Černochová by měla vládu opustit každopádně. A nejlépe i republiku...
Ideálně celá pětidestrukce i se svým "chudoba jako životní standard" přístupem
Něčím se bude muset profesor po volbách živit. Tak to zkouší v reklamě na Nutelu.
Já jen doufám, že jim to pro volbách spočítáme, bohužel, až za dva roky,i když já bych byl pro defenestraci třeba zítra.
Hlavně si to pamatujte při všech následujících volbách co znamená vládnutí ODS. Pokud tam budou tyto figury.
Jediná vláda ODS, která dokončila termín, byla ta první Klausova. Pak to padá jako kuželky a následuje dlouhé období v opozici. Člověk by řekl, že měli dost času vymyslet nějaký program! Ale ne: jediný program je KORYTO. Natřené Antibabišem.
"Vládu už nezachrání žádná mediální strategie.. "
A pak že nejsou dobré zprávy, jen se děsím toho, co přijde po nich, protože Češi jsou prostě nepoučitelní.
Tak to já - jsem v pohodě, sice škody se už napravit nebudou dát, to si lidé hodně něco nalhávají - a jistě to nebude žádná ultra výhra, ale ať tam příjde naprosto cokoliv - jedno se této vládě musí nechat. Díky ní - kdokoliv tam příjde - bude to velká výhra. Velká - nebo ještě větší. Ale tato vláda - a pamatujte na moje slova, ještě za 50 let se bude dobře vědět, že tohle byla nejhorší vláda v historii jak ČR, tak ČSFR ... a že směle konkurovala okupaci či válce.
Nutellovej, Tebe už odmítá i Nigérie, normální člověk by se propad hanbou, ty ne, jen když Ti to sype klaune.
Okamžitě demisi,větší katastrofa už to být nemůže
„Vodákovi“ nateklo do loďky.
No jo! Ale na koho budeme nadávat...?
Obávám se, že je to vláda národní katastrofy. To co se tu předvádí, je neštěstí.
Její voliči, děkujeme !
Video s Nutellou je zcela určitě v pořádku. Všichni - včetně premiéra - na vlastní oči vidíme že s námi někdo u nás doma hraje nefér.
Ježiši , to snad nemusí demonstrovat první muž národa (prozatím) ! Celý národ už to ví dost dlouho a je zbytečné aby mu to trapným způsobem premiér připomínal ! Ten má aktivity směřovat jiným směrem !! A to tím , aby se nemusel zesměšňovat nakupováním u Nibelungů !