1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Nákupy v těchhle obchodech považuji za snobismus, na mě novými Rolexkami fakt nikdo dojem neudělá, vždycky mi záleželo na tom, co má kdo "v sobě", než na sobě. Ale moc mě mrzí, že pořád nejsou otevřené běžné malé obchody - jednak kvůli tomu, že tam chci jít konečně nakupovat, jednak kvůli jejich majitelům, kterým jde o krk určitě víc, než těm z Pařížské.

126
Saskie Hájková

Máte 100% pravdu,určitě mi bude milejší člověk se srdcem na dlani a upřímný,než nažehlený a namyšlený snobík. Tím myslím,že je jedno jak svrchu vypadá,ale jaký je uvnitř, rolexky to určitě nebudou.

68
Před 4 roky

Babička nemá zimní obuv, dětem je loňská malá a bundy také. Boty si musí vyzkoušet, aby netlačily, to se nedá objednat z webu. Nemají už na kreslení výkresy a podobné věci na hraní. Takové obchody se mají otevřít. A článek o jedné větě s jednou fotkou a pisatel má vyděláno.

48
Před 4 roky
Jana Malá

Už mám vlasy jako Bethoven, pupek mi narostl až hrůza, u bot jsem uřízl špičky, ale držím paninko, držím. Nekecám

23
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 roky

Zaujala mne věta na konci: Až Pařížská otevře, bude zdražovat. To jistě. Obávám se, že zdražovat budou muset všichni, kteří vůbec přežijí, což postihne nás všechny a mizerie se prohloubí. Co takhle přispět ke zdražování v Pařížské zavedením 100 % daně z luxusu,

páni poslanci?

48
Před 4 roky
Emil Pavlik

No ale daň z luxusu jsme tu již měli. Odzvonili jsme ji v 89.

2
Před 4 roky

Pařížská ulice? Každý rozumný člověk, co má škváru si nepůjde koupit nic do Pařížské. Ta už je pouze pro rusky hovořící národ. Pro kvalitní zboží se jezdí třeba do Paříže, Milána, Londýna kde mají opravdu kvalitní zboží. Ne, co se dodává do východní Evropy. Tohle je přeci známá věc.

33
Před 4 roky
Tomáš Restoni

No a co? Když zavřeli v Pařížské, tak si ten zlatý prsten s 25-karátovým diamantem koupím v Sapě, ne?

32
Zobrazit další reakci
Před 4 roky

Proražení Pařížské byl první, a zaplaťpámbu i poslední pokus připodobnit se světovým metropolím - tj. široké ulice - bulváry (a činžáky). Pak to Praha na 120 let zatrhla, takže můžeme pořád obdivovat křivolaké uličky Starého Města.

Teď na to Praha zase kašle, takže budou prosklené krabice u Masaryčky a na to Staré Město jednou taky dojde.

13
Před 4 roky
Otakar Pavlík

S tím zdražováním bych byl velmi opatrný! Osobně mám rád luxusní oblečení, ovšem Praha je to poslední místo, kam bych se vydal jej nakupovat. Stačí se kouknout na ceny v zahraničí.. 😉

29
Před 4 roky

To jsem z toho na prášky, zrovna jsem tam chtěl jet nakoupit i rozestupy bych dodržel tedy pokud v takových kramech vůbec nějaké jsou

48
Před 4 roky
Jiri Nohel

jeden člověk rozestup asi neudělá

20
Před 4 roky

Lze těžko posuzovat Pařížskou ulici v Praze a co se tam děje v tuto dobu,když já žiji v malém městě ve Středních Čechách.To je můj názor.Rozhodně lidé touto ulicí prochází s rouškami na ústech.Některé ulice v Praze prostě nemůžete nepřejít.Přeji Vám všem hlavně zdraví.Jana Kučabová,Zruč nad Sázavou

30
Před 4 roky

Za chvíli nebudou mít lidi co žrát tak si hodinky za 2 miliony kupovat nebudou.

51
Ota Vrba

Ti, co teď nemají co žrát, by si hodinky za 2 milióny nemohli koupit ani předtím. Na druhou stranu jsou tací, kteří na situaci vydělali, a to zcela legálně - např. e-shopy, zásilkové služby, různé on-line služby.

46
Před 4 roky

Ať klidně obchody v Pařížské zdraží,ti kdo na to měli předtím na to budou mít i po zdražení a mě osobně je to celkem jedno,nikdy bych tam nenakupoval. Neposuzuji lidi podle toho co mají na sobě ale podle toho co mají v sobě a věřte nebo ne - funguje to.

14
Před 4 roky

To je opravdu tragédie...🙂 Myslím,že Tito obchodníci budou první,kdo se z té epidemie vzpamatují,na rozdíl od mnoha jiných soukromých podnikatelů-krámků drobného praktického zboží za ceny dostupné pro běžného občana.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt