A kde je napsáno, že po vítězství ve volbach jedné z koalic, se nestane premiérem Jurecka, Pekarova, někdo ze STAN, to je ze stran které by se do sněmovny ani nedostatky? 🤣🤣🤣
možná v ústavě? Premiérem se nikdo "nestává", premiérem musí být jmenován!
Domnívám se, jestli tento článek není návod k násilí. Pokud je tento portál objektívní, tak by to měl takto vyhodnotit.
Přesně tak 👍. Můj názor je, že rozhodně objektivní tenhle portál SZ není .
Jo pan Dolejší ten je protibabisovec a protizemanovec nevím kde byl když tady vládli pravicové strany
Jo protiburešovac a protizemanovec.... ostatně jako spousta jiných slušných lidí.
Nechat Hrad vyhladovět, nedát těm podvodníkům ani korunu, to je nejlepší způsob, to tvrdím již celou dobu co tam ten hulvát a jeho gang je.
Vždyť tam není ani Boryš, ani stahovač králíků, adolescente, tak co to žvaníš?
Zeman patří mezi lidi, kteří slušné jednání ostatních považují za slabost. Tohle je cesta, jak mu natrhnout tipec.
👍
Vyhladovět? Jako omezit dodávky pudingu? To spíš nějaký "suchý zákon". Ani lánský rezident by neměl v pracovní době nasávat, takže přiložit trubičku a nechat dýchnout....
Žádný strom neroste do nebe. Jedno je jisté, že s exkomunistou Zemanem jednou zúčtuje ten Nejvyšší a už moc dlouho to trvat nebude.
Vyhladovět? Ne! Zavřít pro vlastizradu a spolu s ním i Babiše za rozkrádání republiky.
Hejvla a Klauze?
Byly časy ,kdy jsme měli každých 14 dní ukryté regály s chlastem .Tak často v rusku pohřbivali vládce. Vy jste volili dobře , zafačovaný ,s hůlkou ,na vozíku , dementní , ale stáhla živý ! 😄
Je tady ještě někdo kromě mne, kdo se stydí za našeho prezidenta?
Buďte v klidu, stydí se nás mnoho. Nepotkala jsem za celou jeho dosavadní prezidentskou kariéru nikoho, kdo ho volil. A to mám opravdu velký okruh známých, přátel, pracovních kontaktů a v různých věkových kategoriích...tak mi není jasné, jak se to vůbec stalo...