1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Zajímavé a kouzelné zároveň

16
Před 3 roky

Famózní foto. Dva zaměstnanci stojí před majákem a mají náhubek. Děs běs kam to lidstvo dopracovalo.

13
Před 3 roky
Dušan Vítek

Asi proto, že čekají na turisty 🙂

3
Před 3 roky

Vidim ho z prace z hotelu kazdy den, neni daleko od brehu ale dostanete se tam jen lodkou pri odlivu. Ted pres sezonu je tam moc turistu, povinnost rezervace, rousky a nahore smite zustat jen 30 minut. Sefova rikala, ze je moc pekny, mistni jsou na nej hrdi ale navsteva i s dopravou vyjde na vic jak 30 eur.

6
Před 3 roky
Tereza Bartasová

to musí být super výhled 🙂

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Dobré ráno

Fascinuje mne jaké úsilí věnovali stavitelé majáku do jeho architektonického zpracování (na to že se jedná o technickou stavbu jejímž vzhledem se povětšinou mohla kochat pouze obsluha). Dokonce v něm vybudovali kapli.

8
Před 3 roky
Michal Krejsa

Na druhou stranu je to první věc kterou z moře uvidíte. Krása

4
Před 3 roky

Když to člověk vidí, tak si říká, tam bych chtěl žít, možná že jo, možná by po roce mě začalo hrabat v hlavě. Ale jeto romantika, to jo, jenže romantika a reálnej život se většinou nedá sloučit.

10
Před 3 roky

Je krásný, a protože se necítím dobře na přelidněných místech, moře mám ráda, uměla bych si představit tam žít.💙

12
Před 3 roky

"Chci býti strážcem majáku, chci býti strážcem majáku. Chci býti strážcem majáku, chci býti stále sám. To od té doby co tě znám mám tenhle plán..."

Před 3 roky

Pán si připravuje oběd. Asi tak 2 kila masa + to co má v ruce. Hloupá naaranžovaná fotka.

Před 3 roky

Hezke na výlet nic moc na trvale bydleni.

9
Před 3 roky
Daniel Pýcha

Pokud člověk nemiluje davy řvoucích lidí a nemusí mít luxus Hiltonu, může to být ideální k bydlení.

11
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt