1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Žádná studie, která uvede, kolik lidí uchránila vakcína před smrtí a neuvádí, kolik lidí na následek vakcíny zemřelo, není objektivní...

5
Před 3 roky

Nevím kde kupují ministerstva věštecké koule, ale zase to bude nějakej kamarádčoft z Číny. Ta moje Bohemia crystall ukazuje Velký špatný.....

2
Před 3 roky

Už se na tyhle odborníky vaří voda. Ať si prohlédnou zvenku Bory tam stráví zbytek života!!!!

5
Před 3 roky
Jiří Krejčíř

Klidně bych se vsadil, že dle vašeho přání to nedopadne.

Před 3 roky

Koukám trochu překvapeně, že matematickou statistiku lze vystudovat i na vysoké škole života.

1
Karel Tejkal

Nevím, jakou máte vy vysokou školu života, ale statistika je sama o sobě matematická disciplína a dost složitá. Prosím o objasnění, co znamená podle vás bezmatematická statistika - že by nový politologický termín?

A kolika seniorům zdraví poškodili nebo na jeho následky zemřeli? Aha tahle studie není vhodná a proto se nedělá....

7
Před 3 roky

No jestli je tech Vašich mrtvých na Covid, vlastně s doopravdy sotva polovina, tak tady byste se mohli trefovat někde k pár stovkám

3
Před 3 roky

Já bych odhadoval, že jich to zabilo více jak 5 500 seniorů.

Vakcíny se zkoušeli v domovech seniorů, kde potom řádil "covid".

2
Před 3 roky

To jsou kecy nějakého samozvaného statistika nebo nějaký seriozní výzkum? kdo ho dělal? A na čí popud? A hlavně za kolik....

3
Před 3 roky

Asi 5500? Docela dobrý odhad, mně to vyšlo dost podobně! Podle kávové sedliny 5487 a s použitím skleněné koule dokonce 5523.

5
Před 3 roky

Od těch zemřelých na covid zapoměli statistici odečíst zemřelé na chřipku, zápal plic a další respirační onemocnění.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt