1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Známá otěhotněla s ženatým po měsíci vztahu. Rozvedl se a jsou spolu 25 let a mají 2 děti. Proč by to nemohlo fungovat?

9
Před 2 roky

Partnerství je dnes víc založeno na postavení, benefitech,než na lásce. Ale i ve zvířecí říši je tomu tak- vítězí a uspěje,oplodní ten nejsilnější samec.Samice si vybírá.. P.S. Někdy i samce sežere.😊 Agáta nazvala Stropnického hajz lem ,protože se spustil jako ženatý s mladou asistentkou..A jak nazve svou matku která nyní randí se ženáčem ? A jak je u Žilkové zvykem vystavuje se s milencem ,navzdory jeho manželce!

31
Před 2 roky

Děkuji za přínosný článek. Hodně jsem se dozvěděl. Takhle se dělá poctivé novinářské řemeslo👍Děkuji.

10
Před 2 roky

No vidíte! A pak,že je Agáta hloupá!

21
Před 2 roky
Jarmila Rieszová

Jaká matka, taká Katka.....

25
Před 2 roky

Soukup je nějaký zdrchaný a to je začátek

32
Před 2 roky

Štětka agátová je jenom kopulační otvor pro jakékoliv movitého zájemce - statistiku dodává sama ( matka je na tom stejně) , ....pozdrav pánbůh . " flusající bordelmodelka" se s dalším X potomkem, z jiného " skokana" evidentně netrápí , protože peníze jsou potřeba a ostatní jde bokem - stará chudák babka žilková jede asi ostatně na stejné vlně.Ještě , že " diplomat "zvedl krovky v poslední chvilce od takové familie .

No v ČR , jsou VIP jednou VIP a šmitec . Normálním , slušným lidem , múže těch dvou chudáků být pouze líto , ale tito lidé jinak žít neumějí a takovou " popularitu" v bulváru si klidně i platí- největší bída jsou pak děti těchto chudáků, ostatně oni většinou ten ubohý model převezmou , jako normální .Ať žije "kultůra manželství" v ČR . Hodně zdraví všem slušným lidem .

PS: No , jak ze snímku patrno , " magnát" to již " klepe" tak tak , štětka je ve formě - konto je superstimul .

18

P. Soukup, koupila jsem vaší knihu, tehdy za původní cenu. Původně jsem myslela, že se chcete pobavit, nebo pro Média. Ale že se dobrovolně stanete otcem

dítěte s paní Hanychovou, ženou téměř 40letou,ani krásnou, ani Elegantní, zato bez mravů a špatným slovníkem. Jestli jste to měl zapotřebí, měl by jste mě vrátit peníze za knihu, neboť pak nejste ten jehož knihu jsem chtěla, t.j.od studovaneho, chytrého a inteligentního

Spisovatele

8
Před 2 roky

Fotka mluví za vše, Soukup : už ví, že udělal chybu. Agáta : teď bude vše po mém. V jeho případě bych nešetřil na DNA.

7
Před 2 roky

Pánové tenhle otvor když nasedne to vytáhne rozum i z paty. Mamka to dělá taky tak. Já si myslel, že pořádně vokuka aspoň Frantu z Kolbenky, aby něco zažil. Neskutečná rajda. Humus.

3
Před 2 roky

Paní Agátě a pánu Soukupovi to spole velmi sluší a já věřím, že tento vztah bude mít trvání. Dokonce pan Jaromír trochu omládl při Agátě a ta pro změnu ubrala trošičku energie. 🙂 Já Vám to přeji.

17
Před 2 roky
Anna Avovrem

Tak,a teď o té pohádce pí.anno avovrem😚

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt