Ta opozice je chytrá nebo hloupá, vyhladovět Hrad je to opsané, když se píše vyhladovět zbytečný Senát a to by bylo asi lepší.
Oni si to opozice i hoši ze Seznamu představují velice jednoduše. Ano, může se stát, že opozice díky různým slepencům poskládá většinu. Jenže oni žijí i v domění, že s koncem Zemana sedne na Hrad nějaký podržtaška Západu. Nesedne a bude to ještě velká šlamastika.. Volby se dají nějak obejít, volba prezidenta ne! Tam rozhodují přímo lidé a nedovolí, aby na místo prezidenta sedl člověk, který nebude hájit zájmy naší země. Proti východu, proti západu. Kníže byl osobnost a prohrál. Jsem přesvědčen, že poskoci západu Fischer, Pavel či Kolář nemají šanci. Nevím kdo to bude, ale věřím že národ zvolí dobře. A národ, to není jenom Praha, Milion chvilek či prodejní pisálci . Člověka, který bude hájit zájmy vlasti a nepoleze nikomu do zadku. Ani vlevo, ani vpravo. Prostě bude slušný. A nejsem si jistý, zda pro Demoblok či pisálky ze Seznamu to nebude další prohra.
Mysdlím, že větší prohru na Hradě již nebudemenidy mít. To, co tam v současnosti je, je katastrofa sama. Jenže tak jak súdruh Bureš "něustúpim nikdy, nikdy" tak je to i s hrasním pánem. Pane Smrtka co Vy na to?
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Mám stejný názor jako Vy. Letos při volbách budu kroužkovat. Nic jiného smysluplného mě nenapadá.
To není zvláštní, to je sakra pochopitelné. Pro člověka, který má mozek v hlavě, je to zcela logický důsledek.
máte pravdu, přesně tak. To hlava nebere. Do Bohnic celý osazenstvo Seznamu.....
Bohužel je to tak.
Stačí zmínit jméno mstivé nenávistné osoby, které nad hlavou vlaje standarta s nápisem "Pravda vítězí" a která nenávist tu k novinářům, k transgender osobám, k umělcům, k ženám šíří dokonce v roli prezidenta republiky.
Je to děs!