1600/1600Zbývá 1600 znaků

Tento, po věcné stránce objektivní, tedy pravdivý, nevyvratitelný názor, že k něčemu tak trapnému a neskutečnému dojde, jsem naznačil už před rokem. Tato tehdy očekávaná zjištění a příchod velkých trapasů, také Černochové výrok o vystoupení z OSN, Pekarové Adamové o dvou svetrech a čipech, které utekly do Německa, také s občanem Tchaiwanu Vystrčilem, atd. nejsou nic proti tomu, co nás ještě s těmito podvodnými Spolky a Novou vládní totalitou Petra Fialy v příštích dnech čeká.

70
Před 1 rokem

Že vládu nezachrání žádná strategie, to je úplně jedno, vem vládu čert! Radši mi řekněte co zachrání naší zem, naše lidi, naše děti? Po ukončení vládnutí této pětifialice? Jak dlouho bude trvat, než se s toho srabu, kam nás dotáhli vyhrabem? Doufám, že jednou budou souzeni a odsouzeni, za své činy proti této zemi!!

59
Před 1 rokem
Honza Mášek

V tom se připojuji, tohle je tak nepředstavitelně přes čáru - že by měli nést trestní zodpovědnost - a jeden jako druhý, je jich tam dost. Součastně by měli nahradit gigantické škody, které způsobili - minimálně přijít o veškerý majetek, který získali po celou dobu svého panování.

12
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

To je konec Fialové vlády už se mu to krátí ,ale stejnak jim nic nepomůže ani svěcená voda ani jejich sliby .

89
Před 1 rokem
Jung Ludvik

Počkejte, jak nechutně manipulativní kampaň ještě rozjedou. Ani v horroru Vřískot tak nestrašili lidi, jako budou oni.

79
Před 1 rokem

Současná vláda dělá chyby, ale alespoň se snaží pro potomky zachránit budoucnost.

Právě tím riskuje příští nezvolení. Taky by nemusela dělat nic a jen rozdávat jak estebák. Ze svého nedal ani korunu, to vám nedošlo vy jeho užiteční idioti? Za jeho vlády by sice chvíli bylo líp omezeným sobcům, o to hůř by na to ale doplatili jejich potomci. Tak je to jednoduché. Děkuji.

32
Před 1 rokem
Josef Citovský

No. Kdyby nerozdávala a jinak nedělala vůbec, ale vůbec nic, asi by to nemohlo být horší. Spíš lepší.

Přijít ke dveřím na domluvenou návštěvu a na dveřích najít lísteček, že mě nechce přivítat ani křeček jejich dcery a nemají se se mnou o čem bavit... To je tak strašné mezinárodní diplomatické faux pas (i při mrňavosti naší země), že být premiérem, okamžitě bych složil funkci, aby z toho stát, který reprezentuju a jeho pověst, aspoň nějak s relativně vztyčenou hlavou jakž takž vybruslily. Jestli toho není schopen udělat, tak je to jelito. Nic než smradlavé zkažené nesoudné jelito.

35
Před 1 rokem

Jen málokdo poznal, co hrozí od tohoto pětislepence během jeho vládnutí, zvláště když se postavil do čela jeden z největších vykuků a žvanilů co tahle země do politiky přinesla. Byli jsme vypouštěni z diskusí, naše příspěvky měli přídomek všeho možného a páni redaktoři si mohli své ohlasné komentáře psát jak se jim zamanulo, neb se až na světlé vyjímky valná většina zpronevěřila své profesi. Tohle jsou výsledky také vaší špatné práce , která byla oslavou práce naší nekompetentní a nekomunikativní vlády.

42
Před 1 rokem
Milan Bürger

Souhlas. A spolu s politiky by měli být i novináři, kteří se takto zpronevěřili svému řemeslu, bráni k zodpovědnosti.

29

Proč, proč? Protože se někteří představitelé státu chovají, jako by zastupovali nejmocnější ekonomiku v Evropě. Asi na takové svalnaté kecy nejsou nikde zvědavi. A protože si naši politici nevidí do huby, může se jim to stávat častěji-ke škodě naší země.

19
Před 1 rokem

No už dávno měla být vláda někde u pásu ve fabrice i když i tam by to oni kazili

120
Před 1 rokem
Jana Černá

To by bylo zmetků !

37
Před 1 rokem

Volil jsem 5K. Příště volit nejdu, nemám koho. Dezoláti říkají že 5K je katastrofa. Oni by to říkali za všech okolností ale v tomto momentě je to pravda pravdoucí. Chaos, totální chaos. Klidně mne sluníčka a voliči Stan, Pirátů a TOP 09 označte za dezoláta. Howgh, končím, víc už není co říci.

33
Před 1 rokem
Petr Tesař

Pane Tesaři, v podstatě mi berete má slova z úst. Já jsem sice 5K nevolil, ale nebyl jsem volič ani Babiše. O to nakonec nejde, koho Homolka volil:-). Stejně jako Vy i já u mě nastala otázka, koho vlastně volit a také sklouzávám k poznání, že nikoho. Už mě nebaví hledat zoufale menší zlo.

8
Před 1 rokem

Jóó kdo jinému jámu kopá (fiala babišovi) sám do ní padá celý ten podvod včetně rychetského a ještě babiš byl ten který mu pomohl ke korytu u zemana

Ale já bych řekl že ne padá ale letí kosmickou rychlostí

Každý den na víc fialkovi sebranky se blíží vic a víc fiasku čssd

Vzpomínáte ? Na vše máme řešení a když říkám na vše tak na vše ale jaká neprozradíme až po volbách tak nyní ta řešení vidíte v přímém přenosu

Celá společnost se chystá vyrazit do ulic 27,11myslíte že je to kvůli tomu žvanění lidé nás mají rádi a jsme nejlepši vláda od revoluce ?

46
Před 1 rokem

Ve starém Izraeli, když se nedařilo, bylo třeba uskutečnit oběť Bohu. Vybrali obětního kozla, opentlili maličkami, dali mu naposledy nažrat a za zvuků bubnů a písní zvíře vyhnali daleko do pouště. Myslím, že nastal čas dát profesoru Fialovi naposledy nažrat a poslat ho do zapomnění.

38
Před 1 rokem
Jan Lán

Krásný lidový zvyk, to by stálo za obnovení 🙂...myslím, že EU má na tyhle záležitosti i nějaký fond...😆

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt