Mimo penicilinu toho není u nás více a bohužel jezdíme za čáru, kde to je běžně k dostání. Proč? Nadáváme na ministra Válka a divíme se, jak se do parlamentu mohla dostat tak "chytrá" žene. Myslím si, že nám chybí mnoho informací. Např. proč tak najednou není penicilin. Nedal někdo příkaz ho předisponovat jinam, možná i jako dar? A Válek musel poslechnout? A stejně tak musel poslechnout Fiala a tu prostou osobu musel za každou cenu vzít do party? Mohlo to dopadnout ještě hůře, možná měla slíben i vyšší post.
Já jenom vždy koukám když Fiala s Válkem vykládají, že problém s léky je po celé Evropě ale nikdo z novinářů se nezepta jakto, že si pro ně lidé jezdí za hranice.
Připadá mi, že nedostatek léků započal výlety našich politiků - i paní Pekarové - na Tchaj - wan. Není žádným tajemstvím, že tyto léky se vyrábějí v Číně a Indii. Pan ministr Válek se k této situaci nesmí pravdivě vyjádřit a musí čelit důsledkům těchto cest.
MPA chce embargo na Činu,prý nám hrozí nebezpečí.
Každý má svůj obzor, který nepřekročí. Chlubit se nyní něčím, co bývalo naprosto běžné je ubohé. Zejména, když se k tomu chlubení nenapíše, že si lidé za balení připlatí asi 100.-Kč. Úroveň vyjádření této paní je s nepatrným rozdílem pořád stejná.
Vždyť se podívejte na každého, jednoho neschopného tragéda v tomhle"vládním" obludáriu..., dřív se tam vždy několik blbců našlo, ale teď...
Tak konečně jsme se těch slibovaných léků pí. Pekarovou dočkali. Její cesta byla sice dost drahá, ale první výsledek penicilín z Koreje. Snad nějaké ještě sežene pan Válek. Teď vypadá pan ministr, ale dost neschopně, když léky sehnala pí. Pekarová. Zřejmě by byla lepším ministrem zdravotnictví než p. Válek.
Pár krabic penicilinu za milióny na výlet,to je opravdu kšeft století
Tento zástupce hovězího skotu je neskutečná samice uvedeného výše.
Tato "madam" dovedla stranu TOP 09 až na samé dno. Nyní strana balancuje na hranice volitelnosti do PS a její předsedkyně se tváří jako ředitelka zeměkoule.
Je arogantní, namyšlená a rozumem ubohá. Nejen že politice vůbec nerozumí ale ani do ní nepatří. A do vlády už vůbec ne. To dokazuje při každém vystoupení.
Článek je pěkně zpracovaný a napsaný.
já jsem nikdy moc nemuse Kalouska ale tahle dáma ho předehnala o parník
a je vidět že už to došjo i jí a má z něho pěknej vítr. Topka by si ho zasloužila zpátky a možná i my !!!
P.Pekarová Adamová,raději ať drží ústa.Arogantní namachrovaná ženská nepříjemná.
Frajle až na půdu a rozum 0.
Tak tohle vím už minimálně rok a už jsem si na to skoro zvyknul. No co? V podstatě se do této země vrací pouze to co bylo kdysi zcela běžné. A možná to ani nikdy neodešlo, jen jsme to přes záplavy zboží v regálech neviděli.
Čím dál zřetelnější schopnosti předsedkyně sněmovny. Na to je nejlepší úsměv, protože rozčilovat se, a tím si poškozovat vlastní zdraví, je úplně stejně hloupé jako ona sama. Na změnu pomohou jenom nové volby s použitím současných zkušeností.
Kdo ví, čeho se ještě dočkáme.Třeba přijde doba,kdy se bude Pekarová hrdě prsit, že zajistili pro každého občana toaletní papír