1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Pan Mynář totiž nemůže komentovat zdravotní stav prezidenta, protože nezná obsah zprávy ÚVN předsedovi senátu. Tak daleko jeho moc nesahá.

19
Před 3 roky
Jiří Mojžíš

Ono snad někdo očekával, že dostane se nám souhrnné a vyčerpávající odpovědi, stran chorobopisu mocnáře našeho...? To natáhlo by tiskovku do pozdních hodin večerních... Kdy zvěstováno bylo by lidu poddanému, že není již buňky v těle mocnářově, jež by si soustavnou péči lékařskou nevyžadovala...

14
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Co pěkně prosím vyvrátil za lži? Poskytl vlastní tvrzení a nic neřekl.

Jestli plní pokyny prezidenta, nic to nemění na tom, že se chovají jako gauneři.

564
Před 3 roky
Miroslav Šilhavý

Znáte vůbec obsah slova gauner? Podle vašeho popisu je gauner pomalu každý!

Před 3 roky

Okresní vexlák bez prověrky a bez legitimity si dovoluje nadávat druhému nejvyššímu ústavnímu činiteli v zemi a zneužívat k tomu prvního ústavního činitele. Tohle ve světě nikomu nevysvětlíte. Tedy nikomu, kdo nevešel z lido-demo reality.

240
Před 3 roky
Jan-Matěj Rak

Výstižný popis skutečnosti.

8
Před 3 roky

Šmejd už od pohledu, tenhle arogantní psychopat bez prověrky by měl být někde zavřený v díře a vůbec nevylézat na světlo, naprosto nechutné je to, co lidé, jako on a ovečka kolem prezidenta předvádějí, to je teprve nedůstojné a manipulativní... Je mi z tohoto člověka absolutně špatně

520
Před 3 roky
Jiří Malinský

Je mě z něj na blití, z hovada.

11
Před 3 roky

Takže, všichni jste hajzlové, já za nic nemůžu. Já jen podle zákona. A já jsem čistý, vy jste pokrytci.

Takže opět nic. To je fakt už na demonstraci a vyvedení té smečky z Hradu.

452
Před 3 roky
Karel Štefl

Samý pravičáci jste tady, ono vás ten systém ale jednou doběhne.

18
Před 3 roky

Tak holt budeme muset počkat na senát, abychom se něco pořádného dozvěděli. Si fakt už připadám jako v SSSR. Když byl nemocný Havel, tak každých 24 hodin vycházela zpráva o jeho stavu a veřejnost věděla i kolik centimetrů střev mu kdy odebrali...

296
Pavel Novák

A těch zpráv, co bude až umře a kdo ho zastupuje, když je neschopný na lůžku! Pamatujete?

1
Před 3 roky

No to byla zase o způsobilosti prezidenta vykonávat úřad naprosto nic neříkající slátanina. Jen plival špínu na Senát a Vystrčila. Že mu není hanba! Je to horší a horší! Jsou to hrozní darebáci a gauneři!!!! 🙁

192
Před 3 roky
Pavla Cohen

Gauner jste akorát vy, o co vám pořád jde. Na hradě jsou lidé, co vykonávají svůj úřad, vy nejste už normální.

4
Před 3 roky

Proc vy Češi musíte byt neustále s něčím nespokojeni a ve vsem hledat problem a podraz. Co se také obcas nad něčím povznést? Nebyl by ten zivot zde o dost jednodušší?

200
Před 3 roky
František Bláha

Františku a nad čím bych se měl povznášet??? Nad tím, že gauneři obsadili pražský hrad, že prezident si vykládá ústavu jak se mu hodí... tak to opravdu nechci...

Před 3 roky

Vystrčíl by měl jednoznačně rezignovat a nebo se vrátit na Tchaj-wan?Jde mu jen o jeho korýtko,aby u něj dlouho zůstal,tomu nejde o zdraví Zemana,ale pouze o zviditelnění a senzaci mezi veřejností,/já jsem to zařídil jen já,jen já/hamba a pokrytectví.

326
Před 3 roky
Petr Petr

Kde byli senátoři když marodil 19 měsíců Havel? Pokrytci!!!!!?????

2
Před 3 roky

Je třeba říci věci jasně a zřetelně.

• Pan prezident se plánovaně přesunul na jednotku intenzivní péče, protože mu to doporučil lékař. Lékař to jistě doporučí kvůli zhoršení zdravotního stavu, jako u každého pacienta. A na JIP jsou pouze vážné stavy.
  • Kdo se diví dotazům po zdraví p. prezidenta a jeho schopnosti na výkon veřejných funkcí, zvláště v době voleb a po nich, když je hospitalizován na JIP, by si měl přečíst znovu Ústavu.Ta hovoří jasně.
  • Útoky na senát v uvedené situaci hovoří o tom, že pisatel nepochopil jak funkci senátu, tak demokracie.

On totiž senát je mimo jné přesně kvůli takovým případům, jako je ten současný, ať je u moci a prezidentem kdokoliv.

4. Že to nechápe prezidentův kancléř a mluvčí je signifikantní. (Příznačné).

70
Před 3 roky
Petr Sitko

Už to neobhajite Postupovali protiprávně

9
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt