1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Přestaňte omezovat a otravovat nějakými opatřeními zdravé lidí. Isolujte ohrožené (důchodce nad 65 let,kardiaky,astmatiky,alergiky,cukrovkáře,lidi s vysokým tlakem,onkologicky nemocné,otylé,kuřáky,zdravotně oslabené ) a ostatní nechte žít. Vždyť je to tak jednoduché. Jediný problém vidím v tom kam ty 4 miliony lidí zavřít ale to je lehce řešitelný detail.

Neustále mně stát chce omezovat a brát my mé svobody. Mám auto za 2 mega a stát my nařizuje abych jezdil devadesátkou. To je přece neslýchané. Chci jezdit na silnici vlevo a stát my to taky zakazuje. Když se někdo bojí tak ať na silnici neleze. Mám v hospodě v kuchyni salmoleu a stát my nařizuje karanténu, co mu je do toho. Když se ke mně někdo bojí chodit tak ať nechodí, já mám svobodu podnikání.

Moje svoboda je pro mně všechno a na ostatní se mohu zvysoka vykašlat.

Jsem mladý a zdraví a chci si užívat a nebrat neustále nějaký ohled na nějaké staré dědky a babky,

79
Před 4 roky
Vasek Tala

co na to Chocholoušek??

71
Před 4 roky

V pátém stupni PSA jsou všechny obchody uzavřené v neděli. Takže většina obchodů už má zavřeno ve čt 24.12., pak je zavřeno v pá 25.12., v so 26.12., a tedy i v ne 27.12. Nejsem zastáncem nákupního šílenství, ale čtyři dny po sobě už je prostě víc než hodně a už vidím jak v pondělí 28.prosince se všichni nahrnou do obchodů, které budou otevřeny, plná parkoviště, doslova hlava na hlavě. Navíc v tom pátém stupni jsou opět jen otevřeny zahraniční obchodní řetězce nadnárodních korporací. Tedy opět dojde k diskriminaci našich menších prodejců. Ústavní soud ještě nerozhodl o oprávněné žalobě na diskriminaci našich podnikatelů a prodejců??? Kde to vázne..... ? Vláda tím jak rozhoduje dává opakovaně přednost zahraničním obchodním řetězcům a diskriminuje naše drobné podnikatele. Vláda při rozhodování nepoužívá selský rozum.... přitom se na něj odvolává a různě apeluje na občany, aby se chovali odpovědně a uvážlivě.

263
Před 4 roky
78 Ak

Dodatek: Pokud by to vláda ve doopravdy chtěla chránit zdraví obyvatel, tak by na prvním místě musela uzavřít montovny, průmysl, atd., kde je zcela prokazatelně nejvíce nákaz. Pokud se podíváte na tabulku míst, kde se lidé nejvíce nakazili, tak je na prvním místě varianta "na pracovišti" Ovšem většina zaměstnavatelů v naší republice jsou zahraniční kapitalisté, zahraniční nadnárodní společnosti. A těm si naše vláda nedovolí uzavřít provozy..... klidně se tam naši občané mohou nakazit, hlavně, když kapitalista vydělá... a pak ty zisky odvede do zahraničí.

191
Před 4 roky

Noste pořádně roušky ústa a nos, pak nebudou nakažení. Nosem se taky dýchá a Covidu je jedno jestli se do vás dostane ústy nebo nosem. Byl jsem nakupovat v jistém nákupním obchodě a cca 50%lidí mělo roušku pod nosem, pak se není čemu podivovat! Dále, lidé od 1 vlny si nebyly schopni pořídit respirátory PPF2 a místo toho použijí hadr pro zakrytí úst a nosu.

67
Před 4 roky
Dalibor Hanus

žádná rouška vás neochrání a ten respirátor je FFP2 a ne PPF2 a nechrání proti viru covid 19,to až FFP3,takže tolik k vašim radám

60
Před 4 roky

Dnes jsem byl se svou 8 letou dcerou v kauf.. kolem 12 ,nebylo kde parkovat.. košík jsem vzal známému na parkovišti, dost lidi stalo před odchodem a čekali na něj . Připadal jsem si jako zloděj. ... po absolvování rychlého slalomu a projetí branky u kasy s 5 věcmi v košíku, mi dcera říká.... tolik starých lidi jsem po hromadě ještě neviděla ...taťko????

Prosim, zavřeme na 10dnu total a potom stanovme v kolik mohou ktere rocniky nakupovat, dyť to meni normalni.....

61
Před 4 roky
Eda Matějíček

Tak to jste měl jet radši na hory, fronty u vleků žádné, tam by jste těžko někoho nakazil a ještě by jste něco udělal pro své zdraví.

34
Před 4 roky

proboha, ať ta vláda "Všechno je jinak" je aspoň zticha, aby nerozčilovala - takže žádné 3 dny zhoršení a jdeme na vyšší stupeň, ne ne, lidé by si přece neužili ty vánoce, které jim všemocný B. laskavě zařídil; mimo zdravotníky se bude očkovat od února, ale prioritou je sestavit co nejpřesnější seznam pořadí jejich očkování nejpozději do zítřka; rozhodující je ministr zdravotnictví, ale ferdomravenecký B., který je kromě jiného i vrchním očkovacím zmocněncem, všechno řídí - pane bože, co dělají tvoje (boží) mlýny?

75
Před 4 roky
Jana Duffková

věřte že boží mlýny melou pomalu ale jistě,volby to ukážou

76
Před 4 roky

Omezit staré, nemocné, ohrožené. Ale český důchodce se prohání po Kauflandu jak o život v masach...Brambory za kacku to přece za to riziko stojí. Sestry můžou trávit vánoce v práci a nejlépe non stop. Běžná populace roušky a tvrdé postihy v radek tisíců pro tkzv nosaly. Nemůžeš dýchat bez zakryteho nosu protože si vyzranej nebo buranfrajirek pozer? Zůstaň doma!!!! Ale zavírat vše jen proto že jedna hrozná skupina rádi po supermarketech a každý desátý je tkzv nosal..... Pak bohužel nedadavejte na vládu ale na tupost svých spoluobčanů. Ne náhodou jsme považováni v Evropě za nejhloupejsi. Kdyby jsme si vzájemně sezrvali mi sami občané ty nosaly a co chodí bez roušky mezi lidmi před Markéty a jsou 50 cm od sebe..... Nadavejme sami sobě. A nechme si ty rady ala Švejk Němcům, italum apod. Oni jsou vyspeli a dal. A my jsme bohužel nevyzrala, naduty a ne vzdělaná luza. Tedy těch 20 procent z nás. A těch 80 procent ostatních jen přihlíží mě.... A tohle je důsledek.

34
Před 4 roky
Kladnoman 44

Já jsem slyšel, že nejhorší je smrt z vyděšení 🙂

5
Zobrazit další 3 reakce
Před 4 roky

At si klidne schvali treba stupen 150. Ja uz toho mam dost. Vanoce si zkazit nenecham, a na vsechny opatreni hazu bobek. Od rousky pocinaje, po poradani silvestrovske megaparty konce 😉 hezky den

165
Před 4 roky
Lukáš Kalenda

Máte moji podporu

1
Před 4 roky

Do těla jsem dostala asi 3x antibiotika. 40 let v sobě nemám nic, možná krom pár kapek Algifenu kvůli kocovině. V komunismu jsem žila jen 20 let. Ale jestli, milá vládo zkorumpovaná do morku kosti, budete nutit mé děti nebo mě do jakýchsi fantasmagorických omezení, budu zlá. První vláda, po revoluci, to tady rozkradla. Vy, zaprodanci čehosi, nám berete práva a svobodu. Upřímně, pohrdám vàmi. Jste paraziti, vlastizrádci a diktátoři.

56
Před 4 roky
Jiřina Bolková

Naprostý souhlas

18
Před 4 roky

Kdyby to dnes podle páteho stupně zasekli, tak se všichni po..., že nemají nakoupeno, že nemají dárky., že .atd. Zítra se začne oteplovat, může za to vláda, v pátek začne mrznout může za to vláda. Lidi se mačkají v MHD, může za to vláda, lidi jezdí moc auty, může za to vláda. Pro některé přímo Babiš !

Tak tři miliony potencionálně ohrožených seniorů, nemocných a dalších ohrožených skupin zavřeme do lágrů! Jidlo jim budeme házet přes plot, zdravotníci tam nepojedou, aby je neohrozili, jen "havrani " ve skafandrech. Tak si asi někteří diskutující představují péči o ohrožené skupiny. To už opravdu začíná být HNUS !!! Jen, já, já, já, moje svobody, moje právo.

33
Standa Kubat

Čím pozdější čas (00:05 hod) tím více respondentů, kteří píší oduševnělé příspěvky 🙂

8
Před 4 roky

Prosím všechny normální poslance, aby nepodpořili prodloužení nouzového stavu a ukončili tak tuto absurdní komedii a kompletní likvidiaci ekonomiky našeho státu.

297
Před 4 roky
Filip Pokorný

Přesně tak...

😉

Anebo zavřít opravdu vše - zejména největší zdroj přenosu nákazy - průmysl.

80
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt