Takhle to má Babiš ze vším neustále jen lže a spoustu lidí mu věří,na zaslepení pravdy stačí klidne i jeden koblížek a co když pak přidá 300Kč to uz pravdu ze senioru nikdo vidět ani nechce
já jsem senior, 68, ale tohoto přivandrovalého darebáka bych nikdy nevolil,
tak s ním pytlem na seniory opatrně
Oficiálně potvrzeno,že je to člověk mdlého rozumu.Kdyby zůstal na slovači,tak by ani nepoznal rozdíl mezi,ovce nahánˇat a ovce vyhánˇat.Kdyby mu to nikdo nevysvětlil,tak by byl v zadku.A on to moc dobře víý,protože na školení STB tam zrovnal nebyl.Protože roznášel noviny, mléko,zbýral míčky na kurtu,a když měl chvilku čas,tak stavěl dům a četl si psychologickou literatůru.No Leonardo je proti němu nula.Ale že je to podrazák,to už snad vědí všichni.Dneska večer uvydíme,jak se budou líbat s prezidentem,a bude říkat něco jiného co říkal před tím,aby mohl říct že to nikdy neřekl.No nejsme jako národ hlupáci?Jestli vyhraje volby,a odbory nevyhlásí generální stávku,tak je s náma konec.
pro boha raději nic nepište, je to samá hrubka, chtělo by zpět do školy a navíc píšete pořád stejné bláboly.
A když si ji kupoval, tak ještě , chudák, říkal, Jedenkrát Krym, prosím.
Že je Agroferda Bureš chaotik a pomatenec, to víme už dávno. Ale že začíná jeho goebelsovsko supermarketová propagandistická mašina mít trapné trhliny, to je novinka.
To,že lidi nad 65 let mohou jezdit v MHD zadarmo ještě nic neříká o tom,že jízdné pro jednotlivce je neskutečně drahé. Fakt je,že Pražáci nejspíš mají všichni roční kupon a senioři jezdí zdarma. Znamená to,že tohle zdražení se týká hlavně lidí mimopražských,kteří by měli nechat svá auta někde na odstavných parkovištích, která m.j. byla zdaražena taky a pak jet do centra MHD tam i zpět. Docela drahá návštěva nákupů v Praze.
Vy nemáte 30 Kč na jízdenku? Tak jezděte jinam🤣🤣🤣
Tak teď nevím, čí je to vlastně trapas. Babiš sice mohl jet zadarmo, ale zároveň je ta jízdenka prostě drahá.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Pro dnešek splněno. Něco si necháme na zítra a také na další dny, neboť do voleb je ještě daleko.
Hele, já chápu, že se to občas zdražit musí.
Ale nemohli prodloužit i jejich čas?
Já tak 3x do měsíce jezdím jednu trasu a dřív to trvalo míň než 30 minut, kdežto teď minimálně o 5 minut víc. Takže kdyby to prodloužili na 40/100 minut, tak by to alespoň trochu kompenzovali.
Jenže problém je v tom že Oni to nechtějí kompenzovat.V Ostravě Nám také zdražili jízdné už loni a zároven Nám zkrátili jízdenku z 15min.na 10min.za 16kč takže když jedete 11min.tak už si musíte koupit 30min.která stojí 26kč a zbytek minut si můžete sežrat...
Není krásnějšího důkazu všech demagogií pomluv a sprostých lží, které anonysti a další šíří o Pirátech.
Problémem je že i po tomto trapasu budou hloupý ovce ANO stejně šířit lži o tom jak důchodci mají drahé MHD. Protože není důležité co je faktem, ale co řekl jejich vůdce.
proč se pořád otíráte o důchodce - je to trapné a co váš vůdce NANUK
Však koblihám je to jedno. Ty mají IQ stejné jako jejich guru:)
IQ v hodnotě té jízdenky 😄