Nákupy v těchhle obchodech považuji za snobismus, na mě novými Rolexkami fakt nikdo dojem neudělá, vždycky mi záleželo na tom, co má kdo "v sobě", než na sobě. Ale moc mě mrzí, že pořád nejsou otevřené běžné malé obchody - jednak kvůli tomu, že tam chci jít konečně nakupovat, jednak kvůli jejich majitelům, kterým jde o krk určitě víc, než těm z Pařížské.
Máte 100% pravdu,určitě mi bude milejší člověk se srdcem na dlani a upřímný,než nažehlený a namyšlený snobík. Tím myslím,že je jedno jak svrchu vypadá,ale jaký je uvnitř, rolexky to určitě nebudou.
Babička nemá zimní obuv, dětem je loňská malá a bundy také. Boty si musí vyzkoušet, aby netlačily, to se nedá objednat z webu. Nemají už na kreslení výkresy a podobné věci na hraní. Takové obchody se mají otevřít. A článek o jedné větě s jednou fotkou a pisatel má vyděláno.
Už mám vlasy jako Bethoven, pupek mi narostl až hrůza, u bot jsem uřízl špičky, ale držím paninko, držím. Nekecám
Zaujala mne věta na konci: Až Pařížská otevře, bude zdražovat. To jistě. Obávám se, že zdražovat budou muset všichni, kteří vůbec přežijí, což postihne nás všechny a mizerie se prohloubí. Co takhle přispět ke zdražování v Pařížské zavedením 100 % daně z luxusu,
páni poslanci?
No ale daň z luxusu jsme tu již měli. Odzvonili jsme ji v 89.
Pařížská ulice? Každý rozumný člověk, co má škváru si nepůjde koupit nic do Pařížské. Ta už je pouze pro rusky hovořící národ. Pro kvalitní zboží se jezdí třeba do Paříže, Milána, Londýna kde mají opravdu kvalitní zboží. Ne, co se dodává do východní Evropy. Tohle je přeci známá věc.
No a co? Když zavřeli v Pařížské, tak si ten zlatý prsten s 25-karátovým diamantem koupím v Sapě, ne?
Proražení Pařížské byl první, a zaplaťpámbu i poslední pokus připodobnit se světovým metropolím - tj. široké ulice - bulváry (a činžáky). Pak to Praha na 120 let zatrhla, takže můžeme pořád obdivovat křivolaké uličky Starého Města.
Teď na to Praha zase kašle, takže budou prosklené krabice u Masaryčky a na to Staré Město jednou taky dojde.
S tím zdražováním bych byl velmi opatrný! Osobně mám rád luxusní oblečení, ovšem Praha je to poslední místo, kam bych se vydal jej nakupovat. Stačí se kouknout na ceny v zahraničí.. 😉
To jsem z toho na prášky, zrovna jsem tam chtěl jet nakoupit i rozestupy bych dodržel tedy pokud v takových kramech vůbec nějaké jsou
jeden člověk rozestup asi neudělá
Lze těžko posuzovat Pařížskou ulici v Praze a co se tam děje v tuto dobu,když já žiji v malém městě ve Středních Čechách.To je můj názor.Rozhodně lidé touto ulicí prochází s rouškami na ústech.Některé ulice v Praze prostě nemůžete nepřejít.Přeji Vám všem hlavně zdraví.Jana Kučabová,Zruč nad Sázavou
Za chvíli nebudou mít lidi co žrát tak si hodinky za 2 miliony kupovat nebudou.
Ti, co teď nemají co žrát, by si hodinky za 2 milióny nemohli koupit ani předtím. Na druhou stranu jsou tací, kteří na situaci vydělali, a to zcela legálně - např. e-shopy, zásilkové služby, různé on-line služby.
Ať klidně obchody v Pařížské zdraží,ti kdo na to měli předtím na to budou mít i po zdražení a mě osobně je to celkem jedno,nikdy bych tam nenakupoval. Neposuzuji lidi podle toho co mají na sobě ale podle toho co mají v sobě a věřte nebo ne - funguje to.
To je opravdu tragédie...🙂 Myslím,že Tito obchodníci budou první,kdo se z té epidemie vzpamatují,na rozdíl od mnoha jiných soukromých podnikatelů-krámků drobného praktického zboží za ceny dostupné pro běžného občana.