Zajímavé a kouzelné zároveň
Famózní foto. Dva zaměstnanci stojí před majákem a mají náhubek. Děs běs kam to lidstvo dopracovalo.
Asi proto, že čekají na turisty 🙂
Vidim ho z prace z hotelu kazdy den, neni daleko od brehu ale dostanete se tam jen lodkou pri odlivu. Ted pres sezonu je tam moc turistu, povinnost rezervace, rousky a nahore smite zustat jen 30 minut. Sefova rikala, ze je moc pekny, mistni jsou na nej hrdi ale navsteva i s dopravou vyjde na vic jak 30 eur.
to musí být super výhled 🙂
Dobré ráno
Fascinuje mne jaké úsilí věnovali stavitelé majáku do jeho architektonického zpracování (na to že se jedná o technickou stavbu jejímž vzhledem se povětšinou mohla kochat pouze obsluha). Dokonce v něm vybudovali kapli.
Na druhou stranu je to první věc kterou z moře uvidíte. Krása
Když to člověk vidí, tak si říká, tam bych chtěl žít, možná že jo, možná by po roce mě začalo hrabat v hlavě. Ale jeto romantika, to jo, jenže romantika a reálnej život se většinou nedá sloučit.
Je krásný, a protože se necítím dobře na přelidněných místech, moře mám ráda, uměla bych si představit tam žít.💙
"Chci býti strážcem majáku, chci býti strážcem majáku. Chci býti strážcem majáku, chci býti stále sám. To od té doby co tě znám mám tenhle plán..."
Pán si připravuje oběd. Asi tak 2 kila masa + to co má v ruce. Hloupá naaranžovaná fotka.
Hezke na výlet nic moc na trvale bydleni.
Pokud člověk nemiluje davy řvoucích lidí a nemusí mít luxus Hiltonu, může to být ideální k bydlení.