1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

ukrajinec z mukaceva mne rikal, ze prvni raketa mela letet zalenskymu na hlavu, coz mne dosti prekvapilo

8
Před 4 roky

Pokud by chteli Ukrajinu vycistit od nacistu, nejde to jinak nez stazenim se mimo Ukrajinu.

27

Stydím se za svou vládu a lidi, kteří ji podporují. Nechci s nimi mít nic společného. Ruský prezident se zbláznil...

11
Před 4 roky

Naše vláda uvažuje o zaslání lékařského materiálu v době, kdy Ukrajina potřebuje hlavně munici! Ach jo... :-/

6
Před 4 roky

Vypadá to, že soudruh Putin zahájil bleskovou válku, že by inspirace u Hitlera ?

7
Před 4 roky
Frantisek Jindra

Je to Hitlerův velmi dobrý žák. Stejně lži jako Hitler.

8
Zobrazit další reakci
Před 4 roky

Zbraně všem Ukrajincům, co se chtějí bránit? No, to tady brzy bude dostatek zbraní na černém trhu.

8
Před 4 roky
Vladimír Čajka

Smějete se lidem kteří jsou ochotní bojovat za svou vlast? Zbraně v rukou civilistů jsou ruská černá můra. Představa, že kdejaký strejda může začít střilet není žádná legrace. Ta pěchota tam budou mladí kluci 18-19 let... Máte syna? JAk by Vám bylo kdyby ho zastřelila nějaká teta na vsi na cizím území?? Proč??

1
Před 4 roky

Koukám na cebcamery na Ukrajinu a nic , všude klid Kyjev , Charkov atd. Tak nevim 🙁

5
Před 4 roky
Petr Havlíček

Tak se tím netrapte. Je to všechno US fejk. Ale až vám přijde mobilizační rozkaz tak se pak moc nedivte.

5
Před 4 roky

Nevěřil jsem že tohle v 21 století Putin udělá ale jak je vidět z východu můžeme opravdu čekat cokoliv.

7
Před 4 roky

Mám svůj názor.nechám si ho pro sebe,nechci jitřit vášně v tak vážné době.

9
Před 4 roky
Václav Pancíř

Nebuď labuť a napiš. Papír to snese, vono davem projde.

Zobrazit další 2 reakce
Před 4 roky

Smert' Putinovi!

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA