1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Po Zemanovi zůstane na Hradě nejvíc smradu v historii země. Dokonce víc než po Gottwaldovi

19
Před 3 roky
Josef Rzyman

Je to tak, historie to potvrdí.

Ale těch ohnivých zastánců co tady kvičí, myslím že se dožijí ale neprocitnou.

8
Zobrazit další 4 reakce
Před 3 roky

Zase neúcta k prezidentovi. Kde Seznam tyto pisálky bere?

20
Před 3 roky
Dagmar Vodenková

Z Mafty ředitele Babiše asi ti tzv pisálkové to nebudou.

1
Před 3 roky

Myslím, že v prvé řadě by se měl nechat vyhladovět autor tohoto komentáře. Za takový blábol bez platu na tři měsíce.

20
Před 3 roky
Roman Pohořalý

jednoho by nepomohlo. Na SEZNAM jich takových dřepí snad tucet..!

5
Před 3 roky

Važeni když čtu ty vaše příspěvky ,tak mě napadlo co takle kdyby jste si před volbama vyzkoušeli politiky ze znalisti Ústavy ČR ? 😄

Před 3 roky
Jaroslav Turek

A co z češtiny?

1
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

ty koalice porcují medvěda, který běhá po lese, u nás je na toto vcelku háklivost...použiji oblíbenou větu Klause " je to velmi, velmi, ale velmi kontraproduktivní"...

11
Před 3 roky

Odpověď z hradu na vytvoření koalic před volbami, jen aby obsadili významné posty a odstavili ANO. Stejně se po volbách při porcování medvěda pohádají a rozejdou.

10
Před 3 roky

máme dobrého prezidenta i premiéra........ at si každý mele co chce......

23
Vaclav Novák

Jé a nemohli by nahradit ty, co jsou nyní ve funkcích?

1
Před 3 roky

Vyhladovění popsal Zeman, a to v souvislosti se Senátem. Takže tento článek je pouze kopie toho, co vymyslel....

10
Před 3 roky
Mariana Vlčková

Kdo druhému jsem u kope...

4
Před 3 roky

Jasne, srazit rozpocet na minimum - sam Zeman pred jeho zvolenim si privede jen ridice, tak na co zivit

6
Před 3 roky
Horst Gebauer

Zeman toho už nalhal,ale bylo by dobré ty svoje lži kdyby sepsal, bylaby to dobrá poviná četba do škol

4
Před 3 roky

Čeští mužíci (a není jich málo) by ovšem rádi volili Zemana i potřetí, kdyby to bylo možné.

Před 3 roky
Josef Rzyman

já bych ho volil i popátý kdyby to šlo,ale ty seš spíše na ty co stahují králíka

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt