1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

To šlo říct s naprostou jistotou, že na očkovací pasy dojde. A fakt bych ocenil, kdyby byla možnost tenhle pas mít ne až jako poslední z celý Evropy...i když chápu, že to bych po mizernym vedení tohohle mizernýho státu chtěl asi moc.

67
Před 4 roky
Pavel Fuka

3.14čus

66
Před 4 roky

Vakcína má zaručit lehký nebo bezpříznakový průběh očkovaným. Mohou se nakazit a přenášet. Tak k čemu ten pas bude dobrý?

12
Před 4 roky
Šárka Kolbova

Vůbec nechápu, k čemu mi to pak bude dobré. Průběh jsem měla bezpriznakovy, kdežto o po vakcíne se objevují horečky, zimnice. Takže po vakcíně mi hrozí horší průběh 🤔A ani tím očkováním nikoho neochráním😏

5
Zobrazit další 3 reakce

A co ti Emigranti ,,budou tež mět OČKOVACI Pasy??? Nebo jen nas budou nutit do vakcinace když budeme chtět cestovat,,

59
Před 4 roky

Tak ať se Řekové naočkují sami a budou chráněni. Jsem zvědavý jak dlouho jim to vydrží až zjistí, že jim tam nepřijede tolik turistů. Né každý bude do léta naočkovaný, né každý může být naočkovaný a né každý se nechá vydírat. Já určitě ne. Řecko mám moc rád, ale za cenu očkování ho oželím a pojedu někam, kde budou mít víc rozumu, nebo nikam nepojedu.

5
Před 4 roky

Podle mého názoru není Řecko první ani poslední kdo očkovací pasy zavede, nejsi naočkovaný nepůjdeš do letadla a možná v budoucnu ani přes hranice apod. je to smutná doba.

12
Před 4 roky
Petr Bartušek

Aby ještě neprosili, ať k nim někdo jede. I bez testů. Peníze od turistů budou potřebovat

23

Tak budu doma ,tu je taky krásné,co mi je po druhých zemi,ať si tam dělají co chtějí,stejně to sem dotáhli imigranti,utečenci,Čína , hlavně nic nezavirejte a nechte nás žít,ekonomika je v háji a plno malych podniků padlo,,kdo jim co dá.vlada by měla padnout tam nikdo není poctivý ,jen SPD..ti myslí na lidi.

9
Před 4 roky

Lenoši z Řecka si myslí že je to bude chránit! Takhle se dostanou ještě do větších potíží než jsou!

26
Tomáš Batelka

Kolikrát jste byl v Řecku, že máte všechny tak zaškatulkované? To soudíte na základě TV či internetu?

3

Má Řecko připraveny ty očkovací pasy pro všechny? I pro ty, které přímá z moře? Nebo ty pasy jsou pro někoho a mají omezit či zvýhodnit jen někoho?

10
Před 4 roky

čím dříve se proočkuje 70% lidí zavedou pasy,tím dříve budeme rozvolnovat a všichni budemem volně cestovat

15
Před 4 roky
Roman H

To není dobré ani jako vtip...

24
Před 4 roky

Ať se celý Řecko propadne do západního Německa. Jsou závislý na turistickým ruchu a budou si klást podmínky.

11
Před 4 roky
B70

Samozřejmě, že budou - a proč ne? A pokud si ti, kdo budou proočkovaní, budou moci vybrat, jestli jet na dovolenou tam, kde minimálně v hotelu a na pláži covid nehrozí, myslíte, že budou váhat? Já ne...

8
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt