ukrajinec z mukaceva mne rikal, ze prvni raketa mela letet zalenskymu na hlavu, coz mne dosti prekvapilo
Pokud by chteli Ukrajinu vycistit od nacistu, nejde to jinak nez stazenim se mimo Ukrajinu.
Stydím se za svou vládu a lidi, kteří ji podporují. Nechci s nimi mít nic společného. Ruský prezident se zbláznil...
Naše vláda uvažuje o zaslání lékařského materiálu v době, kdy Ukrajina potřebuje hlavně munici! Ach jo... :-/
Vypadá to, že soudruh Putin zahájil bleskovou válku, že by inspirace u Hitlera ?
Je to Hitlerův velmi dobrý žák. Stejně lži jako Hitler.
Zbraně všem Ukrajincům, co se chtějí bránit? No, to tady brzy bude dostatek zbraní na černém trhu.
Smějete se lidem kteří jsou ochotní bojovat za svou vlast? Zbraně v rukou civilistů jsou ruská černá můra. Představa, že kdejaký strejda může začít střilet není žádná legrace. Ta pěchota tam budou mladí kluci 18-19 let... Máte syna? JAk by Vám bylo kdyby ho zastřelila nějaká teta na vsi na cizím území?? Proč??
Koukám na cebcamery na Ukrajinu a nic , všude klid Kyjev , Charkov atd. Tak nevim 🙁
Tak se tím netrapte. Je to všechno US fejk. Ale až vám přijde mobilizační rozkaz tak se pak moc nedivte.
Nevěřil jsem že tohle v 21 století Putin udělá ale jak je vidět z východu můžeme opravdu čekat cokoliv.
Mám svůj názor.nechám si ho pro sebe,nechci jitřit vášně v tak vážné době.
Nebuď labuť a napiš. Papír to snese, vono davem projde.
Smert' Putinovi!