Politik ODS vedl protivládní demonstraci. Vyhoďte ho z klubu, žádá opozice.
Protestovala s židovskou hvězdou, dostala na hodinu výpověď.
Po přečtení titulků jsem se lekl , že jsem se ocitnul zpátky v 70. letech,
kdy mě za dlouhý vlas a tričko z vlajkou Velké Británie vyloučili ze školy.
Proboha , kam se to vracíme?? Za účast na demonstraci vyhazov z práce ??
a to si jako každej může dělat co chce? A na co teda máme ústavu, zákony a policii? Když se nemusí nic dodržovat, tak tyhle vymoženosti slušné společnosti přece nepotřebujeme a nepotřebujeme ani soudy.
Kolik těch týpků na té fotografii stoji vedle sebe, bez roušek a účast na aktivní demonstraci kde bylo několik tisíc jim podobných extrémistů kteří nedodržují vůbec nic. ODS a Piráti jedno jest. Vedení magistrátu v Praze které demonstraci povolilo nedodrželo základní pravidla v tom, že ji mělo ihned zrušit protože pořadatelé i účastníci porušili vše co porušit lze. Odstoupit by měl hlavně Hamáček který nedal příkaz k identifikaci účastníků, jejich postihu a v případě neuposlechnutí k rozehnání demonstrantů. Policisté se nechali úplně zesměšnit!
že Vy máte ještě legitimaci STB??????
Sohlasim s pani Vitkovskou, pracuji v nemocnici a kdyz vidim kolik lidi lezi v nasi nemocnici s covidem, a kolik lidi s covidem name v nemocnicni marnici je mi smutno a už to nejsou jen seniori tzv. Rizikova skupina ale lide v produktivnim věku a kdyz si ve zpravach prectu jak v Praze banda hlupcu protestuji proti vladnim narizenim a restrikcim mam vztek, když už chtějí timto zpusobiem si něco dokazovat meli by mit alespoň na hubach rousky, bůh vi kolik jeden takovy tupec nakazi dalsich lidi. Covid opravdu neni jen taková rymicka a chřipka jak tvrdi někteří chytrolini. Navic bychom jako národ meli drzet pri sobě a podridit se vladnim narizenim, nejsou vydavany jen tak pro legraci. Prala bych si aby p. Klaus a jemu podobni covid dostal a trpel a aby si pral umřít jako nekteri z meho okoli. Mimochodem jsem jako zdravotnik jiz ockovana prvni valcinou a opravdu se neni ceho bát. Je to jako ockovani proti tetanu ...
Paní zdravotnice, slušný člověk nikomu nepřeje covid. Až bude zase akce děkujeme odcházíme, jděte jako první.
Ráda bych viděla některého z demonstrantů až bude v nemocnici prosit lékaře o zachránění jeho života.Co potom bude říkat ? Všem bez roušek(a rozestupy 2m jsou pro legraci ?) by měla dát policie a strážníci pokuty a ne tam stát a pouze přihlížet !!! Proč se tedy vůbec zaváděla tato nařízení když se nedodržují ? V tom spatřuji problém a jak je možné že Magistát hl.Prahy tuto demonstraci vůbec povolil ? Za to by měli "padat"hlavy !
Tak si ji držte
Pokud někdo ohrožuje můj život, a to jakoukoliv formou a odvolává se při tom na svá práva (nedej Bože, když do toho plete demokracii, o které toho moc neví), pak je to...My, co jsme zůstali a zůstává doma, bez ohledu na to, zda se nám to líbí nebo ne, bychom svorně měli podat žalobu na ty, kteří touto formou ohrožují životy většiny. Když zákon říká, že maximální rychlost je 130 na dálnici, a jedu 200, vyfasuji pokutu, že budu mít v peněžence průvan ještě měsíc. Když je nařízení max. 100 lidí a přijdou tisíce...kdo tu pokutu zaplatí? Landa, Klaus??? Pánové, podělte se. Nelíbí se mě zavřená kina, divadla, obchody, apod. apod. Ale když nemám jinou možnost, scvaknu podpatky a nebudu blábolit něco o občanské neposlušnosti. Řekněte mi, prosím. Proč by měla mít vaše práva vyšší hodnotu, než práva těch druhých. Všichni současnou situací trpí. Když už ve vás není ani špetka té normální lidské ohleduplnosti, a protože nepředpokládám, že máte nějaké svědomí, navrhnu vám - skočte si na malou brigádičku do nějakého toho špitálu. Podívejte se, co jiní vidí dnes a denně. A nosit při těch protestech Židovskou hvězdu - pardon. To už je jen na pár facek!
Supr napsané souhlasím.
A jsme zase tam, kde jsme byli před 32 lety. Vládnou nám komunisté a za jiný než ten správný názor se vyhazuje ze zaměstnání a není daleko doba, kdy se budou lidé i zavírat. "Tleskám"!
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Není toto ze strany pirátů určitá forma diktatury. Fašismus komunismus. Nestačí že se za názor vyhazuje z práce. Opravdu toto zde chceme?? Jiný názor. Postoj rovná se vyhazov?? Co bude dále?? Vězení?? Zákaz dětem studovat?? Zastavme to dokud je čas..
Ano chceme.
Ja vim, že byste nejradeji účastníky demonstrací zavřeli, ale že se tlačíte v Kaufu denně u regálů se slevami, roušky na půl žerdi, rozestup nula, dedinfekce nula, vše omatláte a poprskáte, to vám nevadí. Divnej svět.
Ano to je pravda!! Ja souhlasim! Bohuzel jist musim! Ale jezdit na sjezdovkach,nebo demonstrovat ne! Ale stejne se podobne veci deji i jinde vve svete...🤔😞😟
Dokud nebudou tyto akce kvalifikovány jako obecné ohrožení a tvrdě trestáni organizátoři a účastníci,budem se dovídat,které krematorium má ještě kapacity,aby mohlo vypomoci těm přetíženým.Jen tvrdé restrikce mohou zabránit nekontrolovatelnému šíření nákazy.A ti,kteří to nechápou,ať v rámci veřejně prospěšných prací navléknou skafandry a jdou se starat o svoje oběti blbečci!
vy jste nějakej agresivní, příspěvky od vás jsou samý blbečci nebo krematoria, si nějaký postavte at z toho taky něco máte, jestli máte strachže se na vás nedostane, můžu vám přispět na voucher, zpopelnění s rozptylem
Tak nevim, mam pocit ze se dotycny politik je ze Svobodnych....Neco podobneho jako mne tuhle presvedcoval jeden od Piratu, ze Tozicka neni clenem strany. Teb ultralevicak co kreslil hakovy kriz do Davidovy hvezdy kandidival do EP a do Senatu za Piraty, no ale nedopadlo to... Takze Pirati by si meli sami uklidit u sebe, nez neco zadat. Vubec toho pana neobhajuju, myslim ze ani hvezdu na klope nemel.