Je to opravdu překvapení,že Zeman,kterého stejně jako Babiše neustále propírají v médiích se přidal na stranu Babiše.Jak se do lesa volá,tak se z lesa ozývá.Až tam bude sedět loutka,tak bude přání pražské kavárny a ČT plnit na počkání.
Výraz pražská kavárna, sluníčkář, havloid a podobné do diskusí zavedla ruská propaganda. Což je vlastně ruský prezident Zeman také.
Pan redaktor se nedokázal smířit s demokratickou formou voleb. Zemana nemusím, respektuji, že byl zvolen většinou voličů, kteří se k volbám dostavili. A že nechce podporovat kočkopsy, tomu rozumím.
Demokratická forma voleb nemá se zlodějnami na Hradě nic společného. Respekt který máte na mysli nemůže trvat věčně a za každou cenu.
Absolutní souhlas, nikdo ho nikam nezve a nechce! Nikdo, až na Putina a Čínu, na něj není zvědavý, což znamená minimální počet zahraničních cest.
A na to jejich přežívání s all inclusive na hradě a v Lánech, by měli stačit drobné 🙂
Rozpočet kanceláře na rok 2022 rozhodně maximálně ponížit! 🙂
Putin na něj kašle. To je spíš Zemanovo zbožné přání. I tu demokracii chtěl prezident dovézt z Číny.
V případě, že po volbách budou mít ve sněmovně převahu demokratické strany, bude asi nejlepší na Zemana použít co nejdříve všechny jmenované nástroje najednou - zaškrtit rozpočet, nařídit audit hospodaření Hradu a odvolat ho pro hrubé porušení ústavy (již jen kvůli jmenování ostudné Rusnokovy vlády by si to zasloužil). Hlavně s ním, proboha, o ničem zbytečně nevyjednávat.
Robin Brus Monika Šebestįková určitě spadl z jahody na hlavu, to by tak sedělo.....
Souhlasím, že volit ty slepence je ujeté. Když bych volila ODS, opravdu u toho nechci volit TOPku. A nechci ani KDU. Možná má nějaký význam kroužkováni kandidátů?
Co prezident.. Je jaký je a zvolený. Ale že tam vůbec je Mynář, bez prověrky, to mi hlava nebere od začátku. Natož teď s jeho obchodama a vyšetřováním.
Na výdaje na Hrad z rozpočtu není plán, odhad ani kontrola? Kde to žijem...
Takže Mynář s podivnými kšefty, bez prověrky zda byl u StB nám tu vládne, jo? A luskne si o 200 milionů a má je.
Možná Zeman budí schválně ještě větší pozornost, abychom zapomněli, že až na výjimky na úřad prezidenta kašle.
Lepší slepenec před volbami, než slepenec po volbách. Nepamatujete "překvapivou" vládu ČSSD + ODS, největších rivalů.
Někteří z vás sem píší takové příspěvky, že by se za ně nestyděl ani Goebbels. Ten by se zaradoval, kdyby viděl, co jsou schopní napsat lidé, kteří o sobě tvrdí, že jsou demokrati! Aha, já zapomněl, že drtivá většina z vás neví, kdo to byl Joseph Goebbels - byl to jeden z nejvyšších nacistických představitelů a válečný zločinec.
Většina spíš neví, co jste tím svým výlevem myslel....
Ta nesnášenlivost Seznamu vůči prezidentovi a celé vládě je až do očí bijící. Nikdo se pak nemůže divit, že se nechce s určitými novináři bavit. Opravdu ubohost.
A kdo se chce bavit s prezidentem, když se chová jako štamgast ze IV. cenové?
Miloš Zeman kdysi prohlásil, že 30 % národa tvoří lidé slaboduší, alkoholici atd., tedy lidé neschopní zodpovědně rozhodovat (tehdy jeho argument proti referendům). Dnes věří prezidentovi jen asi 30 % národa. Nemyslím, že jde o ty vzdělané a schopné. Koho tedy asi podporují ti, řečeno hradní ostudou, slaboduší?
Právě. Těch 30% jsou ti slaboduší, alkoholici atd. To Zeman tehdy odhadl přesně. No svůj k svému.
Pro mě je pan Zeman prezident, jeho ztrapňováním ztrapňuji sebe, volila jsem ho, ostatní kandidáti byli ještě horší. Pro jeho trápení politiků mám pochopení, byl také politik, premiér. Jeho vládnutí spolu s panem Klauzem považuji za špatné, v té době jsem definitivně ztratila víru, že se tato země po politickém převratu vzpamatuje. Další premiéři pokračovali stejným stylem. Pan Babiš si myslel, že to změní, moc se mu to nepovedlo.
A co na to Mudr Chocholoušek?
Pan kupeny redaktor vymohl psát lépe a ne jen řadit opozici
Je vidět že zdejší lidí bere jako jeho nejvyšší šéf Seznamu. Bylo by zajímavé kdyby pan redaktor musel udělat majetkové přiznání. To by čtenáři koukali jak jsou na tom novináři. Je to zde úplně stejně jako v Německu, jak popisuje tamní novinář v Knize Koupeni novináři. Když si to přečtou diskutující tak přijdou na to že je lepší jít na pivo, vínko, konacek a pod.
To je psáno češtinou? Aha, volič Zemana , Bureše nebo Okamury? Tak to je v pořádku....