Kolář odpověděl noblesně.Rozumím tomu tak, že noblesně sdělil, že má všechny kritiky na háku, protože on je přítel po boku .
A taková to byla sláva a kecy o očistě hradu, spojování společnosti, moderaci důchodové deformy a vše velmi rychle vyčpělo 🤣
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Přečetl jsem si velmi podrobně vaše komentáře a vaše názory. Myslíte si, že si to, co zde většinou píšete, že si také myslí i těch cca 58% voličů nebo aspoň část jeho voličů, které pana generála, tedy dnes pana prezidenta Pavla volilo?
Myslí si to i paní prezidentka Slovenska, která dnes už balí kufry? Jaká to byla "náhoda" při volbě pana Pavla, že paní prezidentka, do 15 min. po zvolení, stála vedle něho a gratulovali si a objímali se? O "náhodě" můžete vykládat tak akorát "naší Mařeně ve Vídni" jak se na Moravě v přísloví říká?
Myslí si to i velká část voličů z Prahy, kteří z velké části rozhodli o jeho zvolení? Nebo tam Praha potřebovala "loutku" s kterou bude manipulovat?
Myslí si to i paní Nerudová, která mu "předala" milion hlasů (dle komentáře významných prognostických ústavů a firem)?
Myslí si to i paní předsedkyně Parlamentu, nebo pan předseda Senátu?
Já si tedy nemyslím, že praní špinavého politického prádla je jen česká vlastnost, ono se pere všude ve světě.
Jen je překvapující jaké silné propagndě čeští voliči podlehli před volbou pana generála prezidentem. Jaké bylo jednostranné masírování od politiků ČR k volbě pana generála, jak nás masírovalo zahraničí, jak se zapomíná na jeho minulost do r. 1989, na jeho komunistickou rodinu, prosovětské názory pana Pavla v minulosti, ano, toto nikomu najednou nevadilo a nevadí?
Tak co teď chcete? Nehrajme si na Bohy, každý z nás, když si vybírá své podřízené, tak se může splést. Ale tady to, co se děje na Hradě, to už přece není jen chyba u výběru jednotlivce. Je to ale vše odpovědnost jen a jen pana prezidenta.
A taková to byla velká láska...
Ještě, že mluví jen ke Kolářovi. Nemluvila ještě o Pavlovi. Ten měl uspořádat 19.10.2023 na otevření Hradu jako poděkování sponzorům hon na daňky za 700 000,.-kč. Na akci nebyla sepsána smlouva ani objednávka, měl to objednat p.Sýkora-Pavlův sponzor. Když se pak o tuto akci začali zajímat novináři, Vohralíková se snažila dodatečně udělat smlouvu s pozdějším datem a aby toho nebylo málo-zabité daňky - maso , nabídla pak se 40% slevou firmě Wood and Campany. A o tomhle paní Vohralíková taktně mlčí. Asi je ráda, že to nevyšetřuje policie. Akce se děla v prezidentské oboře v Lánech . Nikde se o tomto přešlapu našeho prezidenta nemluví a nepíše. Tak hlavně, že jsme to zaplatili my-daňoví poplatníci, určitě to neplatil Pavel, že? Tak se šetří! Všichni tam káží vodu ale pijí sami víno. Měla by se ta naše vláda i s prezidentem stydět. Všichni tam myslí jen na sebe , ale na nás-na obyčejné lidi kašlou, jsme jim volní. Proč nedělají nic pro to, aby se měli všichni lidé v Česku dobře, vždyť jsme jim věřili, někteří je i volili a jsou tam od toho nebo né? Je mě z nich špatně, ale taky docela smutno. Vadí mě, že ten jejich bordel zůstane našim dětem a dalším pokolením. Vždyť všichni máme jeden život a je tak krátký , tak proč nám ho tak znepříjemňují? Nedělají nic pro to, aby se měli dobře všichni ne jen oni. A to se nezmiňuji jak nyní koupil stát ty benzinky, to byl obchod století-hlavně, že na to stát neměl, zase si myslí celá vláda, že jsou lidé blbí a že nic neví a že na vše hned zapomeneme. O tom napíši příště, doufám, že mě nezablokují. A hezký den všem!
Paní Klapetková, je my vás líto,že je ve vás tolik ublíženosti. Hlavně se neschovávejte za termín- my obyčejní lidé! To se máte opravdu tak špatně, jak si stěžujete?. Pokud ano, tak se ptejte sama sebe proč to tak je .
Vaše argumenty, tak jak je máte seřazené, mi připadají jako z nějakého řetězového e- mailu.
No na tom hrade je neco shnileho,az to zapacha. Zrdukovana navstevnicke prostory,zredukovane vstupne smerem naĥoru. Vse predtim byly jen sliby,aby se zalibili. Skutek utek. Co chcete po bolsevikovy trunicim na hrade.
Jen ať se pere! Čistota nade vše. Jenže kolem prezidenta republiky by to asi chtělo větší pračku. Nějak to dlouho trvá. Zdá se, že prezidenta nebere jeho okolí vážně. Nespojuje se, rozpojuje se a dává špatný příklad poddaným. Jakoby byl generál poněkud slabý...
Bolest České politiky tkví v tom,že nikdy, není zcela jasné,zda jde o politiky, nebo mafiány.
Pořád všichni vylepšují komunikaci a pořád se to nedaří. Od vždy platí, že když vedení nejedná férově nebo je z konání cítit nepravdu a manipulaci, tak holt se to v nepochopení odrazí.
Jen se ukazuje, že se nikdy neměla kancléřkou stát. To, před čím ti, co jí profesně potkali varovali, se beze zbytku vyplnilo.
Těžko říct, kdo má pravdu. Slyšel jsem mnoho příspěvků proti paní Vohralíkové, slyšel jsem i ji samotnou v interview 24. Vyjádření obou stran mi přišla jako objektivní.
Na druhou stranu jsem ale dlouho vedl kolektivy převážně s ženami a bývalo to peklo.