No ten má pecku
To je hrůza
Nevím jak se mohlo stát,že krásné holce a vcelku pohlednýmu klukovi se narodí potomek vzhledu Chuckyho.Mně ho připomínal od malička.Ať se bude snažit sebevíc,tak nikdy nic nevylepší.Doufam že mně za můj osobní názor vymažete. Přece nelze pořád jenom chválit a lhát !!!
Moje moudrá babička říkávala "když se tě někdo na nic neptá a ty nemůžeš pochválit, tak raději mlč". Zjevně máte sama se sebou nějaký problém, když máte potřebu se hanlivě vyjadřovat ke vzhledu druhých lidí, aniž byste o to byla požádána.
To je současný trend oholit si hlavu a nechat nárůst vousy. A on má docela dobrý tvar lebky tak to jde. Mamince je trochu podobný, ale otci ne. Hlavní je ,že je snad šťastný a dělá co ho baví.
Vždyť je cely táta. Hlavně v pubertě byl jak jeho mladší blond kopie. Jinak na sobě ale zase hodně zamakal 👍. Držím palce, ať mu (případný) vztah vydrží.
Určitě to neměl v dětství lehké, ale co se týče vzhledu, tak bych nikdy netipovala, že je synem hezké zpěvačky a velmi pohledného otce Štaidla.
Přesně tak, oba rodiče byli (hlavně v mladém věku) velice pohlední.
Pro mladého kluka musí být hrozné, když mu začnou padat vlasy. Artur se k tomu postavil čelem a řídnoucí vlasy si oholil. Fandím mu. Chudák neměl dobré dětství a tak mu přeju, aby byl spokojený a aby si nic nedělal ze zbytečných hejtů.
Vypadá teda hrozně nechápu rodiče docela pěkný a on-jako Anders Behring Breivik!!!
Ostatní dětičky VIP..taky nic moc!! Syn Luci Bílí i mladej Malásek od Morávkové.
Že se nepřišmrncnou aby vypadali....
😏🙈
Jste vtipálek,co si mají příšmrncnout aby vypadali lépe, myslíte že to jde?
Ty vousy by měl oholit a nějaký dobrý, moderní účes, vždyť je dneska hafo salonů pro chlapy.Takhle trošku připomíná Jana Pacáka 😃
A vam někdo říká co máte a nemáte mít na kebuli 😡.Co vám je do toho.
Ono na vzhledu nezáleží,ale tedáááá,vypadá na starého chlapa s tou lesklou hlavou a něčím pod nosem:-))))
Žije si svůj život a je asi spokojený, tak ať se daří.
S Rychtářem nemá nic společného, jen by mu měl vrátit urnu mámy, zmetek.
Pořád lepší než přehazovačka 👍😁