1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ta ať raději mlčí nemá se čím chlubit .Před rokem 89 byl penicilin úplně normální lék v každé lékárně tam se zaplatila 1 Kč dneska bez pětistovky do lékárny ani nechodit .

19
Před 2 roky

jak někdo takovy muže mluvit k narodu ? co je to za zjevení což nechape že jí narod neuznava? už praotec Čech řekl beda mužum kterym žena"v tomto případe nevim"

vladne už tenkrate vedeli že je to špatne? tož valečnice je toho dukazem dejte věci do pořadku dokud je čas

13
Josef Loket

Pobavil jste praotče Čechu. Čtete svého Jiráska poněkud špatně.

Před 2 roky

K fotce od Pekarové chybí jen dopsat : Zde máte pár krabiček léků pro pacienty. Ti na které se nedostane musí vydržet dalších x měsíců bez penicilinu a teď mi za to líbejte ruce...

P.S.

Vánoce se blíží, tak si je přejte pod stromeček 🙈😅

16
Před 2 roky
Lucie Suchá

Já si přeji: táhněte!!!

12
Před 2 roky

Je to smutne,ale at cela 5.......jde do dejin.......Jen slibuji,hlavne ze jsou u koryt.Pristi rok bude zajimavy,energie ,potraviny atd.Oni umi vse vykecat......Podivejte na Fialu,ten je strhany jak svestka.....Nevi co mluvi,proto radsi jezdi po svete.

19
Před 2 roky

Za komoušů byl penicilin ve všech lékárnách. Za této vlády je nedostatek více léků i pro děti.. Hlavně že berou 300000kč výplaty,joo slibem nezarmoutíš,že..

29
Před 2 roky

Tahle ženská když promluví tak to je hrůza poslouchat natož číst!Hloupější političku by člověk těžko pohledal!!

60
Mejstrik Milan

Ale ano ! V českých kotlinám už tady byly. Co modrá Mirka ? Letadlová Parkanová ? Nově se prezentuje Langšándlová , doplńuje jich druhá letadlová Černochová , a více perel se jim přibližuje .

21
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Mluvčí pána který pomohl rozkrást republiku osočuje stejně neschopnou předsedkyni PS z chvástání o banánech nebo co. Nezastávám se paní která nedělá svou práci dobře, ale baví mě glosy lidí kteří nestojí ani za špetku soli. U té paní je šance že jednou bude dělat svou práci dobře, nejspíš už k tomu nedostane příležitost.

U Ovčáčka mi fakt není líto že už nedostane příležitost, původně jsem se domníval že každý tvor má nějakou hodnotu pro svět, p. Ovčáček jen coby biomasa.

9
Před 1 rokem
Petr Schönack

Kolik máš tříd?

3
Zobrazit další reakci

TOP nána nebeská v akci....nic než NULA, která má v hlavě pusto, neumí,jen se hloupě chvástat,kdyby hloupost nadnášela, tak se tam vznáší jako holubička

27
Před 2 roky

Jsem ročník 1947,když jsem dostal spálu nevím kolik mi bylo ,tak mi pan doktor napsal penicilín a to mě zachránilo,myslím že to byl ještě ten americký od UNRY,byly to veliké kapsle a nechtěl jsem je polykat,pamatuji si to do dnes.

12
Před 2 roky
Miloš Gregor

Jmenovalo se to Harburni,ale kdo je vyráběl nevím. Byly v oplatce která se po zapití rozmáčela a pokud ji člověk okamžitě nespolkl tak byla strašně hořká.

10
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Dříve i za komunistů bylo penicilínu dostatek. Dnes není, tak nevím proč máme ministra zdravotnictví. Už by měl dávno odstoupit. Ale jsme bohužel v Čechách. Tady to funguje jinak.

36
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA