1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Blokovat sněmovní většinu po volbách si Zeman podle mě nedovolí. Dost by riskoval, že potáhne z Hradu předčasně a s ostudou, a jeho skvadra pofrčí do tepláků. A na to nemá.

12
Před 3 roky
Petr Klvač

Vsadíte na to něco? Já ne. Když si z větší části ústavy dělá rohožku (to jsem slušný) tak nevím, proč by se měl ostýchat rozšlapat i ten zbytek.

2
Před 3 roky

Proč, když tady čtu některé příspěvky, tak si vzpomenu na jedno zvíře, jak jen se to zvíře jmenuje? Je tvrdohlavé, má čtyři nohy a veliké uši a iááá dělá...někdo chtěl, aby se otřásalo, když se otřáslo, padaly z něj peníze a v jedné pohádce mu říkali Ijáček....

5
Před 3 roky
Lubomír Řičica

řičica.

1
Před 3 roky

Zeman je neschopný výkonu své funkce, což musí vidět úplně každý. Stačí většina Senátu a prostá většina poslanců, což je přesně 101. Po podzimních volbách velezrádce končí.

12
Před 3 roky
Jan Blahetka

Omyl, ke smeteni Zemana z Hradu či z Lán je potřeba 2/3 poslanců a to Babiš nikdy nepřipustí.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Ne a ještě jednou ne. Pan prezident Zeman má "certifikát" do roku 2023. Když již, měl bych jen obavu, při jeho zaslouženém letním relaxování v gumovém člunu na rybníku na Vysočině, o kvalitu používaného plavidla. Opozice by měla, třeba i prostřednictvím pana Koudelky, ředitele BIS nebo vojenského zpravodajství, které lze využít k čemukoliv, zjistit výrobce kvalitních gumoých člunů, které se používají na dlouhé trasy ve Středozemním moři. Nebylo by na škodu zjistit, která firma vyrábí i tam používané motory. A objednat. Ať má pan prezident po zbytek volebního období odpovídající komfort.

11
Před 3 roky

"Možností je několik, zvlášť pokud budou mít po volbách opoziční koalice sněmovní většinu."

Tak na to pane Dolejší zapomeňte! Pořád věřím, že národ ještě tak moc nezhloupnul aby tohle dopustil..

15
Před 3 roky
Petr Srovnal

ANO a Zeman nás vedou do záhuby. Každá změna lepší. Bohužel proti ANO volí jen nadprůměrně inteligentní lidé (dle statistik). A těch je asi v této zemi málo. Že pane Srovnal.

5
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Je ještě čtvrtá cesta vyhladovění. Naprosto ho ignorovat a přehlížet. Nezvat, přijde-li nevzdávat úctu, nehrát fanfáry, odmítat vyznamenání. Vše samozřekmě - pokud to půjde.

17
Před 3 roky
Vladimír Masák

ubohá osobo, je mi vás líto

9
Zobrazit další 2 reakce

Seznam je placenej tema stejnejma co se kamaradi s Bartosem, pekarovo a dalsima skodnejma...

Zemana nemusim ale ten medialni tlak na nebo je vic nez okatej... proc asi? protoze Zeman nepodporuje LGBT a nechce tu migranty, tak proto!!

16
Sensation 8686868686

Nejspíš máte hošánku s LGBT nějaký problém. Jste si jistý svojí identitou? 🙂.

7
Před 3 roky

Když vidím, jaký odpad, jaké špína neustále plive na našeho správného prezidenta, tak mu musím fandit a přát mu ať vydrží.........A i pan Ovčáček je skvělí a ty hyeny co vyjou ať skončí v pekle.......!! Víte, když si vzpomenu na Havla, tak musím konstatovat, díky za Miloše Zemana !!

3
Před 3 roky
Jaroslav Dupák

Vašeho

Před 3 roky

Prezident pověří vítěznou stranu a ne chumel tří pidi stran a to je správné, nebude nám tady vládnout KDU ČSL s 5%,to by byl fak podvod. Přeji panu prezidentovi pevné zdraví.

18
Před 3 roky
Jan Hladký

Podvod bude, pokud nechá vládnout menšinu. Ale to koblihy nechtějí pochopit.

13
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Souhlasím s prezidentem. Jsem volič SPD a ta se nedopustila toho předvolebního podvodu, aby kandidovala ve volbách v koalici. Lepší ANO než ti hochštapleri SPOLU a Pirstan...

18
Před 3 roky
Rudolf Kareš

A kde by našli toho koaličního partnera ? Ani Babiš je nechtěl.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt