Po Zemanovi zůstane na Hradě nejvíc smradu v historii země. Dokonce víc než po Gottwaldovi
Je to tak, historie to potvrdí.
Ale těch ohnivých zastánců co tady kvičí, myslím že se dožijí ale neprocitnou.
Zase neúcta k prezidentovi. Kde Seznam tyto pisálky bere?
Z Mafty ředitele Babiše asi ti tzv pisálkové to nebudou.
Myslím, že v prvé řadě by se měl nechat vyhladovět autor tohoto komentáře. Za takový blábol bez platu na tři měsíce.
jednoho by nepomohlo. Na SEZNAM jich takových dřepí snad tucet..!
Važeni když čtu ty vaše příspěvky ,tak mě napadlo co takle kdyby jste si před volbama vyzkoušeli politiky ze znalisti Ústavy ČR ? 😄
A co z češtiny?
ty koalice porcují medvěda, který běhá po lese, u nás je na toto vcelku háklivost...použiji oblíbenou větu Klause " je to velmi, velmi, ale velmi kontraproduktivní"...
Odpověď z hradu na vytvoření koalic před volbami, jen aby obsadili významné posty a odstavili ANO. Stejně se po volbách při porcování medvěda pohádají a rozejdou.
máme dobrého prezidenta i premiéra........ at si každý mele co chce......
Jé a nemohli by nahradit ty, co jsou nyní ve funkcích?
Vyhladovění popsal Zeman, a to v souvislosti se Senátem. Takže tento článek je pouze kopie toho, co vymyslel....
Kdo druhému jsem u kope...
Jasne, srazit rozpocet na minimum - sam Zeman pred jeho zvolenim si privede jen ridice, tak na co zivit
Zeman toho už nalhal,ale bylo by dobré ty svoje lži kdyby sepsal, bylaby to dobrá poviná četba do škol
Čeští mužíci (a není jich málo) by ovšem rádi volili Zemana i potřetí, kdyby to bylo možné.
já bych ho volil i popátý kdyby to šlo,ale ty seš spíše na ty co stahují králíka