A co napsat článek jak VH k majetku po roce 1989 přišel ? Ale,podle pravdy ! O jeho podpoře komoušů a proč se zasazoval o nepotrastání komunistických zločinů. Myslím, že pravdivé vykreslení jeho celého života by zaujalo a zajímalo dost lidí !
Jj. četl jsem, že Stanislav Novotný dohledal zajímavé doklady z roku 1964, které se zřejmě Rumlovi nepodařilo zlikvidovat.... ve vztahu k StB
Kam se Maršálek na velkouzenáře Andreje hrabe.
myslite 30 mld.€ vs. 30 mld. Kč? no, veru hrabe sa 25x vyssie nad neho.
Zvlast ked Blbisovi vacsina z toho nepatri,a ani si tie majetky-fyzicke budovy,farmy,kurata - nemoze odviezt ked ho konecne vykopeme
Nojo no, na někoho se neúspěch musí svést... No a Češi mají pověst tunelářů a podvodníků, s tím nikdo nic nenadělá. I světové sázkové společnosti testují své losy nejprve na českém trhu, zda jde či nejde prolomit kód a systém šifrování výherních losů. No a když se k tomu ještě přidá "ruská stopa", tak mohou být ti praví viníci před veřejnosti v klidu. Takový už je momentálně reálný svět byznysu a mezinárodních, ale i vnitrostátních vztahů.
Nemichejte čechy s tuneláři a podvodníky , lichváři , překupníky , pašeráky, levičáky převlečené za demokrady , agenty zleva z prava , lháře , majitelé osmdesáti procent světového majetku vyvolenými všudezdejšími kteří se stále přejmenovávají a stěhují se podle toho kde jim zrovna hoří koudel .
Jsem velice rád, že se u nás všem mafiánům tak daří. Zákon je na ně krátký, právníci za peníze udělají cokoliv a je to u nás lepší něž se ukrýt někde v Africe. Jsme země zaslíbená, nebo ještě někdo veří ve spravedlnost?
aha,a preto musel utiect do tRusska vsak?
A proč tento kriminalnik plní naše senzační a zjevně pravdivé zprávy jako vždy. Je to hajzlik, tak ho nepopularizujte. Je to hnus. Patří za katr.
Žádný kulturní národ se nechlubí kriminálníky, jen český Pepíček.
Fakt hnus.
Pane Holub, sám v článku píšete, že zahraniční média " vůbec " nezmiňují původ Maršálka. Že je Čech. Kdežto Vy, jak jste se rozšoupl, tak je to prostě Čech. Mám z vašeho článku divné pocity, a nejsou vůbec dobré. Ta rodina žije v Rakousku již tři generace, takže jsou to Rakušáci, takových tam je stovky.
Takové hloupé kecy... Proboha kdo tohle všechno vymýšlí, aby měli lidé co číst a čím se bavit. Klasické odvádění pozornosti od důležitých věcí.
no,tRusska KGB to vymyslela, mate to v clanku jasne uvedene.
Nie,inym nasim firmam,politikom to pozornost od dolezitejsich veci neodviedlo,preto mate stale pracu,funkcne ulice,policiu,aj vasu vyplatu.
Ak vy neviete udrzat pozornost na ine dolezitejsie veci,nepripisujte tuto svoju neschopnost druhym.
nemate zac 😛
Už jsem téměř měl pocit že bude řeč úplně o jiném podvodnikovi ale to bude asi až po probuzení. Jednou na to lidi přijdou.
??? ...myslíte tady v té Západem vydrancované kolonii? 🙂
Čech? ..Vždyť takových je většina Vídně - dříve se stačilo podívat do telefonního seznamu.... je to klasický Vídeňský Rakušák....
Nikdo nedokaze udelat vic skody nez cech s bilym limeckem v roli bankere.
mýlíte se, na západ od nás jsou daleko větší kalibry....