Nepřesvědčí mě vůbec nic...
Ani kdyby byla vakcína povinná
S ignoranty a nepřizpůsobivými se diskutovat nedá.
Odkaz
Tohle odradí lidi od třetí dávky tutově ....třetí dávka se bude očkovat současně vakcínou na chřipku .
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Ono by stačilo, kdyby tu místo denního online zpravodajství o počtu nakažených stále visela aktualizovaná stránka s vysvětlením bludů, co se neustále šíří internetem. Dříve jsem se snažil s lidmi diskutovat, pátrat po jejich zdrojích a vyvracet jim je. Ale už jsem to vzdal. Někteří lidé dneska víc věří webům typu otevři svou mysl než svému lékaři.
Těch bludů co šíři msm jako seznam apod. ?
Je zajímavé, jak přispívají k zvýšení vakcinace očkovací místa v obchoďácích, na nádražích a podobně nebo mobilní v méně dostupných místech. Dalo se to předpokládat. Jinde ve světě, kde byla tato možnost dřív, se osvědčila. Já preferuji daný termín a čas, někdo je víc operativní a raději si vystojí frontu, než by se vázal na přesný termín. Nedivím se, že by si mnozí raději volili vakcínu. Někdo chce mít rychle pokoj od testování a volí JJ, i když je nejméně účinný, někdo chce tu nejúčinnější. Myslím, že možnost nějaké volby už v některých očkovacích místech i u praktiků je. Doufám, že budou nadále vakcinovaní přibývat.
Uvidíme, co nastane na podzim. Nemocnost se zvýší a pokud bude vývoj podobný jako je doposud, bude se virus a nemocnost šířit hlavně mezi neočkovanými. Jde o to kolik bude komplikací, s nutností hospitalizace.
P.S. Opozice, hlavně ODS, ujela, když shazovala záměr očkování v obchodních centrech. Hlavně hejtman Kuba o tom mluvil jako o degradaci zdravotníků mezi regály. 🙂 Je vidět, že se mýlil a funguje to.
Obsesivně Demagogický Spolek se mýlí ve všem již od svého vzniku ...
Já myslím, že k ochotě či neochotě se očkovat vede inteligence, vzdělanost člověka a absence či přítomnost altruismu.
A zjevně nemá cenu aby tyto atributy stát studoval, třeba kvůli nějaké agitaci, protože u žádného jedince je nelze v krátkém čase ovlivnit, natož změnit.
Máte pravdu soudruhu, zejména pokud se vyjadřuje v televizi biochemik ...
Určitě to už v diskuzi je: neochota je zejména z důvodu "neokomouske" propagandy vidiraciho typu. My, co jsme COVID prodělali: je totálně přehlížen názor imunologu, že prodelani nemoci funguje (zpravidla) proti těžkému re-průběhu lépe než očkování. To není vůbec bráno v úvahu, ale očkovat, očkovat, očkovat! Vakcína má svůj význam (nepopírám) a měla nejvíce na jaře, v době opravdu špatné situace vzhledem k naplnění nemocnic (to, že je je průměrně účinná cca půl roku se už ví, že - Izrael, USA apod. - takže nutit jí teď je pouze alubismus vlády). Lidi z mého okolí, kteří COVID prodělali se nenechali, přesvědčit o užitečnosti očkování, prostě podlehli tomu nechutnému omezení života pro neockovane!
jsou to komouši
Mnozí byli odpůrci vstupu do KSČ a také časem pod tlakem podlehli.
Ale to přeci nemůžete takto srovnávat. Tady jde o zdraví, ne o politiku. A ten kdo je rozumný tak si ten experiment do sebe píchnout nedá.
Dnes jsem se dozvěděl od nejmenovaného, blbého advokáta, že riziková skupina bude přednostně očkována třetí dávkou. Osobně to vnímám tak a pokud vy čtenáři jinak, nechte mi prosím, můj názor, že riziková skupina sídlí a nachází se zejména :
a. na tzv. ministerstvu zdravotnictví
b. ve vládě, která ignoruje zákony a soudy v této zemi
c. a mezi ovcemi, které se dál nechají manipulovat
Váš názor nikomu dál neříkejte. Je to hloupost. Riziková skupina je zcela něco jiného.
Tvl, to je hrozně smutný. Nikdo neuvedl důvod kvůli obavě o zdraví.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Nikde jsem v těch mnoha bodech nenašel důvod "abych byl chráněný před nemocí"... O to totiž vlastně vůbec nejde...
Vakcína nechrání před nemocí, ale před vážným průběhem. Proto to v důvodech pro očkování nenajdete.