Blokovat sněmovní většinu po volbách si Zeman podle mě nedovolí. Dost by riskoval, že potáhne z Hradu předčasně a s ostudou, a jeho skvadra pofrčí do tepláků. A na to nemá.
Vsadíte na to něco? Já ne. Když si z větší části ústavy dělá rohožku (to jsem slušný) tak nevím, proč by se měl ostýchat rozšlapat i ten zbytek.
Proč, když tady čtu některé příspěvky, tak si vzpomenu na jedno zvíře, jak jen se to zvíře jmenuje? Je tvrdohlavé, má čtyři nohy a veliké uši a iááá dělá...někdo chtěl, aby se otřásalo, když se otřáslo, padaly z něj peníze a v jedné pohádce mu říkali Ijáček....
řičica.
Zeman je neschopný výkonu své funkce, což musí vidět úplně každý. Stačí většina Senátu a prostá většina poslanců, což je přesně 101. Po podzimních volbách velezrádce končí.
Omyl, ke smeteni Zemana z Hradu či z Lán je potřeba 2/3 poslanců a to Babiš nikdy nepřipustí.
Ne a ještě jednou ne. Pan prezident Zeman má "certifikát" do roku 2023. Když již, měl bych jen obavu, při jeho zaslouženém letním relaxování v gumovém člunu na rybníku na Vysočině, o kvalitu používaného plavidla. Opozice by měla, třeba i prostřednictvím pana Koudelky, ředitele BIS nebo vojenského zpravodajství, které lze využít k čemukoliv, zjistit výrobce kvalitních gumoých člunů, které se používají na dlouhé trasy ve Středozemním moři. Nebylo by na škodu zjistit, která firma vyrábí i tam používané motory. A objednat. Ať má pan prezident po zbytek volebního období odpovídající komfort.
"Možností je několik, zvlášť pokud budou mít po volbách opoziční koalice sněmovní většinu."
Tak na to pane Dolejší zapomeňte! Pořád věřím, že národ ještě tak moc nezhloupnul aby tohle dopustil..
ANO a Zeman nás vedou do záhuby. Každá změna lepší. Bohužel proti ANO volí jen nadprůměrně inteligentní lidé (dle statistik). A těch je asi v této zemi málo. Že pane Srovnal.
Je ještě čtvrtá cesta vyhladovění. Naprosto ho ignorovat a přehlížet. Nezvat, přijde-li nevzdávat úctu, nehrát fanfáry, odmítat vyznamenání. Vše samozřekmě - pokud to půjde.
ubohá osobo, je mi vás líto
Seznam je placenej tema stejnejma co se kamaradi s Bartosem, pekarovo a dalsima skodnejma...
Zemana nemusim ale ten medialni tlak na nebo je vic nez okatej... proc asi? protoze Zeman nepodporuje LGBT a nechce tu migranty, tak proto!!
Nejspíš máte hošánku s LGBT nějaký problém. Jste si jistý svojí identitou? 🙂.
Když vidím, jaký odpad, jaké špína neustále plive na našeho správného prezidenta, tak mu musím fandit a přát mu ať vydrží.........A i pan Ovčáček je skvělí a ty hyeny co vyjou ať skončí v pekle.......!! Víte, když si vzpomenu na Havla, tak musím konstatovat, díky za Miloše Zemana !!
Vašeho
Prezident pověří vítěznou stranu a ne chumel tří pidi stran a to je správné, nebude nám tady vládnout KDU ČSL s 5%,to by byl fak podvod. Přeji panu prezidentovi pevné zdraví.
Podvod bude, pokud nechá vládnout menšinu. Ale to koblihy nechtějí pochopit.
Souhlasím s prezidentem. Jsem volič SPD a ta se nedopustila toho předvolebního podvodu, aby kandidovala ve volbách v koalici. Lepší ANO než ti hochštapleri SPOLU a Pirstan...
A kde by našli toho koaličního partnera ? Ani Babiš je nechtěl.