Za Trumpa by tato situace nikdy nenastala. Byl na rozdíl od jiných dost vhytry
Chytrý
Omlouvám se všem, komu jsem nevěřil co je Putin zač. Zjišťuji že životní zkušenosti jsou mě na nic. Je mi ze všeho smutno.
Perfektně naplánovaná vojenská operace.
Máte pravdu, ale také perfektně hnusná.
Zautočí i na nás, Česko, Slovensko, Polsko Evrop. Vlády nic nedělaji. Pojďme bojovat.
Na to si snad, díky tomu že jsme v NATO, tak rychle netroufne, ale je pravda, že kdo má málo bude mít vždycky málo, protože je to chamtivec. Situací na Ukrajině jsem silně rozladěn a začínám se radikalizovat proti Rusku. Tady už diskuze postrádá smysl, chce to konat. Zaveďme všechny možnosti, které máme, abychom jasně ukázali že Rusko je agresor a že s jeho kroky nesouhalsíme. Aktuálně můžeme Ukrajině posílat munici a zbraně, dokud se neaktivuje článek 4 NATO. Ukrajině jsme slíbili územní celistvost a tu bychom jim měli dát, když už se za to vzdali, jako 3. největší jaderná velmoc, všech jaderných zbraní.
To je tak, když se znovu jeden pán chce zviditelnit a zapsat do dějin historie.
Ten pán se nechce zviditelnit. Hraje o právo na existenci své země.
Uvnitr ukrajiny funguje asi neskutecna diverzni cinnost pripravenych lidi.
At postaví v každém městě na nádraží na Ukrajině 2 cisterny Metanolu s nápisem BODKA a bude po válce..:-)
Tak mi už ti milovníci Ruska nebudou rozporovat slovo Putler?
To je ten kouzelník Harry...
Teď, když brání Rusko své občany na západě, mohla by Čína začít bránit
své občany na jeho východě.
Jestli jste poslouchali dobře projev Putina tak říkal že 8 let loutkové vlády už stačilo.