1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Ano, dobře že se to vysvětluje, lidé jsou zmatení a chytají se zkratkovitých údajů, které se nedají tak rychle interpretovat.

S tím očkováním je to jako se vzděláním. Taky by šlo říct, že vzdělání nefunguje, protože podle statistik všichni, co u maturity rupnou, mají za sebou třináct let (patrně zbytečného) vzdělání.

257
Před 4 roky
Miroslav Šilhavý

Vidím, že vy jste širokospektrální odborník - zdravotník záchranné služby a na JIP, epidemiolog, ekonom, statistik, pedagog... obdivuhodné.

276
Před 4 roky

Očkování funguje. Nefunguje vláda a stát a pořádně ani soudy. Jinak bysme tu stále neměli tuny v tuto dobu zbytečných iracionálních nezákonných opatření.

142
Před 4 roky
Luděk Hutař

... z nichž některá navíc poškozují zdraví a zesilují podzimní vlnu.

127
Před 4 roky

To je úžasné, co si zase vymyslí za lži, aby mohli dál oblbovat lidi a nutit jim očkování. A čím ty lži vypadají jakoby sofistikovanější, tím jsou stupidnější, jako když lže závislý, aby z vás dostal peníze na svou drogu. Prostě už je to čiré zoufalství.

682
Před 4 roky
Marie Majerská

Kdyby hloupost nadnášela, tak lítáte jako pátrací balón.

520
Před 4 roky

perfektní článek. Díky.

250
Před 4 roky
Marek Štulír

Přesně, neznalost základu statistiky je příčinou mnoha mylných pohledu. Určitě to nepochopí a nepřesvědčí všechny, ale je potřeba se o to snažit, vysvětlovat, vysvětlovat a zase vysvětlovat 🙂

216
Zobrazit dalších 26 reakcí
Před 4 roky

Osobně zatím neznám nikoho 2x očkovaného kdo by onemocněl a vím pouze o 2 lidech co měli po očkování nějaké horší reakce než nějakou tu jednodenní nevolnost. Podotýkám že mluvím pouze o osobní zkušenosti, nezahrnuji nic z druhé ruky. Na druhou stranu ani nevím o nikom, kdo by za cca posledních 6 týdnů onemocněl jako neočkovaný. Moc bych si přál aby to tak už zůstalo.

159
Před 4 roky
Petr Morávek

Zas prý nějaká vlna.

Ale ja nechci vlnu, chci vatu.

Než být ofce ve vlně radši prase ve vatě.

95
Před 4 roky

Podstata, že očkování je efektivní a několikrát účinnější proti nákaze, než neočkování, je JASNÉ a NEODDISKUTOVATELNÉ. Ale toto vysvětlování je nešťastné a zřejmě pro mnohé kontraproduktivní. Zbytečně složité,poněkud působící dojmem manipulativním. Není to vhodný článek pro většinovou společnost. Kdo se nad tím opravdu zamyslí, pochopí. Ale při běžném "přelétnutí očima" to většina lidí nepochopí.

99
Před 4 roky
Vladimír Pilát

Zvláště nepochopí odpůrci šedé kůry mozkové.

37
Před 4 roky

Kdyz jsem naposledy videl statistiky z Izraele, bylo 240 ockovanych a 150 neockovanych v tezkym stavu. Pri proockovanosti nejakych 60% mi to v prepoctu na pocet obyvatel nevychazi tak, ze by ockovani melo nejaky vliv. Jsou to jednoduche pocty.

201
Před 4 roky
Petr Sklenář

To se vezmou dvě čísla, podělí se trojicí boží a vynásobí číslem bot a dostanete výsledky, kterými můžete argumentovat téměř u všeho.

120
Před 4 roky

Další hoax, který se stává skutečností. Když se mnozí za pomoci selského rozumu ptali, k čemu je statistika nakažených s vakcínou či bez, jelikož se očkovaní netestují, tak byli označeni za "odpírače" a "zoufalce", kteří podkopávají morálku.. Mrzí mě, že když se někdo hlouběji zajímá o toto téma a má pár nejasností, je urážen a zesměšňován. Navíc nevím, proč seznam označuje každý web s odlišným pohledem za dezinformační. Sami jste zde publikovali v minulosti články, že na základě jakési studie (univerzita kdesi v USA) je riziko přenosu mezi očkovanými tisíckrát menší. Váš web se dá též označit jako dezinformační. Pokud se ukáže opak, tak děláte jakože nic.. takové "když si to myslí většina, tak to můžeme vesele šířit jako jistou informaci". Věřím, že jste v redakci většinou lidé s přehledem a také určitou zvídavostí. Jen by mě zajímalo proč to děláte? Proč děláte z lidí hlupáky? Proč si nějaký mladý zapálený redaktor neřekne "jo, na tom něco je, zkusím to vyvrátit či potvrdit". Zatím jste vyvrátili pouze nesmysly, jako že virus nemá spojitost s 5G. Proboha to myslíte vážně? Vyvraťte, třeba zrovna tu podivnost, proč se očkovaní netestují a můžou tak nakazit někoho jiného? I ten očkovaný, může přeci nakazit jiného očkovaného, který bude mít tu smůlu a bude mít těžký průběh. Vyvraťte mi fakt, že lidé očkovaní v zimě, nemají ze značné části už žádné protilátky, vždyť jsou na tom už stejně jako neočkovaní.. hladina protilátek 0. Vyvraťte mi mé podezření, že vakcína je slabá jak "čaj" a pokud se rozhodnu očkovat, nečeká mě dalších 5-10 dávek.

639
Před 4 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 4 roky

Tohle nepomůže. Kdepak s matematikou na absolventy vysoké školy života. Ti si umí maximálně přepočítat vejplatu, a vědí že ten znak s dvěma kolečkama a lomítkem se píše když je někde sleva.

59
Před 4 roky
Pavel Fuka

A á. Myslitel.Víte vůbec,že nulou nelze dělit? A berete výplatu?

36
Před 4 roky

Tak konečně už díky tomuto článku, máme všichni jasno o té Vakcinační, neverended storry 😄

90
Luboš Jiran

Když už pro vás není čeština dost dobrá, tak co je to storry?

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA