Docela by zajímalo, jestli má paní Vohralíková bezpečnostní prověrku na přísně tajné nebo si o ni požádala. Za Zemana to bylo důležité téma pro novináře, doufám, že to hlídají
Myslim, ze ma.
Četla jsem, že od jistého věku by ženy měly ze svého šatníku vyřadit barbie růžovou .
To jste četla špatně, právě naopak
Bylo by prosím možné ten růžový bonbon nedávat pořád na titulní fotku. Nedá se na to dívat a navíc mě pak z toho bolí celý den břicho.
I oba prezidenti( Prognostici), měnili své mluvčí.A pak prezidentovali ještě mnoho let 😉
viz výše si
Myslím, že se Pepkovi Vyskočovi ulevilo, když ze Senátu odešla.Taková baba Jaga bude dělat problémy i Pavlovi, ale on to ještě neví.
Nesympatická to ženština.
což takle třeba říc že konečně někdo přiskřípl na hradě skřipec tomu houfu přiživírek a bude je tam všechny držet na uzdě, Už jste zapoměli co se tam dělo za Zemana? počkejme jak se to časem ta přísnost vyvine,Ata mladá mluvčí no nic byla to dívenka bez noblesy prostě děcko ještě se musí hodně učit trochu se na tu pozici nehodila byla roztomilá ale pro tak disponovanou funkci ještě nebyla zralá
Snad se z paní Vohralikove nestane druhý Mynář! To bych panu prezidentovi opravu nepřála.
A já zas ano.
Zda se politolog Mlejnek zajímal, že podle některých zpráv čelila Vohralíková v senátu vyhazovu.
Pani kanclerka Vohralikova je likvidatorka a alibistka. Meli by zlikvidovat hlavne ji, aby meli na Hrade klid.
Co by jste čekali od prezidenta který nemá vlastní rozum a umí poslouchat jen rozkazy!!!!