a co takhle vyhladovět Dolejšího. býval a možná ještě je, trestný čin urážka hlavy státu - ale asi už není, pomatený havel si myslel , že ho národ miluje..............
Už není, nežijete v Severní Korei, a děkujte za to pánu Bohu.
Konečně to někdo napsal do mediálního prostoru. Dlouhodobě tvrdím, že na HRADNÍ MORDOR platí rčení, na hrubý pytel, hrubá záplata nebo druhé rčení, že na každou ..... se vaří voda 🙂
Bohužel na ten podstatně horší už žádný pytel neplatí.
Možná vidím světélko na konci tunelu. Na jaře (příštího roku) se Zeman chystá odjet do Číny. A tak se k tomu začaly upírat moje naděje. Jen doufám, že to je opravdu světélko na konci tunelu a že se z toho nakonec nevyklube trpaslík s lucerničkou.
Máme prezidenta, který jedná, jak se mu to zrovna hodí. Doufám, že při další volbě budou voliči poučeni a nenapálí je zase nějaká komunistická struktura.
třeba soudruh generál Petr nebo Pavel
Je ještě jedna možnost. Každý máme ve svém volebním obvodu nějaké poslance. Bylo by možné zveřejnit jejich mailové kontakty, nebo jiné spojení a ať se lidé vyjádří, zda pan či paní poslanec-poslankyně budou pro odvolání prezidenta.
A podle toho je volit či nevolit.
Pan Dolejší, redaktor (snad), stvořil nenávistný “komentář”. Asi tuším, kdo ho nutí psát tyto bláboly - je mi ho líto, pro pár drobných se takto zesměšnit.
Ty jsi stvořil nenávistný komentář
Přečetla jsem je několik příspěvků, ale tolik neobjektivity a zloby, která postrádá
oprávnění, mne skutečně zaskočilo. Jak kdyby se smečka vrhla na kořist.
Kdopak k tomu dal podnět?
Pan Zeman, milá paní...
Nezlobte se pane Dolejší, ale mám silné podezření hraničící s jistotou, že pracujete pro pana Zemana,... napsat tak okatě zaujatý článek, musí objektu Vaší kritiky spíše přinést nové obdivovatele a sympatizanty,... přiznejte se, co Vám za takové PR na hradě slíbili? 🙂
Tady se jedou volby jen všichni proti.
Nikdo neříká jak udělat z Čech krajinu vhodnou pro život.
Pouze je slyšet že ten krade a to je zloděj. Všichni co se tam dostanou budou o 100 % horší, nejdřív se budou snažit samy zbohatnout.
Jsou to lumpové a podvodníci.
Jak zde bylo naznačeno “vyhladovět kancelář presidenta republiky” asi nepomůže?
Myslím že to by byl schopen agent Bureš s registračním číslem 25085 u STB, chvíli financovat i sám. Byla by to taková malá, osobní kampaň.