1600/1600Zbývá 1600 znaků

Zahradile slova Česko připraveno není opravdu chytrý postřeh ako?! Předně,pripraven není nikdo a už vůbec ne na válku ,kterou rozpoutalo Rusko ,nebo ty si věděl? Další zaležotost koho by napadlo co bude Donald vyvádět ,taky si věděl? Nehraj si na chytrolina před pár lety coby europoslanec si měl plné ruce prace s Číňany a kšefty! Nechytrač klausisto!

78
Před 6 dny
Jiří Bubeníček

Třeba já jsem to co přijde předvídal už na jaře minulého roku, celkem pravidelně jsem na to v diskusích upozorňoval, a celkem pravidelně za to dostával, od nejrůznějších chytrolínů, přes ústa. Tohle není problém Trumpa ale lídrů EU kteří už na jaře minulého roku měli vědět jaký bude vývoj, přesto nevěděli nic.

15
Před 6 dny

Kdo sem furt protlačuje názory tohoto vlezlého prcka. Ten už je jak Konečná na CNNPrima.

19
Před 7 dny

No uvidíme pane Zahradile jaký jste expert na zahraniční politiku a jaký jste prorok! Možná by jste chtěl v česku nastoupit jako diktátor? To bychom ale zase nechtěli My! Takže raději každý zůstaneme tam kde jsme. Vy v politickém důchodu spolu s pány Paroubkem a dalšími takovýmito ... Myslím, že jste si v Evropském parlamentu nahrabal dost a dost!

106
Pavel Douša

Treba ho požada Babyškin ,ale vidim to na Vondráčka on i vzhledem predstavuje rusofilni zaměřeni tedy hlavně názory!

38
Před 6 dny

kdo tohodle exota pořád dává do médií? někteří lidé se za roky v politice příšerně změnili. tento pán je nyní zastáncem Klause a jeho choré kritiky EU a obdivu k Rusku. ODS už se tohoto kazisvěta měla dávno zbavit.

25
Před 7 dny

Zahradilovy sympatie k Donaldovi jsou OK. Vždyť Zahradil má obdiv k asijským autokraciím a v Europarlamentu se velmi v tomto směru angažoval. Máme tady v Česku takovou hezkou společenskou a poltickou garnituru: Zeman, Klaus, Zahradil, Tlustý, Hašek, Paroubek.a mnoho dalších ..Stýská se jim ......A doufají, že ještě přijde jejich čas. Já doufám, že ani náhodou!😉

47

Expert je každý nadčlověk a egoista , který se válí desetiletí v EU bez žádných úspěchů a rad prospěšných pro republiku, která ho delegovala-bohužel?????

57
Před 6 dny

Hloupá velká 0. To je Zahradil.

21
Před 6 dny
Ivan Veber

Zahradila upřímně nesnáším.

10

Jestli něco zanikne, tak nejednoznačnosti, které tu aplikovalo jisté křídlo ODS, které zároveň chtělo a zároveň nechtělo být v EU, v NATO apod.

Protože drsnější svět bude vyžadovat jednoznačnost a akceschopnost. Nikdo nebude čekat, než se nějaký kverulant ala Zahradil vyjádří, co vlastně chce. K tomu už nebude prostor...

13
Před 7 dny

Stejná kreatura jako Klaus. Nadutej, prohnilej, zkorumpocanej politik. Svými hloupými výroky patří do stejné krabičky jako Klaus, Zeman, Zaorálek, Paroubek nebo Špidla. Nikoho nezajímají.

31
Před 5 dny
Vratislav Beneš

Všichni výše jmenovaní jsou proti Pjotru Nutelovi Fialenkovi úplné hvězdy. Neslibují v příštím období německé platy. Celkem mi přijde, že debilizace současné politické garnitury dosáhla maxima. Většina ministrů z "pětidemolice" jsou úplní diletanti, ale nejhorší ze všeho je, že opozice není o mnoho lepší. Proto bude přibývat lidí co nebudou mít koho volit.

6

Změna jako v roce 1989 ? To jako se bude cinkat klíčky a přijdou staré pořádky nebo něco podobného? To ne, společnost , tedy většina už čichla k západnímu stylu života....

9
Před 6 dny
Vladimír Kašpar

Abyste se nepletl. Rusko mělo (a stále omezeně má) přístup k západu a Čína jakbysmet. A přesto byste tam asi žít nechtěl. Ne svobodný svět lidi kašlou, hlavně, že budou mlaskat u plného kbelíku. Viz voliči ANO.

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt