Ted v ODS uz tocit jen grotesky a radeji neme, at se udela co nejvetsi dojem
Bohužel s tímto článkem musím jen souhlasit. Zase nás doběhli.Nic jiného.A myslím že to video byl poslední hřebíček.
Já zase si myslím, že ještě po hřebíčku přijde pořádná skoba.
Premiér "Nutella" se svojí nepostradatelnou "Milkou", Pávkem a spol. Přehlídka. . . . .
Vládu už nezachrání nic. Jen škoda že tak pozdě. Ne té fotce je ukázka ztráty jakékoliv inteligence.
Vždy když vládne ODS,
tak mám účet bez peněz.
Nejlepší je, že tohle ani není žádná ODS, to si jen nechali jmenovku. Vzpomínám jak se lobovalo "jsme nová, lepší ODS" - no nová rozhodně - lepší - myslím, že si každý umí udělat názor, ale každopádně - co udělali je, že ODS už nikdy nebude volitelná i kdyby nakrásně vyměnili úplně všechny. Kolik je nenávisti proti komunistům - a to mi příjde, že tito jsou ještě horší - dle mého, když jim nezapomenou celé dvě generace lidí - bude to ještě málo
Vláda národnej katastrofi...
Volili jsme špatně, volili jsme třetí ligu, která ještě dostala za úkol hrát špatně, neboť zápas byl uplacený.
Dělají to chlapci výborně jen co je pravda, lépe už to ani nejde myšleno obrazně. Je to hnus velebnosti, opravdu se to nedá komentovat.
To snad nazpět 40 let nebyl nikdy takovej průser
vysvetli mi nekdo proc se p. fiala porad usmiva kdyz chovani vlady je spise k placi
Dal si lajnu v Brně.