Když už člověk musí souhlasit s článkem pana Ovčáčka, tak asi opravdu v této zemi není něco v pořádku.
Tahle teta je úplně mimo její neschopnost nás posouvá zpět někam do roku 1968.
Co se týče pětidemolice tak tam je to defakto stejné, neschopnost a arogance neznalost věci a propad země do dluhové pasti.
V tomto state nic nefunguje a kdyz za velke penize -kamaradksefty.Oni to vi.Tady ti umi jen zdrazovat a vykecavat se...des a bida.At delaji za 25 hrubeho....dokazal by to z nich?Tezko.Na kazdou svini se vari voda......
Absence zdravého rozumu povýšena na kvadrát.Tato paní si nevidí ani na špičku nosu.
Opravdová podlaha.
Kam asi zaplatíme další výlet,????
Sibiř.
všechno sežene penicilín, továrnu na čipy.......svetry do každé rodiny
ještě že jí máme.
A hlavně je s ní sranda, takový vládní komik.
K jinému ale není.
Někteří dnešní moci paní byli za mladých let iniciativní svazáci a kádrové rezervy , ti mladší měli rodiče kteří se angažovali , aby jejich děti se dostaly na studia ,tak se nedivte jakou tady máme sebranku .
Moje babička už před 60 lety říkala. Když v hlavě není Božího ruzumu, lepší je se
do lebky vys.... Kdo by tehdy řekl, že v roce 2023 tento výrok bude sedět na tuto paní.
Přečetl jsem už hodně příspěvků ohledně pí.Pekarové ale zatím ani jeden nebyl pozitivní ,všichni lidi na ní nadávají ,ptám se proč ? no asi na tom něco bude že ?
To je jednoduché, píše to Ovčáček, obskurní novinář, ostuda poctivých novinářů.
Dnes jsem pro antibiotika dceři a nebyl předepsán penicilin a stejně je neměli Válku potřebuješ aš praštit aby jsi se probral
Nemá svou ordinaci tam bychom je třeba našli.
Ta se nemá čím chlubit,to je jenom ostuda České vlády a republiky.