Já zase věštím Zahradilův brzký konec v ODS a přechod do Trikolóry, kde z těch jeho proruskejch blábolů budou všichni na větvi.
Tu nafoukanou "inteligentní" ženštinu neměli vůbec do vyšší politiky tahat, ale oni jsou tam většinou samí neodborní exoti.
Zahradil má pravdu. Buď ODS vyhází Fialy, Stanjury, Bendy, Němcové atd., kteří ji potápí a začnou dělat seriózní politiku, nebo se nechají těma dvěma pidistranama poslat za ČSSD. TOP09 a KDU-ČSL to je hrozný hnůj a současné vedení ODS také.
Takže Zahradil dělá seriozní politiku ? Teď se spíš snaží lákat nevím proč voliče SPD či Trikolory, kam taky patří
Pekarova musí přemýšlet A jít do toho spolu KDU končí a ona dobře ví že při volbách nemají nic končí celé KDU uvidíme kde nám Pekarova vykoukne za dva roky v které nové straně
co že to musí?
Proč nehraje každá strana za sebe. Koalici mohou vytvořit po volbách. To by těch stran moc nezbylo a těch pár se určitě rozumně domluví. Pekari vidí, že TOP by určitě sama neprošla tak je pro značku SPOLU. Zahradila nemusím, ale ODS přeju ať se zbaví svých satelitů. Taky to může být naopak. Jen prosím voliče pojďte k volbám.
Zbavit se satelitů jako je Zahradil.
Zahradil je pěkný,,chytrolín,,ale co se týká vyjádření k Pekarové, má naprostou pravdu. Její výroky a konání jsou v přímém rozporu s představami většiny lidí v ČR. Tato,,dáma,,je ztělesněné zlo, převlečené do ženských šatů.
Po panu Zahradilovi nebylo vidu ani slechu asi tak 10 let.Jeho hlavní úkol v ODS bylo hlavně odmítání přijetí eura,jinak byl v ODS vlastně trpenym členem, byť ve funkci eurokomisare.Tady mu však eura tak nesmrdeli jako v jeho,být ojedinělých,prohlášení
Zajímal by mně teď jeho soucasny názor když postoj k euru se pomalu mění,zvlaste s ohledem na nižší inflaci v zemích kde euro je zavedeno.Co se týká MPA jsem potěšen,že kritika je otevřena a přijde jistě další vlna kritiky,která tuto rádoby političku smete i s tim Dominatorem na smetiště dějin české politiky
No pan Zahradil byl dlouhá léta v Europarlamentu a byl velice aktivní. Na ČT ale moc prostoru nedostával, neboť jeho názory byly většinou jiné, než tam chtěli slyšet. Proto tam stále byli Pexa, Kolaja, Gregorová a Zdechovský, kteří jsou pěkně ujetí.
Zahradil je dobrý politik s názory které mě rezonují.Jeho vyjádření k Pekarové sedí ta megera která má dvě procenta preferencí a dělá předsedkyni parlamentu by dále neměla zatěžovat prostor.
No,a koho vlastně zastupuje když má tak malé preference.Analogie pirátů po volbách necelá 2%.
Osobně nevím, proč by měla ODS táhnout TOP-09 s sebou do Europarlamentu? To účelové spojení se mi zdá v tomto případě poněkud pochybené, neboť vztah k EU a Euru byl a předpokládám, že i stále je, jeden z významných rozporů mezi ODS a TOP-09. Dokonce by to mohlo být pro ODS kontraproduktivní, mohla by ztratit poměrně hodně hlasů konzervativních a euroskeptických voličů.
Pan Zahradil zuří a paní Pekarové jej dobře utřela. Protože co dnes ten pán je? Je jen bývalý a co je , je otázka. Patrně budou spolu s Klausem mudrovat , jak by to bývalo bylo, kdyby oni..Nejhorší je, že pan Zahradil už nemá co říci..Jen plivat , to mu jde , a na ženy obzvlášť..
Pokud jsem dobře četl, zuří Pekarová. Proto se uchyluje k trapné ( a pro pětizblitek charakteristickou) dehonestaci oponenta! A jestli pan Zahradil nemá co říct , tak Pekarová by neměla říkat nic….raději😂😂