1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Ta opozice je chytrá nebo hloupá, vyhladovět Hrad je to opsané, když se píše vyhladovět zbytečný Senát a to by bylo asi lepší.

12
Před 3 roky

Oni si to opozice i hoši ze Seznamu představují velice jednoduše. Ano, může se stát, že opozice díky různým slepencům poskládá většinu. Jenže oni žijí i v domění, že s koncem Zemana sedne na Hrad nějaký podržtaška Západu. Nesedne a bude to ještě velká šlamastika.. Volby se dají nějak obejít, volba prezidenta ne! Tam rozhodují přímo lidé a nedovolí, aby na místo prezidenta sedl člověk, který nebude hájit zájmy naší země. Proti východu, proti západu. Kníže byl osobnost a prohrál. Jsem přesvědčen, že poskoci západu Fischer, Pavel či Kolář nemají šanci. Nevím kdo to bude, ale věřím že národ zvolí dobře. A národ, to není jenom Praha, Milion chvilek či prodejní pisálci . Člověka, který bude hájit zájmy vlasti a nepoleze nikomu do zadku. Ani vlevo, ani vpravo. Prostě bude slušný. A nejsem si jistý, zda pro Demoblok či pisálky ze Seznamu to nebude další prohra.

27
Miroslav Smrtka

Mysdlím, že větší prohru na Hradě již nebudemenidy mít. To, co tam v současnosti je, je katastrofa sama. Jenže tak jak súdruh Bureš "něustúpim nikdy, nikdy" tak je to i s hrasním pánem. Pane Smrtka co Vy na to?

2
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Petr Adam

Mám stejný názor jako Vy. Letos při volbách budu kroužkovat. Nic jiného smysluplného mě nenapadá.

2
Před 3 roky

Před 3 roky
Vlasta Oušková

To není zvláštní, to je sakra pochopitelné. Pro člověka, který má mozek v hlavě, je to zcela logický důsledek.

Před 3 roky

Před 3 roky
Milos Fromer

máte pravdu, přesně tak. To hlava nebere. Do Bohnic celý osazenstvo Seznamu.....

5
Před 3 roky

Před 3 roky
František Pokoj

Bohužel je to tak.

Stačí zmínit jméno mstivé nenávistné osoby, které nad hlavou vlaje standarta s nápisem "Pravda vítězí" a která nenávist tu k novinářům, k transgender osobám, k umělcům, k ženám šíří dokonce v roli prezidenta republiky.

Je to děs!

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt