1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ted v ODS uz tocit jen grotesky a radeji neme, at se udela co nejvetsi dojem

15
Před 1 rokem

Bohužel s tímto článkem musím jen souhlasit. Zase nás doběhli.Nic jiného.A myslím že to video byl poslední hřebíček.

19
Před 1 rokem
Jan Pavluv

Já zase si myslím, že ještě po hřebíčku přijde pořádná skoba.

5
Před 1 rokem

Premiér "Nutella" se svojí nepostradatelnou "Milkou", Pávkem a spol. Přehlídka. . . . .

5
Před 1 rokem

Vládu už nezachrání nic. Jen škoda že tak pozdě. Ne té fotce je ukázka ztráty jakékoliv inteligence.

25
Před 1 rokem

Vždy když vládne ODS,

tak mám účet bez peněz.

37
Před 1 rokem
Leopold Zdráhal

Nejlepší je, že tohle ani není žádná ODS, to si jen nechali jmenovku. Vzpomínám jak se lobovalo "jsme nová, lepší ODS" - no nová rozhodně - lepší - myslím, že si každý umí udělat názor, ale každopádně - co udělali je, že ODS už nikdy nebude volitelná i kdyby nakrásně vyměnili úplně všechny. Kolik je nenávisti proti komunistům - a to mi příjde, že tito jsou ještě horší - dle mého, když jim nezapomenou celé dvě generace lidí - bude to ještě málo

4
Před 1 rokem

Vláda národnej katastrofi...

20
Před 1 rokem

Volili jsme špatně, volili jsme třetí ligu, která ještě dostala za úkol hrát špatně, neboť zápas byl uplacený.

17
Před 1 rokem

Dělají to chlapci výborně jen co je pravda, lépe už to ani nejde myšleno obrazně. Je to hnus velebnosti, opravdu se to nedá komentovat.

11
Před 1 rokem

To snad nazpět 40 let nebyl nikdy takovej průser

67
Před 1 rokem

vysvetli mi nekdo proc se p. fiala porad usmiva kdyz chovani vlady je spise k placi

14
Před 1 rokem
Anežka Mátlová

Dal si lajnu v Brně.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt