1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Já pořád nevím, kde jsou ti neočkovaní nebo antivaxeři. Osobně asi neznám nikoho, kdo by nebyl očkovaný nebo neměl prodělaný covid. Přitom v diskuzích a na sociálních sítích jsou jich jen v ČR snad miliardy. 😄

194
Před 3 roky
František Sturm

Tady se ptáte dobře. Na zprávách od Seznamu mají snad hnízdo🤦‍♀️ Ale zkušenost mám stejnou, jako Vy - osobně nikoho neznám🙏🏻

To je neskutečná šaškárna. To, že jsem očkovaná přece vůbec neznamená, že se nemůžu covidem nakazit a nemůžu jej šířit dál. Očkovaný smrtonoš si může chodit kam chce a jak chce a nikdo nezkoumá, jestli není šiřitelem nákazy.

Mimochodem já tedy očkovaná jsem... ale se systémem nucení k vakcinaci přes tyto nesmyslné kontroly bytostně nesouhlasím.

1034
Před 3 roky
Martina Kokaislová

Není to šaškárna, tomu věřte. To, že jste očkovaná sice neznamená, že se nemůžete nakazit, ale s tím šířením už to není tak jednoduché jak uvádíte. To je právě dáno tou vakcinací. Očkovaný není žádný "smrtonoš" a Váš názor je Váš názor. Drtivá většina odborné části populace má totiž na očkování zcela odlišný názor, než je ten Váš.

To "nucení" k vakcinaci je společensky důležité, ale to byste si o tom musela něco přečíst nebo někoho fundovaného vyslechnout.

Mne osobně zase vůbec nezajímá, zda byl dotyčný očkovaný dobrovolně nebo pod tlakem. Oba způsoby vakcinace z hlediska biologie zabírají naprosto stejně, a to je rozhodující, ne Váš vnitřní pocit.

1
Před 3 roky

Prosím vás, teď jsem se vrátil, stavil jsem se na oběd v restauraci. Všichni už měli potvrzení připravené, nikoho to nezdrželo ani minutku. Ti lidé, co tam byli, to všichni brali jako něco nezbytného a nikdo ani neremcal. Jen tady věční vyrypovači a kverulanti mají problémy. Klidně si myslete, že jsem ovce, ale mě to neobtěžuje. Beru to jako, v současné chvíli, něco potřebného. Taky bych nerad seděl u stolu s někým, kdo na mě během oběda, vychrchlá nálož bacilů. Za mě je to na pohodu. Jen se dává prostor hlavně těm "hrdinným" odpíračům.

390
Před 3 roky
Dan Zapletal

Můj nazor

Před 3 roky

Všichni víme že tyhle kontroly jsou k ničemu. Já osobně bych volil švédskou cestu. Doporučujeme ale neprikazujeme. Stejně se tenhle systém jednou zbortí jak domeček z karet. Rozhodně mám v telefonu užitečnější aplikace než je Tečka. Tahle hra bude trvat tak dlouho dokud ji bude většina lidí hrát.

606
Před 3 roky
Michal Halfar

Jsem zvědav jestli budete mezi prvníma co půjdou pomáhat do nemocnic až zase budou padat na hubu😫

Před 3 roky

Nešlo o zátah na bezinfekčnost, ale na doklady o "bezinfekčnosti". Jako očkovaný bych jim nic neukázal (protože zkrátka nic takovýho u sebe nemám) a hlavně nemusím mít. Zákony ČR platí i pro hygieniky.

354
Před 3 roky
Luděk Hutař

Ale já očkovaná být nemusím. Porušují ústavu!

Před 3 roky

Bezinfekčnost 😄 ten kdo toto vymyslel musel být totálně namol. Dle mého bezinfekčnost znamená, že člověk nemá žádné nemoci (nejen COVID). Takže když má někdo certifikát, tak je brán jako bezinfekční? ale může roznášet jiné nakažlivé nemoci, takže není bezinfekční.

Když se necítím dobře tak přece nikam nejdu a naopak

244
Před 3 roky
Lukáš Kowalski

To znamená bezkonfliktnost, ten co všechno poslechne, sezerka i cijankali, vypije otrávený víno a pak se před smrtí posmivá těm, co bojují za svá práva.

3
Před 3 roky

Nikdo!! než můj lékař a moji bližní nemá právo a ani nárok na to znát můj zdravotní stav!!!! už vůbec ne nějaký zaměstnanec něčeho jako (hospoda, kino, firma atd.) a ani policie nebo hygiena. hygiena mne může pouze zákonnou cestou poslat na test. a to pouze doporučeným dopisem do vlastních rukou. sakra lidi, vakcínám končí expirace tak to budou tlačit pod nátlakem do všech. VŽDY JDE JEN O JEDNO !!!PENÍZE!!! OTEVŘETE OČI !!!!

149
Před 3 roky
Tomáš Hlobil

Bohužel národ je slepý 😥

3
Před 3 roky

Já si nedovedu představit co bych dělala kdybych jedla v restauraci a najednou ke mně přišla bába v kabáte a nutila mne přerušit jídlo a sahat si do kabelky pro nějaké potvrzení.

200
Před 3 roky
Bohumila Majerová

Poslala bych ji do p....

🤣

Před 3 roky

Kdo kontroluje bezinfekčnost v MHD? Když nastoupí 20 lidí na zastávce? Vyleze řidič a ověřuje údaje? Omyje po každém madlo, kterého se drží stovky potencionálních pacientů?? Jsou všichni od sebe na 2 metry? Mají respirátor a ne roušku??? Vysvětlete mi to prosím někdo (slušně prosím) - já tomu rozdílu vs. restaurece, kasína a bary opravdu

nerozumím......Děkuji předem!

93
Matěj Machů

Předesílám, že nejsem očkovaná, protože jsem covid prodělala a mám vysoké protilátky. Oni to v MHD nemusí kontrolovat, protože vidí, že pasažér má respirátor. V restauraci si respirátor sundáte a "konzumujete" a mezi tím můžete smrkat, kašlat, mluvit atd. Až když dojíte, tak si opět respirátor nasadíte a v tom je rozdíl s MHD. Myslím, že zatím píší, že budou kontrolovat jen restaurace.

1

Jste očkovaní proti 6 povinným nemocem, + ti starší proti TBC, která by se měla raději také očkovat, protože terapie není žádná legrace a játra dostanou pořádnou pecku. Všichni dále proti tetanu, všichni zdravotníci povinně proti žloutenkám, tak proč blbnete kvůli vakcíně proti coronaviru, kterou už na Světě obdržely stamiliony lidí? Pokrok ve vědě a medicíně bychom měli využívat a ocenit a ne se stavět na zadní jako absolutní trdla.

73
Před 3 roky
Zuzana Čermáková

Skvělý argument s jedním velkým ALE... Než tohle napíšete něco si zjistěte o těch nemocech... Teď pominu dlouho letou ochranu a proverenost vakcín... Ale tyto nemoci mají i třeba 50 procentní úmrtnost... A to je ten celkem dost velký rozdíl... Když covid se pohybuje kde? Kolem 3 procent?... Jako spousta jiných věcí má větší šanci mě zabít - a to ne jen co se týče nemocí... 😀🤗

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt