Pan Mynář totiž nemůže komentovat zdravotní stav prezidenta, protože nezná obsah zprávy ÚVN předsedovi senátu. Tak daleko jeho moc nesahá.
Ono snad někdo očekával, že dostane se nám souhrnné a vyčerpávající odpovědi, stran chorobopisu mocnáře našeho...? To natáhlo by tiskovku do pozdních hodin večerních... Kdy zvěstováno bylo by lidu poddanému, že není již buňky v těle mocnářově, jež by si soustavnou péči lékařskou nevyžadovala...
Co pěkně prosím vyvrátil za lži? Poskytl vlastní tvrzení a nic neřekl.
Jestli plní pokyny prezidenta, nic to nemění na tom, že se chovají jako gauneři.
Znáte vůbec obsah slova gauner? Podle vašeho popisu je gauner pomalu každý!
Okresní vexlák bez prověrky a bez legitimity si dovoluje nadávat druhému nejvyššímu ústavnímu činiteli v zemi a zneužívat k tomu prvního ústavního činitele. Tohle ve světě nikomu nevysvětlíte. Tedy nikomu, kdo nevešel z lido-demo reality.
Výstižný popis skutečnosti.
Šmejd už od pohledu, tenhle arogantní psychopat bez prověrky by měl být někde zavřený v díře a vůbec nevylézat na světlo, naprosto nechutné je to, co lidé, jako on a ovečka kolem prezidenta předvádějí, to je teprve nedůstojné a manipulativní... Je mi z tohoto člověka absolutně špatně
Je mě z něj na blití, z hovada.
Takže, všichni jste hajzlové, já za nic nemůžu. Já jen podle zákona. A já jsem čistý, vy jste pokrytci.
Takže opět nic. To je fakt už na demonstraci a vyvedení té smečky z Hradu.
Samý pravičáci jste tady, ono vás ten systém ale jednou doběhne.
Tak holt budeme muset počkat na senát, abychom se něco pořádného dozvěděli. Si fakt už připadám jako v SSSR. Když byl nemocný Havel, tak každých 24 hodin vycházela zpráva o jeho stavu a veřejnost věděla i kolik centimetrů střev mu kdy odebrali...
A těch zpráv, co bude až umře a kdo ho zastupuje, když je neschopný na lůžku! Pamatujete?
No to byla zase o způsobilosti prezidenta vykonávat úřad naprosto nic neříkající slátanina. Jen plival špínu na Senát a Vystrčila. Že mu není hanba! Je to horší a horší! Jsou to hrozní darebáci a gauneři!!!! 🙁
Gauner jste akorát vy, o co vám pořád jde. Na hradě jsou lidé, co vykonávají svůj úřad, vy nejste už normální.
Proc vy Češi musíte byt neustále s něčím nespokojeni a ve vsem hledat problem a podraz. Co se také obcas nad něčím povznést? Nebyl by ten zivot zde o dost jednodušší?
Františku a nad čím bych se měl povznášet??? Nad tím, že gauneři obsadili pražský hrad, že prezident si vykládá ústavu jak se mu hodí... tak to opravdu nechci...
Vystrčíl by měl jednoznačně rezignovat a nebo se vrátit na Tchaj-wan?Jde mu jen o jeho korýtko,aby u něj dlouho zůstal,tomu nejde o zdraví Zemana,ale pouze o zviditelnění a senzaci mezi veřejností,/já jsem to zařídil jen já,jen já/hamba a pokrytectví.
Kde byli senátoři když marodil 19 měsíců Havel? Pokrytci!!!!!?????
Je třeba říci věci jasně a zřetelně.
On totiž senát je mimo jné přesně kvůli takovým případům, jako je ten současný, ať je u moci a prezidentem kdokoliv.
4. Že to nechápe prezidentův kancléř a mluvčí je signifikantní. (Příznačné).
Už to neobhajite Postupovali protiprávně