Vazena opozice, Chovate se jako hyeny ktere cekaji na korist, Koho s vas by asi volilo do funkce prezidente tolik obcanu Mozna pana Rakusana ci hvezdu ODS pani Nemcovou to by me zajimalo . Kandidujte na funkci prezidenta a Uvidime jak vas obcane miluji. Co takhle nechat vyhladovet Vsechny politicke strany a jim davat ze statnich penez penize za volby Co vy na to Pirati STAN ci KDU ODS a panPEKAROVA ??? Slo by to??????
To vypadá jako špatný překlad z ruštiny.
Jeho blahorodí Miloš Miloševič je po ruském způsobu vyškolený lišák a dokonce se inspiruje v komunistické Číně, kde se máme prý všichni učit. Dostali jsme se tak do pasti, do které nás dostali voliči Zemana a Babiše, tedy většinou Čechů a pochybuji o tom, že se to po volbách nějak zásadně změní, protože Babiš brnká na nacionální českou notu, na kterou většina Čechů slyší. Je to sice falešná muzika, ale kde jsou ty doby, kdy se říkalo, co Čech to muzikant. Dnes platí co Čech to ... a nechť si tam každý dosadí to správné slovo, které odpovídá skutečnosti.
Hezký názor Děde vševěde. To píšete zřejmě po celodenní pouti oblohou ve spánku. Tak spěte sladce dál a Vaše sny nechť povzbuzují realitu co Čech to muzikant. Hajej můj andílku spi atd.
Návod pro opozici v tomto článku zcela ospravedlňuje avizovaný postup pana Prezidenta po volbách.Tento návod možná nenabádá k protiprávnímu jednání,je tedy v rámci platných zákonů stejně tak jako avizovaný postup pana Prezidenta.To,že demokracie je o politickém zápasu politických stran a ne jakýchsi spolčení,nevylučují že zločinných,nemůžeme však pominout.
Zločinné spolčení? To myslíte Ano?
Je vidět,že článek tˇal do živého podle toho jak tady všichni zastánci autokrata Zemana kvičí. Zeman se rozhodl,že nebude respektovat výsledky svobodných voleb a spousta lidí mu tleská a fandí. V naší ústavě je psáno,že prezident určí vítěze sestavením vlády,může to být strana nebo koalice. Není tam psáno,že vítěze určí prezident. To by se mohlo také stát,že po prezidentských volbách Zeman odmítne odstoupit protože se mu jeho následník nezamlouvá.
A opozice jenom plive jedovate sliny.šlanek nenech se vysmat
Kdo může napsat takový článek? Jen přisluhovač škůdců obyčejných lidí, kteří nemají miliony , aby podplatili neschopné politiky, kteří neumějí čestně soutěžit ve volbách. Dobře to napsal Petr. Štěpánek, herec, který uvedl fakta jak to funguje na Filmovém festivalu v Karlových Varech - chlastačky a žranice za daně obyčejných lidí a na podporu pohrobku Havla a spol!
Byl jsem v Karlových Varech na dostizích v době konání Filmového festivalu,pan Bartoška ,prezident festivalu,se motal hrubé opilý po závodišti,"umělci" v cele s režisérem Renčem, sedeli na vyvýšeném piedestalu,pili sekt,kouřili doutníky a ostentativně dávali najevo plebsu,tedy návštěvníkům ,majitelům koní ,trenérům ,jezdcům a ostatnim že oni jsou nadlidi.Stejne tak jako se dnes chová velká část opozice,právě te společne.
Zemana jsem volil, protoze byl tehdy mensi zlo nez ten Jablunkovsky kat kraliku, a nestydim se za to. Ted uz bych to ale neudelal. Starecka demence muze jednou ve vyssim veku potkat kohokoliv. Problem je kdyz to potka cloveka ktery je na ocich tak moc jako prezident. Jinak nez pocinajici stareckou demenci a senilitou si jeho chovani a to co říká a jak kona vysvetlit nejde. Nemyslim si ze by byl az tolik zly a zamerne chtel škodit nasi zemi. Je proste uz jen staty nemocny a unaveny. Mel.by sam odstoupit ze zdravotnich duvodu a nekde v klidu na Vysocine sepisovat pameti. I bych mu podekoval protoze vykonal i mnoho dobreho a odejdete. Nechapu proc si to vsecko musi takhle kazit v zaveru.
tak začnete brát Tobocan, protože Vás to také zřejmě vzalo
Napsal jsem to už mnohokrát: Kořenem zla jsou v naší zemi politické strany, jedny jsou za osmnáct a druhé za dvacet bez dvou, nemají si co vyčítat. Dokud bude existovat Senát, dokud nebude snížen počet poslanců na třetinu a nebudou poslancům odebrány neoprávněné a ničím nepodložené výhody proti běžným občanům, dokud nebude vyhlášeno referendum o vystoupení z NATO a EU, nikdo mě u voleb neuvidí, to jsou pro mě požadavky NEPŘEKROČTELNÉ, ve zmíněných bodech není se mnou možná žádná diskuze!
Pokud nechodíte volit, neměl by jste se vyjadřovat k politice. Běžte do sekce domácích kutilů a tam rozdávejte moudra.
Je tragikomické,že každý příspěvek,který obhajuje Babiše a Zemana je snůška lži, polopravd a nepodložených informací. Opravdu rád bych se zeptal jejich příznivců, jestli jsou tak hloupí, zlí nebo jim za to někdo platí.
A jsem samozřejmě připraven každého z nich roznést na kopytech v korektně a slušně vedené debatě.
Tak začněte, Piráti, ODS, atd. ti nelžou? Ti jsou prolhaní až na půdu...ti naši politici si mohou podat ruce, jeden za osmnáct, další za dvacet bez dvou...
Dolejší je známý svým postojem. Je zamindrákovaný a zfanatizovaný:
Takhle se to dělá vy hlavy inteligentní. Na co potřebují pidistrany voliče? Mají soudruha Rychetského. Ten po 20ti letech změní svůj volební zákon, pidistrana se spojí se stranou co má více procent a šup už je zase v PS. A na nějaké voliče se může zvysoka.
Myslím že ústavní soudce jmenuje prezident...
"Vyhladovět" prezidenta??? Seznam opět použil výraz, který nepatří do demokratické společnosti... Jde o ubohé a nechutné jednání!
Snad mu tu cestu do Číny ani neschválí, v zájmu jeho i českého národa.