1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vůbec ho memusím. Je to pro národ totální pohroma a likvidátor. Na druhou stranu je mi ho ale líto,protože on ani neví,jaký je hlupák. To je špatné.

27
Před 1 rokem
Jiří Križanovič

Oprava. Nemusím

3
Před 1 rokem

Svatá pravda!!!! Štěstí pro mě, že jsem vůbec nikdy nebyl členem žádné politické strany!!! S komunisty to bylo víceméně naprosto jasné (a dnes bych musel hrůzou a ostudou chodit kanálama), s ODS to taky bylo jasné (to bych taky chodil raději teď těma kanálama), socani, no tak ti se taky "vybarvili", už je vůbec nikdy volit nebudu, lidovci mi také nemají co nabídnout, bo jak já to mám s pánem bohem, do toho vůbec nikomu nic nevím, do kostela jsem nechodil, na stará kolena už určitě s tímto nezačnu. Starosty asi "nebrat", bo to je v podstatě "národní fronta", piráti jsou pro mě nečitelní. No, tak já nevím... Babiš zas cosi mele o motýlech, keří "mají rádi řepke"... Je tady k tomu všemu vůbec co dodávat??? Snad už k volbám raději ani nechodit??? To by se ale neschopným a arogantním politikům hodilo úplně ze všeho nejvíc. Jasně... Asi jde hlavně tady o toto... Takže asi těm banditům nakonec až tak radost neudělám, a nějak si to promyslím.

4
Před 1 rokem
Karel Faltýnek

No právě,,tady není koho volit . Snad by byla nejlepší vláda odborníků, kteří své práci rozumí. Bez ohledu na politické strany

2
Před 1 rokemUpraveno

Politruk teoretik...Tragédie tohoto národa...Navíc hrobař kdysi slavné značky jménem ODS....Nejslabší premiér v historii země,né-li celé planety!!

19
Před 1 rokem

Za tuto vládu se musí rozumný člověk jen stydět!!!

64
Před 1 rokem

Pozor!Tady jde buď o totální blbost premiéra (nutno léčit) a nebo o zoufalý pokus "poradců" svést pozornost a VINU NA ŘETĚZCE,DODAVATELE A NAKONEC NA KOHO? NO PŔECE NA AGROFERT A BABIŠE!!!

23
Před 1 rokem

Jo jo profesor Nutela ,to na něj sedí , schválně jak o tomhle období budou jednou učit na školách při hodině dějepisu? 😮😄

29
Před 1 rokem
Freemason 85

Učitelé se ve výuce dějepisu s bídou dostanou někam k 1. světové válce. Schválně, zkuste se mladých na ulici zeptat, co se s Československem stalo koncem září 1938, případně 15.3.1939, 28.10.1918 anebo 25.2.1948. Budou na Vás čumět jak na letadlo a buď neřeknou vůbec nic (to je ale ještě ta lepší varianta), případně Vás z odpovědí vyloženě trefí šlak. Takže na výuku dějepisu bych moc nespoléhal. Je potřeba děckám vysvětlovat a vysvětlovat, bo ve školách je spíš zblbnou, oblbnou, nenaučí vůbec nic. Je ale třeba mít na paměti, že i toto se někomu velice a velice !HODÍ! a dost možná je to i záměr. Mít blbou a nevzdělanou mládež s IQ 78. S takovou "masou" se pak "pracuje" jedna báseň...

6
Před 1 rokem

Budeme si pouštět video s Nutelou jako jsme si pouštěli kůl v plotě Jakeše, bláhově jsem si myslel že ta doba trapasů už skončila!

37
Před 1 rokem
Pavel Fencl

Jakešovy "kůly v plotě" neměly chybu... "Nutella" se tak nějak samovolně přiřadila mezi tyto nesmrtelné perličky. Doufejme jen, že to pro tu současnou partičku všeho (ne)schopních bude mít tak nějak i podobnou dohru.... Bylo by to, dle jejich výsledků, i dosti žádoucí. Nemělo by se jim ale také zapomínat, že kromě tady toho všeho ekonomického (fialového) hnusu se zároveň jedná o, za posledních 35 roků, nejvážnější válečné štváče. A to je ve skutečnosti mnohem horší, než taškařice s nějakou Nutellou...

1
Před 1 rokem

Dobrý den lidé. Nemohu souhlasit s touto analytičkou. Můj argument zní: Voliče z Prahy, Plzně a Českých Budějovic nic nezlomí v jejich víře ve Fialovo Lečo". Tady někde skrytě funguje pátá kolona a ta v roce 2025 přijde z argumenty, které voličům opět zvedne jejich nehynoucí víru. Přidám několik málo argumentů z ekonomie. Jenom stabilní dodávka elektřiny, kdy v každém okamžiku se musí výroba ve složitém systému rovnat spotřebě, je základem prosperity naší civilizace. My Češi se o tento fundament hodláme svou pasivitou a neschopností nechat za pár let připravit. Podstatou problému je fakt, že tato i minulá vláda ČR se ani v zájmu národní energetické bezpečnosti, soběstačnosti a cenové dostupnosti nijak nevymezila proti eurounijní ideologii Green Deal v podobě stále tvrdší aplikace konkrétních legislativních norem pod souhrnným názvem Fit for 55 (tedy snížení emisí oxidu uhličitého, CO₂, do roku 2035 o 55 % proti roku 1990). Na rozdíl od někdejších proklamací tehdejšího šéfa opoziční ODS Petra Fialy, že se postaví proti systému emisních povolenek, jako předseda vlády tentýž muž v Bruselu nejen že nic proti emisním povolenkám neudělal, ale české předsednictví v EU ještě odsouhlasilo další utužení a rozšíření systému těchto ekologických daní. Ty se pak vrací těm, kdo se umí o dotační miliardy lobbisticky co nejlépe poprat.V žádném oficiálním dokumentu nestojí přímo odpovědnost za to, aby česká vláda a stát zajistily domácnostem a průmyslu elektřinu. Ovšem stát a vláda odpovídají dle příslušných plánů za funkčnost kritické infrastruktury, k níž nepochybně patří elektrárny.

3
Před 1 rokem

Premiér nutella to opět rozsvítil na plné kolo! Nevím, kde studoval, ale vypadá to na plzeňská práva! Má takové nějaké charisma a vystupování!!!

15
Před 1 rokem
Jan Lexman

No já nevím, na plzeňská práva jsem ho tipoval také, ale o právech - nevypadá, že by toho mnoho věděl, spíš mi příjde, když mají tak rádi Danuši, jestli neprošel dvouměsíčním profesorským rychlokurzem pod ní.

13
Před 1 rokem

Velká část společnosti Fialovu vládu takto vidí a při volbach,možná předčasných jim to sečte.

80
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt