Tak to je už opravdu na podání trestního oznámení za zneužití pravomoci veřejného činitele! Co když je to tak že vše je ok, akorát že sklady jsou plné respirátorů a soudruzi to potřebují prodat! A vyhrožování ze strany ušatého blázna? Myslím že by měl navštívit Chocholouška! Jsem zvědavý kam tento exot bude chodit do hospody nebo s rodinkou jezdit lyžovat až tahle diskriminace národa skončí! Předevčírem jsem se díval na Arménie - Rumunsko fotbal na stadionu 10tis. diváků! Před třema dny KHL Spartak Moskva v hledišti 6500 diváků. Ve Skandinávii Norsko Švédsko Finsko vše v pohodě. Mají uzavřené hranice, nechtějí tam lidi ze zemí kterým vládnou patlalové a všimněte si jak se o zemích kde lidé žijí normálně se nemluví! To by totiž tady ty šikulové museli přiznat že to dělají blbě!
Asi Ti nikdo ještě z příbuzenstva nezemřel jako mně, Ty ostroftipe.
Když ne cukr, tak bič. Milý blatníčku, můžeš si říkat a dělat co chceš, máš to spočítané. Odborníci už před třemi nedělemi jasně řekli, že toho lidé mají už dost a žádné opatření dodržovat nebudou. Všechno jsou to absolutně nesmyslná opatření, krom roušek v obchodech, u lékařů a v budovách je všechno ostatní k ničemu.
Souhlas. Roušky na prázdné ulici na hlavu. On to přiznal koneckonců i Blatný, ale pro pohodlnější kontrolu to nechal v platnosti???!!!
Blatný Blatný a ty se divíš, že vám na to lidi kašlou? Díky bohu, že nejsme všichni takový udavači, jako vy nahoře... A vyhrožovat si běž někam úplně jinam... Tady na to fakt už není nikdo zvědavej
🤦♂️ proboha co to ma spolecneho s udavacstvim??? To je o tom ze ti lide to treba ani nevi ze muzou byt nakazeni a nakazi nekoho z rodiny a ten pak treba zemre. Chce se to zamyslet nez placnete nejaky nesmysl
Kdyby mě někdo nahlásil jako kontakt, tak ho zmlátím železnou tyčí. Jsem zvyklý celý život pilně pracovat a platit daně. Živím daněmi mnoho nepřizpůsobivých. Umřeli by hladem chudáci, kdybych se 14 dní válel doma na gauči.
Ano jste prostě nepostradatelný. 😄 😄 😄 😄 😄
Choromyslný to muž,
který do zad vráží nůž..
To zavání vlastizradou,
pro všechny, co tady kradou!
Zavolejte Chocholouška,
přistřihněte mu ta ouška!
Vyhrožujte, pane Blatný,
těžko Vám to bude platný,
tepláky už se Vám žehlí..
Na cele budete zkřehlý.
Stydím se, že tady žiji,
lépe čelit malárii,
než tomu vládnímu moru.
Pořád nahoru a dolů,
až tam, kam chtějí jíti,
do krásné, veliké řiti!
Teď zas ochladí se lehce,
mozek se mu smrskne v lebce,
a zase něco vyplodí,
ještě než ho vyhodí!
Krásné svátky přátelé a ovcím sůl!
Hezky jste popsal sám sebe 😂😂😂😂, tak teď už vás znám a nechci potkat.
Co chce hygiena trasovat???Když jsem měl první den teploty a začínal mě covid tak jsem byl v práci v kontaktu s celou raní směnou.Ale jelikož na testy jsem se dostal až za 5 dní tak mě při telefonickém trasování bylo sděleno,že se to týká jen lidí 4 dny zpětně. Tak že klidně jsem mohl nakazit celou firmu ca 160 lidí,ale nikoho to nezajímalo.Tak ať si nestěžují,že se jim nedaří trasovat.Jsou rádi,že nemusí nic zapisovat, když to takhle praktikují.
Hygiena vytrasuje tak leda smrt 🙂. To už víme. Já bych si jí klidně pro ní poslal a budu tady ještě dlouho, protože by třeba i na mě zapoměli, jak se to stává.
A co by měli hlásit??? Většina lidí je zaměstnaných, tudíž se povinně testují. Toto, co předvádí Blatný a spol., je čisté vydírání. Navíc pomalu vyplouvá na povrch, co si vláda nahrabala na zakázkách v nouzových stavech.
No, bude to téměř miliarda...a možná ne jedna......
Ať si sáhnou do svědomí trasovači. Nakazil jsem se v práci. Divil jsem se, že mi nevolali z hygieny při trasování kontaktů toho, kdo mě nakazil.
Pochopil jsem, až mi pracovnice pro trasování zavolala po mém pozitivním testu.
Bylo to v duchu „kde jste se nakazil?“, V práci? Uvědomil jste zaměstnavatele? … A to bylo vše.. Rozum mi to nebral. Pak samozřejmě kontakt - manželka a dcera. Chtěla, aby šli na test. Jelikož neřídí auto, tak jsem je tam měl jako odvézt. To už bylo na mě moc. Abych je v autě snad nakazil… Pak nabídla hromadnou dopravu. To jsem také zamítl. Jen jsem ji řekl, pokud chtějí testovat ať si přijedou…Odborníci ve všech ohledech
Co to je trasovac?to je nějaká CIA nebo FBI která sleduje lidi?
Neočkujete , odměny na MF 750 000 pro úředníky, kdy někteří soukromníci uz rok nesmi podnikat, děláte chaotická opatření, vyhrožujete .... nestydite se pane Blatný za sebe a celou vládu? Ja už bych se propadl hanbou.
Nemůže , co je stud nezná.
V překladu: pokud nezačnete udávat, prodloužím vám domácí vězení o další týdny.Já už si to nějak zdůvodním a všichni mě podpoří
Doufám, že mu na to hloupá opozice a komunisti neskočí a žádnej NS už neprodlouží. To by byl vrchol hlouposti. Ale tomu bych se u opozice nedivil. Banda stejná jako vláda (až na SPD)