1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Když už člověk musí souhlasit s článkem pana Ovčáčka, tak asi opravdu v této zemi není něco v pořádku.

24
Před 2 roky

Tahle teta je úplně mimo její neschopnost nás posouvá zpět někam do roku 1968.

Co se týče pětidemolice tak tam je to defakto stejné, neschopnost a arogance neznalost věci a propad země do dluhové pasti.

10
Před 2 roky

V tomto state nic nefunguje a kdyz za velke penize -kamaradksefty.Oni to vi.Tady ti umi jen zdrazovat a vykecavat se...des a bida.At delaji za 25 hrubeho....dokazal by to z nich?Tezko.Na kazdou svini se vari voda......

21
Před 2 roky

Absence zdravého rozumu povýšena na kvadrát.Tato paní si nevidí ani na špičku nosu.

Opravdová podlaha.

Kam asi zaplatíme další výlet,????

21
Před 2 roky
Miroslav Holub

Sibiř.

2
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

všechno sežene penicilín, továrnu na čipy.......svetry do každé rodiny

ještě že jí máme.

A hlavně je s ní sranda, takový vládní komik.

39
Před 2 roky
Jan Hervert

K jinému ale není.

12
Před 2 roky

Někteří dnešní moci paní byli za mladých let iniciativní svazáci a kádrové rezervy , ti mladší měli rodiče kteří se angažovali , aby jejich děti se dostaly na studia ,tak se nedivte jakou tady máme sebranku .

10
Před 2 roky

Moje babička už před 60 lety říkala. Když v hlavě není Božího ruzumu, lepší je se

do lebky vys.... Kdo by tehdy řekl, že v roce 2023 tento výrok bude sedět na tuto paní.

28
Před 2 roky

Přečetl jsem už hodně příspěvků ohledně pí.Pekarové ale zatím ani jeden nebyl pozitivní ,všichni lidi na ní nadávají ,ptám se proč ? no asi na tom něco bude že ?

10
Miroslav Horák

To je jednoduché, píše to Ovčáček, obskurní novinář, ostuda poctivých novinářů.

Před 2 roky

Dnes jsem pro antibiotika dceři a nebyl předepsán penicilin a stejně je neměli Válku potřebuješ aš praštit aby jsi se probral

35
Před 2 roky
Miloslav Milos

Nemá svou ordinaci tam bychom je třeba našli.

8
Před 2 roky

Ta se nemá čím chlubit,to je jenom ostuda České vlády a republiky.

64
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA