Překvapivý projev malosti.
A jéé někdo nechápe dost dobrý sarkazmus...Závist je lidská, ale nesmí se to přehánět:-).
Nic hloupějšího jsem od Taťány Kuchařové neslyšela. Těch zhrzených a odmítnutých ženských je v poslední době nějak hodně. Nejspíše ani nechápou, že právě jejich chování vedlo jejich partnery, se od nich odstřihnout. Stačí je chvíli poslouchat a mám jasno, jaký je to člověk.
Vůbec jsem při jejich rozchodu nikoho nesoudila, protože jak se říká" já jim u toho nesvítila". Ale včera jsem viděla tenhle nepovedený žertík v televizi a bylo mi trapně za ní. Neuvěřitelně trapné bylo, jak se tomu zasmála jenom sama. Ta je zhrzená, vůbec rozchod dodnes nezvládla a jestli říká, že to má za sebou, tak lže. Pořád říká, že s tím pánem nechce mít už nic společného, ale pořád si ho bere do huby.
A co je na tom tak divného? Rozchod dvou lidí, kteří se snad měli doopravdy rádi, bolí. Kdo střídá partnery jako ponožky, tomu to asi je jedno, ale každý to tak nemá. Navíc tohle je docela bizár... Samozřejmě, že by bylo důstojnější už to nekomentovat, ale holt jí to ujelo. Tak ji budeme za to kamenovat a ponižovat?
Že si už nedá pokoj. No jo, její ego utrpělo, "nejkrásnější a nejinteligentni žena světa " a on ji dá někdo kopačky? Jak je to možné ? Asi jo.
.
Souhlasím s Vámi - nemyslím si, že by ho tolik milovala, ale neskutečně ji ponížilo, že si někdo dovolil opustit ji, nejkrásnější ženu světa ! A jako bonus se ještě navíc oženil a působí spokojeně....
Že je Brzobohatý mírně řečeno pošahaný,to vám nevadí.On má takovou libůstku ,pomalu by se to dalo nazvat geniální libůstku.Budete před ním padat na pozadí, ale která z vás by chtěla doma chlapa,který by se vám oblékal do vašich šatů ? Asi žádná,Do Kuchařové si ale s chutí kopnete.
Mně to od Táni připadalo vtipné🙂)) Co měla dělat,trápit se zbytek života nebo se nad všechno povznést humorem....Za mně úsměvné...
jsem zřejmě ze staré školy, nebo se ten svět opravdu úplně zbláznil. takže frajer nesahá svému tátovi ani po paty, jediné co umí je věc, za kterou by se velký pan umělec akorát styděl, hezká holka řekla dle mého názoru velmi vtipnou poznámku na totální anomálii, a vy ji ještě odsoudíte? mě by zajímala jedna věc a to, zdali tak děláte že jí závidíte úspěch a krásu, nebo jste stejně dekadentní jako nyní celý svět, jenž má 50 pohlaví a wc...
Za to, řekla jí tleskat nemohu. A že Vy nemusíte Ondřeje Brzobohatého, to je Váš problém. Ondřej je všestranný, mimořádně hudebně nadaný, úspěšný skladatel filmové hudby. Pokud vím, tak převleky a paruky slouží k převlekům k zábavě, neběhá v tom po Václaváku.
Vtip dobrý a trefný, asi nebude takovej suchar jak se zdála. Udělat si srandu ze sebe a rejpnout si do bejvalky v jedné větě 👍
Ale pochopí jen tací co chápou humor Wericha, Šimka, "Dr. Štrosmajera"🙂 atd...a že jich je hodně málo viz množství převažujících komentářů a srdíček u nich🙂.
Ta to nikdy nepřekousne. Kdyby ji to tak vadilo, mohla paruky v klidu vyhodit. Co tam máš dál, Kuchařko.
Konečně přiznala,že nosila paruky.
Nesouhlasím sice se známým rčením o "blondýnách", Kuchařová ho ale, bohužel, naplňuje. Co by dnes řekli porotci soutěže Miss World ?
Slečně opět Kuchařové se její rozchod s Ondřejem začíná tlačit na mozek a pomalu ale jistě semetrikovatí. Pokud se nesebere, bude z ní brzy už jen stárnoucí fůrie.