1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Kolik lidí, tolik názorů, ale bez ohledu na politická přesvědčení se mi zdá, že Radek Vondráček by byl vynikající prezident, slušný, vzdělaný, empatický, mladý i jeho vizáž podle mě je reprezentativní. Nic proti stávajícímu panu prezidentovi, ale myslím, že v každé veřejné instituci, která je i světu na očích, by měli figurovat lidé věkem tak do 60 let. Týká se to samozřejmě i parlamentu a senátu. Tady mi to připadá, že jim nejde ani tak o práci pro lidi a republiku, jako pro snadný nadstandartní výdělek či pěkné přilepšení k důchodu. Těch zodpovědných a poctivých se tam najde jen hrstka a Radek Vondráček k nim patří.

175
Vilma Km

No abyste tohle napsal,

tak musíte být opravdu hodně politicky vyhraněný a přesvědčený.

Nebýt toho mejdanu ve Sněmovně, tak ani nevíte kdo Vondráček je.

87
Před 4 roky

Vondráček? To je ta komoušská mlátička dětí z václaváku 1989? Nebo si ho pletu ... (i když vládu drží u moci komouši, takže všichni jsou rudí bez rozdílu a je to prašť jak uhoď). Takový člověk bude někomu vykládat o morálce?

151
Před 4 roky
Martin Lorenc

Pletete se, to byl jiný poslanec.

103
Před 4 roky

Kdybych měl projevy oznámkovat, tak Miloš Zeman s bídou za čtyři, zato pan předseda Senátu jednička s vyznamenáním ! Znovu se tím ukazuje, jak je Senát důležitý jako pojistka demokracie, jeho současné složení je - až na několik výjimek - skutečná " rada moudrých " .

164
Před 4 roky
Milan Skoumal

Jako vtip to není špatné.

135
Před 4 roky

Tak jsem si dal tu práci a poslechl si oba. Předseda PS jasně lepší, nečetl to z papíru před sebou, nekoktal a mluvil neutrálně. Předseda Senátu bohužel stejný projev jako prezident, jen v opačném gardu. A bohužel dle jeho projevu se mu ani ty slova nedají věřit.

310
Před 4 roky
Dušan Beníček

Máte pravdu , použil čtecí zařízení za kamerou .Aspoň tentokrát nelezl na stůl!

149
Před 4 roky

Pane Vystrčil, ani se nedivím, že jste skončil v tom odkladišti nepotřebných zbytečných politiků v této zemi, Vy jste musel být prachbídný učitel, když si po sobě neumíte přečíst projev a pořád čumět do papírů, to Vám nemohli půjčit čtecí zařízení, vypadalo to tak , jako by jste to četl napoprvé nebo už nemáte ani na to aby jste takovou slátaninu sám napsal, pane Tchajwanče, kde máte ty Vaše linky na ty respirátory někde to uslo, tak jako to seskupení starých babek a dědků, které se pořád ohání, že jsou zárukou demokracie a zatím je to komunita budižničemů a pijavic, které vysávají státní rozpočet, ten Váš projev byl naprostý opak co ve skutečnosti děláte, rozeštváváte lidi a děláte si svou nepotřebnou zahraniční politiku! Chce to jen jediné rozpustit tuto zbytečnou předraženou instituci jménem SENÁT a na tomto vyzkoušet všelidové referendum, to by jsme se asi nestačili všichni divit, jak by Vás občané vypráskali od těch vrchovatých koryt !

95
Před 4 roky
Petr Novák

Ale Nováku (popravdě, myslím, že normálně píšete azbukou), vládu lúzy jsme tu měli 40 let. Měl byste se vrátit do vaší vlasti. Je to ta, kde včera snědli to, co bylo na zítřek. SSSR!

33
Zobrazit další 4 reakce
Před 4 roky

Označit náš stát před rokem 89.za ekonomicky stagnující může říct akorát člověk,který je úplně mimo.Pravý opak je pravdou a proto to muselo skončit.Moje matka,jako dělnice v textilním průmyslu,šla do důchodu v 53 letech s důchodem ,přes 17 set,dnes 17 tisíc.Dům se dal postavit svépomocí za 200 tis. a za komunistů již přispívali 150 tis.Montovaný domek se za to dal postavit.To byl,podle mého názoru důvod,proč to muselo skončit.A to se to mohlo vylepšovat , to bylo pro "supy" nepřípustný.A my blbci jsme jim ještě pomáhali.

15
Před 4 roky
Josef Tyfa

Ekonomika před r. 89 fungovala tak na 20% svých možností. Začalo to brakováním přírodního bohatství (uran zdarma do SSSR), pak přechodem na těžký průmysl. To je prvopočátek montoven v ČR, mnoho více toho neumíme.

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 roky

Škoda, že řada diskutujících netuší, že projevy byly určeny pro ně. Zejména pasáže o toleranci k jiným názorům. Urážíte představitele státu, aniž máte ponětí, co chtějí říci.

104
Před 4 roky
Martin Nečada

A Vám přijde normální a v pořádku ,jak vedou tuto zemi?

65
Před 4 roky

Netrefujte se do váženého pana Vystrčila. Je to představitel státu s obrovským mandátem. Získal dokonce více hlasů voličů než potřeboval na zvolení předseda svazu včelařů v Telči. Jeho mandát je podpořen hlasy 0,08 % obyvatel země a to už je nějaká voličská síla.

209
26 Albert

Vy hodláte zpochybňovat výsledky voleb?

80
Před 4 roky

Projev pana Vystrčila, který mluví za svých 8 144 voličů, jsem neposlouchal ... jediné co by mě zajímalo, zda nějak zhodnotil svůj výlet na Taiwan, a za jak dlouho dorazí ty darované linky na výrobu roušek? To byl přeci jeho velký "úspěch". Takhle schopného člověka mně připadá do senátu až skoro škoda, měl by být minimálně prezidentem nebo premiérem, nebo ve vedení EU, to by se nám žilo !!!

24
Culek Pavel

Vy zpochybňujete výsledky voleb do senátu?

7
Před 4 roky

Bože, co to tam ten Vystrčil žvaní a ještě z papíru, který neumí ani přečíst.

To musí honem aby nebyl za Zemanem pozadu, Kritizoval Zemana a je to ještě horší, prostě opozice za každou cenu. Kolik nás stojí ten čas v tv ? Pusťte tam raději nějaký skutečný humor a ne tuto parodii.

374
Martin Sejpal

Bylo by dobré,

kdybyste byl konkrétní,

takhle to vypadá

jako laciná předvolební agitka!

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt