1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Černochová by měla vládu opustit každopádně. A nejlépe i republiku...

26
Před 1 rokem
Petr Chabera

Ideálně celá pětidestrukce i se svým "chudoba jako životní standard" přístupem

2
Před 1 rokem

Něčím se bude muset profesor po volbách živit. Tak to zkouší v reklamě na Nutelu.

38
Před 1 rokem

Já jen doufám, že jim to pro volbách spočítáme, bohužel, až za dva roky,i když já bych byl pro defenestraci třeba zítra.

30
Před 1 rokem

Hlavně si to pamatujte při všech následujících volbách co znamená vládnutí ODS. Pokud tam budou tyto figury.

24
Před 1 rokem
Natalia Raposova

Jediná vláda ODS, která dokončila termín, byla ta první Klausova. Pak to padá jako kuželky a následuje dlouhé období v opozici. Člověk by řekl, že měli dost času vymyslet nějaký program! Ale ne: jediný program je KORYTO. Natřené Antibabišem.

21
Před 1 rokem

"Vládu už nezachrání žádná mediální strategie.. "

A pak že nejsou dobré zprávy, jen se děsím toho, co přijde po nich, protože Češi jsou prostě nepoučitelní.

9
Před 1 rokem
Jan Zahradnik

Tak to já - jsem v pohodě, sice škody se už napravit nebudou dát, to si lidé hodně něco nalhávají - a jistě to nebude žádná ultra výhra, ale ať tam příjde naprosto cokoliv - jedno se této vládě musí nechat. Díky ní - kdokoliv tam příjde - bude to velká výhra. Velká - nebo ještě větší. Ale tato vláda - a pamatujte na moje slova, ještě za 50 let se bude dobře vědět, že tohle byla nejhorší vláda v historii jak ČR, tak ČSFR ... a že směle konkurovala okupaci či válce.

6
Před 1 rokem

Nutellovej, Tebe už odmítá i Nigérie, normální člověk by se propad hanbou, ty ne, jen když Ti to sype klaune.

29
Před 1 rokem

Okamžitě demisi,větší katastrofa už to být nemůže

25
Před 1 rokem
Boris Vodak

„Vodákovi“ nateklo do loďky.

Před 1 rokem

No jo! Ale na koho budeme nadávat...?

8
Před 1 rokem

Obávám se, že je to vláda národní katastrofy. To co se tu předvádí, je neštěstí.

32
Před 1 rokem
Vladimír Kříž

Její voliči, děkujeme !

17
Zobrazit další reakci

Video s Nutellou je zcela určitě v pořádku. Všichni - včetně premiéra - na vlastní oči vidíme že s námi někdo u nás doma hraje nefér.

6
František Krystýnek

Ježiši , to snad nemusí demonstrovat první muž národa (prozatím) ! Celý národ už to ví dost dlouho a je zbytečné aby mu to trapným způsobem premiér připomínal ! Ten má aktivity směřovat jiným směrem !! A to tím , aby se nemusel zesměšňovat nakupováním u Nibelungů !

2
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt