Jsem znechucená z této ,,české,vlády!! I z některých občanů-když jdu svobodně a volně po chodníku a vidim,jak lidi a není jich zrovna malo-nedychaji ten čerstvy zdravý vzduch.Ale jsou jak zahalení muslimové a div neomdlévají....jen aby nahodou neporušil""ta nařízení""která jsou v rozporu se zdravým rozumem a jdou"proti všemu normalnimu .Nemluvě o ztracenych a to nenávratně,skoro 2letech života školáků-našich dětí!!z tohoto KYKSU této zkorumpované VLADYje mi zle!
Jak by jste řešila tuhle situaci Vy?
Velmi zajimava diskuse ..... vybiram covid nic neni , z nemocnic Vsechny vyhazet .....dalsi nikdo me nedonuti abych se nechal testovat, ci uz si zase chteji namastit kapsy....... a dalsi a dalsi perly .......... za soucasny naprosto katastrofalni stav Nemuze vlada, Babis ci ja nevim kdo Ale vy sami .vase nebetycna hloupost sobectvi a arogance . Jaka opatreni co maji ti lide prijmout kdyz prvni reakci je Jak to cele obejit Jak na to vyzrat ......usili vlady neco v cesku zmenit Mi pripada jako kdyby si Firma rolex chtela otevrit manufakturu v chanove..... to by asi melo podobnou nadeji na uspech
Další svědek coviduv, který vše vládě žere. Je mi Vás líto.
Takový lockdown bude úplně na dve věci, pokud chcete opravdu brzdit, zavřete továrny, sami víte, že tam to frčí nejvíc. Jestli chcete dál jen otravovat lidi, tak jděte od válu, kýžený efekt to mít nebude, jen se tady v tom marastu, ktery jste tady uz zpusobili, budeme mrskat o to dyl. K čertu s vámi. Doufam, ze s takovymi návrhy vás s nouzovým stavem posle opozice do pekel.
Mám obavy, že nepošle. Už se nechala asi opozice koupit. Mě by zajímalo co jim nasliboval, že mu to opět odsouhlasí.
Schválně - sledujte dění okolo sebe. Já včera koukal a nestačil jsem se divit. 3 spolupracovnice kouřící u vchodu - ani jedna rouška...4 ženský dvě s kočárkem a dvě hned za nimi - všichni bez roušky...popeláři vyvážející skleněný odpad - ani jeden roušku sedí spolu v kabině...parta 4 mladých - všichni bez roušky a těsně u sebe. Tak že nadávejte na vládu,nadávejete na Babiše nebo nadávejte třeba na celý svět. Loni jsem byl pracovně v Hannoveru a neexistovalo aby na ulici byli lidé blízko sebe bez roušek - během chvilky jela kolem policie a na mladý kluky v parku stačilo jen pokynou a ti bez skrupulí věděli jak se maji zachovat.....Není to o Babišovi,není to o politicích - je to o vás. Taky mě ty Český politici pěkně se*ou ale tohle je opravdu jen vaše neschopnost a hloupost.
Pokud někdo krade, tak se mají zavřít všichni, i ti co nekradou? Šmakale, Šmakale ...
Rovnou říkám: Nic se nezmění.
K největšímu přenosu kovidu dochází právě v tom průmyslu, což jednoznačně dokazuje současný stav, kdy malé provozovny, restaurace, hotely atd. jsou zavřené. Jediné, co zatím funguje je právě ten průmysl. Jinak Schillerová jednoznačně přiznala, že ten průmysl generuje jen 40% HDP. Zbylých 60% generují ti, kteří teď většinou nesmí nic. To je politika na zvracení.
A v tom průmyslu pracují mimo jiné i tisíce lidí (tzv. agenturních pracovníků), kteří bydlí na ubytovnách v okolí montoven. A tam to slavně schválené testování nebude mít žádný efekt. Když najdou někoho pozitivního, tak kam půjde? No přeci na ubytovnu. A to by bylo, aby tam nenakazil hromadu dalších. A že by někdo šel do karantény? Myslíte, že ti agenturní pracovníci zůstanou na ubytovně za 60% nemocenské??? Ani náhodou. A takhle to vypadá v okresu Tachov, Cheb, kde je obrovská koncentrace montoven.
Jinak Babiš samozřejmě nepodpoří uzavření průmyslu, protože by hlavně on přišel o spoustu peněz. Zdraví národa ho naprosto nezajímá.
ANO to je fakt- Ale co naděláš svoloč!!! nám vládně dle svých potřeb...
Milá vládo, tuhle hru s Vámi hrát nebudu. Do práce a domů - to určitě. Dnes upozorňovali, jak strašně důležitý je pohyb na čerstvém vzduchu a dobrá mysl, protože hlava řídí tělo. A já si tu zdravou hlavu hodlám uchovat Vám navzdory. Takže budu chodit ven, kam budu chtít, a pojedu na chalupu do jiného kraje, protože je to můj majetek a mám Ústavou zaručené právo se o ni starat. Sorry jako.
Já také. Mám v kraji, který je vzdálen 3 km lékaře, nemovitost, rodinu.
Z některých příspěvků se mi chce zv......! Každý se jen ohání tím : já mám nárok,JÁ MÁM PRÁVO . Stejně tak vláda ,ať už jakákoliv má právo přijmout opatření k ochraně obyvatelstva.Tak se lidí dopr.... srovnejte a pár dní to snad doma vydržte.Máte samozřejmě práva ale taky povinnosti.
Naprostý souhlas
Tady všichni, kteří s přísnějšími opatřeními nesouhlasí. Nemáte co mektat, jde o stav, který se dá přirovnat k válečnému.
Nenošením respirátorů přispíváte k úmrtí lidí.
Když s opatřeními nesouhlasím a nechci je dodržovat, rád předám svoje lůžko a ventilátor, někomu, kdo vše dodržuje a nikoho neohrožuje.
Jo a všichni se oháníte svobodou, jenže ta končí tam, když začnete zasahovat do práv druhého. A to do mých práv sakra zasahujete, když chodíte vedle mě v obchodě bez roušky, jste zločinci a sami si můžete za to, že se to u nás tak roznáší, jak blechy si to roznášíte sami.
Rudý bolševický nok zde bude poučovat o demokracii, no to je k smíchu. Tak pane to ale platí i opačně, tedy že malá skupina "chabrusů" s oslabenou imunitou a jinými přidruženými nemocemi připravuje o svobodu naprostou většinu slušných a zdravých a práceschopných lidí! Terorizuje přímo, jelikož mnoho lidí přišlo jak o práci tak o celoživotní úspory. Mnoho lidí právě také kvůli vám přišlo o naději a radost ze života. Rok žijeme ve stresu co ještě přijde za větší zlo a totalitu. Naše děti hloupnou, tloustnou a ztrácejí zdraví!!!
Nikomu to neprospěje !!!!! Všechno otevřete jak v Rakousku a ono se to vyřeší samo !!!!! Nebudeme podporovat Vaše hry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ende !!!
Až vás povezou z ARO na patologii, tak už bude pozdě začít trochu myslet a nebýt zabedně.á paní od kohouta.
Rozdají nařízení, zákazy a půjdou si po svých. Někdo na fotbal, jiní chlastat do hospody, každý podle své chuti. Krásná vláda. Estébák si bude hlídat dotace, Prymula kšefty, Hnilička aby mu nevychladlo pivo, Husák aby ho nechytli soukmenovci od policie..... Výkvět národa. Ještě že jsem dnes nevečeřel. Jinak bych se poblil.
a taky musí mít dovolenou,jsou hrozně přepracovaní z toho překrucování čísel...