Upřímně doufám že tento Putinův teroristický útok povede k naprosté destrukci a zkáze Ruska a jeho vymazání z mapy světa jednou pro vždy. Světu se neskutečně uleví.
Ty si blbej i ze vnitř.
tohle vám asi nepomůže, ale přesto, od srdce "UKRAJINO DRŽ SE!!!"
Řeknete to těm, koho banderovci u nás po valce zabili včetně deti i ukrajinské SS včetně těhotných žen a tito jsou dnes na Ukrajině za hrdiny.....
A teď trochu na zamyšlení...pokud nejde o nějaké náboženství (Islám atd.), zabírání území pro svůj lid, kde původní lid je zlikvidován (slavná historie Ameriky a jiné koloniální rozmachy slavné Británie, Španělska, ale zpátky do současnosti:)), tak proč se zkorumpovaná vláda Ukrajiny tak bránila požadavkům Ruska? Teď tedy neberu v potaz nějaké vyhrožování ze strany Ruska, což je samozřejmě nepřijatelné na každé úrovni, ale čistě teoreticky o co Ukrajině šlo? Nebo si vážně Ukrajina myslí, že se slavný západ a USA začne za Ukrajince bít? Ti maximálně budou nabízet humanitární pomoc, ale nevěřím tomu, že by započala 3.sv. a celý západní svět se spojil proti "agresorovi" z Ruska, aby byl konec rychlí a pokud možno s co nejmenšími ztrátami a to jen proto, aby zachránili Ukrajince. To že celá Ukrajinská vláda a obecně státní aparát je zkorumpovaný, to ví snad každý, takže proč by měl občan Ukrajiny vůbec bránit svojí rozkradenou vlast ve jménu těch zbohatlíků ve vládě? Pokud je Rusko nechce vyvraždit nebo jinak šikanovat a zabírat území, tak proč nepřijmout fakt, že Rusko nechce vedle sebe základny NATO a vliv USA??? O co těm mocnostem na světě vlastně jde? Celý mi to smrdí.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Mluvčí čínského ministerstva zahraničí Chua Čchun-jing včera na tiskové konferenci řekla, že Spojené státy nedávno poslaly na Ukrajinu zbraně, čímž eskalovaly napětí, vyvolaly paniku a zvýšily pravděpodobnost války. Dodala, že takové chování, které přilévá olej do ohně konfliktu, je „nezodpovědné a nemorální“.
Nedávno čínský ministr zahraničí Wang Yi řekl, že je třeba dodržovat úkoly a principy Charty OSN a přitom brát v úvahu legitimní bezpečnostní zájmy každé země. Řada čínských pozorovatelů podle Global Times naznačuje, že USA nadále vyvíjely tlak na Rusko a intenzivně jej zadržovaly, což nakonec Rusko přimělo, aby se pokusilo implementovat své bezpečnostní požadavky tímto způsobem.
K tomu není co dodat, souhlas.
Já jsem si do dnešního rána nedokázala představit , že by toho byl Putin schopen je fakt že k tomu byl dost zatlačen od usa , tímhle rusko ještě více izoluje demonstrace síly bude mít opačný efekt škoda .
Zdravím, není všechno tak průzračně jasné.... Cituji z komentáře Ljuby Vítkovsky: "Tohle v televizi nevypráví. V Kyjově jsem měli pobočku jedné firmy kde jsem pracovala a mám tam přátele. Kdysi dávno tam žili moji předci (Lvov a Kyjev). Za jejich časů byli Banderovci zločinci a teď je oslavují. Svět se v p...l obrací. Ano jsem z Donbasu a vím co říkám.... je to genocida ruský mluvících PŮVODNÍCH obyvatelů Donbasu.... Ukrajina chce jenom naší teritorii ale nás NE!!!! Víte jak oni nám říkají? Nedolidi .... a všem, co mluví rusky - pistole k hlavě.... Co vy víte o "šedivé zóně"? A jak tam žijí lidí pod vládou ukr. vojáků? Rabování, násilí a jsou chráněni ukr. vládou, mají to dovolené... můžou vzít vaše auto, vlézt do bytu a vzít co budou chtít... Není to k smíchu... pomalu každý den na poště fronty ukr. vojáků, kteří posílají domů narabované věci.... vrchol byl jeden voják který balil kování na vrata!!!! A Evropa vidí jenom Putina a "agresi" Rusů.... cítím bolest a beznaději, že se popírají lidská práva a všichni kolem řvou - Sláva Ukrajině.... samá lež.... a mám držet hubu.... nikdo nemluví o kvetoucím fašizmu na Ukrajině... a že Bandera je národní hrdina .... "civilizovaný" svět zavírá oči..... jenom aby to bylo proti Rusku...." Konec citátu. Mějte dobrý den... S. M.
Něco podobného psal v 39 roce Hitler.
Napadená ruskými nacisty je Ukrajina.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Je mi nesmírně smutno, že Rusko kopíruje scénář USA a NATO, které tuto techniku porušování práva a ignorance mezinárodního společenství uplatnilo tak brutální agresí vůči Jugoslávii. Zde sice nejde o předání části území narkomafii, jak tomu bylo u Kosova, ale nic pěkného to nyní také není.
Problém je v tom, že USA dlouho exhibovala pindíka, co umí jejich rakety a bomby a nyní i Putin ukazuje, že to umí taky. Je to špatné, jeden za 18, druhý bez 2 za 20.
víte co bylo v Jugo mrtvých nevinných civilistů, to nebyli žádní bandité! A srbáci zvysoka ignorovali OSN, a vraždili stále dál - nebylo vyhnutí. Genocida. Tak nesrovnávejte neporovnatelné!
Je to hrozné.
Ale hroznější je jak už jsem psal : SVĚT PŘIHLIŽÍ JAK RUSÁCI MASAKRUJÍ UKRAJINCE.
Světové velmoci vydávají sankce , prohlášení , ale to těm chudákům momentálně nepomůže.
Co ti brání, chopit se zbraně a jít do první linie, hrdino. Tady za stolem se to kecá, že...
Válka do 21. století nepatří!!! Jak s tím může někdo souhlasit!! Násilí plodí zase jen násilí. Kvůli hamižnosti a aroganci umírají lidé, kteří mají rodiny. Tohle nic neřeší jen si nějaký Č..
Dokazuje svoji moc!!! To se ty lidi nepoučíli že válka ještě nikomu nic dobrého nepřinesla. Jde vidět že lidstvo je ještě velmi primitivní.
Fotky s medvědem a s amforama už nestačily, no... Musí téct krev, aby si zloprcek připadal jako chlap.