Žádná studie, která uvede, kolik lidí uchránila vakcína před smrtí a neuvádí, kolik lidí na následek vakcíny zemřelo, není objektivní...
Nevím kde kupují ministerstva věštecké koule, ale zase to bude nějakej kamarádčoft z Číny. Ta moje Bohemia crystall ukazuje Velký špatný.....
Už se na tyhle odborníky vaří voda. Ať si prohlédnou zvenku Bory tam stráví zbytek života!!!!
Klidně bych se vsadil, že dle vašeho přání to nedopadne.
Koukám trochu překvapeně, že matematickou statistiku lze vystudovat i na vysoké škole života.
Nevím, jakou máte vy vysokou školu života, ale statistika je sama o sobě matematická disciplína a dost složitá. Prosím o objasnění, co znamená podle vás bezmatematická statistika - že by nový politologický termín?
A kolika seniorům zdraví poškodili nebo na jeho následky zemřeli? Aha tahle studie není vhodná a proto se nedělá....
No jestli je tech Vašich mrtvých na Covid, vlastně s doopravdy sotva polovina, tak tady byste se mohli trefovat někde k pár stovkám
Já bych odhadoval, že jich to zabilo více jak 5 500 seniorů.
Vakcíny se zkoušeli v domovech seniorů, kde potom řádil "covid".
To jsou kecy nějakého samozvaného statistika nebo nějaký seriozní výzkum? kdo ho dělal? A na čí popud? A hlavně za kolik....
Asi 5500? Docela dobrý odhad, mně to vyšlo dost podobně! Podle kávové sedliny 5487 a s použitím skleněné koule dokonce 5523.
Od těch zemřelých na covid zapoměli statistici odečíst zemřelé na chřipku, zápal plic a další respirační onemocnění.