jeho věc.
Já mám také starý recept na bramborový salát. A také jako paní Holanová tam dávám tvrdý salám, trochu syrové cibule, sterilovanou okurku, brambory, majonézu, sůl a nakonec vajíčko. Vše lehce promíchám a servíruji na talíř. Podle mně do vánočního bramborového salátu zelenina nepatří, protože po zamíchání je to jak bramborový salát z bufetu k rohlíku.
U nás: brambory, vajíčko, cibule, celer, sterilovaný okurek, mrkev, petržel, hrášek a jako zálivka půl na půl tatarka a majonéza. To je vánoční salát. Během roku brambory, cibule, sterilovaná paprika a tatarka s majonézou.
Dávám dobrý salám a ze zeleniny spařenou cibuli, hrášek a okurky. Navíc pár kousků kyselé ryby.
Bramborový salát je věčné téma, každý má svůj recept na ten nejlepší bramborový salát 🙂
Máte pravdu :-)
Také mám svůj recept, s kořenovou zeleninou a hráškem, gothaj ne, ale dávám kvalitní šunku.
Já dělám bez salámu nebo šunky, mě to v bramborovém salátě kazí chuť 😉
Ježíšmarjá, ať si tam každý dává, co má rád! Co je ostatním po tom?
Nejlepší, když si ho uděláte tak jak ho máte rádi-no a na rady se vykašlete ...
Tak na to jsem se těšila.... tradice vánoc. Bitva o bramborový salát
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Ano, salam tam nedavam. Zeleninu korenovou, hrasek, okurky, sladke jablko, vejce ,brambory. Cibule a salam snizuji trvanlivost a my ho jime az do Silvestra.