1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Nepřesvědčí mě vůbec nic...

Ani kdyby byla vakcína povinná

678
Petrmetelka 11111

S ignoranty a nepřizpůsobivými se diskutovat nedá.

566

Odkaz

Tohle odradí lidi od třetí dávky tutově ....třetí dávka se bude očkovat současně vakcínou na chřipku .

130
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Ono by stačilo, kdyby tu místo denního online zpravodajství o počtu nakažených stále visela aktualizovaná stránka s vysvětlením bludů, co se neustále šíří internetem. Dříve jsem se snažil s lidmi diskutovat, pátrat po jejich zdrojích a vyvracet jim je. Ale už jsem to vzdal. Někteří lidé dneska víc věří webům typu otevři svou mysl než svému lékaři.

219
Před 3 roky
Karel Stržanovský

Těch bludů co šíři msm jako seznam apod. ?

173
Před 3 roky

Je zajímavé, jak přispívají k zvýšení vakcinace očkovací místa v obchoďácích, na nádražích a podobně nebo mobilní v méně dostupných místech. Dalo se to předpokládat. Jinde ve světě, kde byla tato možnost dřív, se osvědčila. Já preferuji daný termín a čas, někdo je víc operativní a raději si vystojí frontu, než by se vázal na přesný termín. Nedivím se, že by si mnozí raději volili vakcínu. Někdo chce mít rychle pokoj od testování a volí JJ, i když je nejméně účinný, někdo chce tu nejúčinnější. Myslím, že možnost nějaké volby už v některých očkovacích místech i u praktiků je. Doufám, že budou nadále vakcinovaní přibývat.

Uvidíme, co nastane na podzim. Nemocnost se zvýší a pokud bude vývoj podobný jako je doposud, bude se virus a nemocnost šířit hlavně mezi neočkovanými. Jde o to kolik bude komplikací, s nutností hospitalizace.

P.S. Opozice, hlavně ODS, ujela, když shazovala záměr očkování v obchodních centrech. Hlavně hejtman Kuba o tom mluvil jako o degradaci zdravotníků mezi regály. 🙂 Je vidět, že se mýlil a funguje to.

160
Před 3 roky
Milana Svobodová

Obsesivně Demagogický Spolek se mýlí ve všem již od svého vzniku ...

23
Před 3 roky

Já myslím, že k ochotě či neochotě se očkovat vede inteligence, vzdělanost člověka a absence či přítomnost altruismu.

A zjevně nemá cenu aby tyto atributy stát studoval, třeba kvůli nějaké agitaci, protože u žádného jedince je nelze v krátkém čase ovlivnit, natož změnit.

42
Před 3 roky
Karel Klíma

Máte pravdu soudruhu, zejména pokud se vyjadřuje v televizi biochemik ...

17
Před 3 roky

Určitě to už v diskuzi je: neochota je zejména z důvodu "neokomouske" propagandy vidiraciho typu. My, co jsme COVID prodělali: je totálně přehlížen názor imunologu, že prodelani nemoci funguje (zpravidla) proti těžkému re-průběhu lépe než očkování. To není vůbec bráno v úvahu, ale očkovat, očkovat, očkovat! Vakcína má svůj význam (nepopírám) a měla nejvíce na jaře, v době opravdu špatné situace vzhledem k naplnění nemocnic (to, že je je průměrně účinná cca půl roku se už ví, že - Izrael, USA apod. - takže nutit jí teď je pouze alubismus vlády). Lidi z mého okolí, kteří COVID prodělali se nenechali, přesvědčit o užitečnosti očkování, prostě podlehli tomu nechutnému omezení života pro neockovane!

26
Před 3 roky
Pavel Polach

jsou to komouši

9
Před 3 roky

Mnozí byli odpůrci vstupu do KSČ a také časem pod tlakem podlehli.

78
Před 3 roky
Jirka Nový

Ale to přeci nemůžete takto srovnávat. Tady jde o zdraví, ne o politiku. A ten kdo je rozumný tak si ten experiment do sebe píchnout nedá.

181
Před 3 roky

Dnes jsem se dozvěděl od nejmenovaného, blbého advokáta, že riziková skupina bude přednostně očkována třetí dávkou. Osobně to vnímám tak a pokud vy čtenáři jinak, nechte mi prosím, můj názor, že riziková skupina sídlí a nachází se zejména :

a. na tzv. ministerstvu zdravotnictví

b. ve vládě, která ignoruje zákony a soudy v této zemi

c. a mezi ovcemi, které se dál nechají manipulovat

61
Před 3 roky
Jiří Holinec

Váš názor nikomu dál neříkejte. Je to hloupost. Riziková skupina je zcela něco jiného.

31
Před 3 roky

Tvl, to je hrozně smutný. Nikdo neuvedl důvod kvůli obavě o zdraví.

61
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 3 roky

Nikde jsem v těch mnoha bodech nenašel důvod "abych byl chráněný před nemocí"... O to totiž vlastně vůbec nejde...

244
Jiří Janoušek

Vakcína nechrání před nemocí, ale před vážným průběhem. Proto to v důvodech pro očkování nenajdete.

117
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt