Paní Černochová ochotně poskytuje Ukrajině munici a zbraně, které nejspíš použijí proti Rusku, což mi z toho tak nějak vychází, že se dobrovolně vrháme do válečného konfliktu s Ruskem a to může chtít jen opravdový pitomec.
Radši nechat souseda, ať si to s ním ruský šílenec vyřídí, viď, Leoši?
Zelenský hrozně, strašlivě zaspal, na Ukrajině už je měsíc předmětem obrovské kritiky za pasivitu, pak několik týdnů bagatelizoval Bidena a západní politiky, kteří zoufale varovali před invazí, nakonec nechtěl ani mobilizovat a místo toho poslal Rusům dvě hodiny před invazí smířlivou zdravici v ruštině o životě v míru. On je bohužel herec estrády a ne dramatik typu Reagana.
A není to všechno účel? Protože jeho jednání ztrácí smysl..Přece mu muselo být jasný že Putin to nevzdá..
Za všechno může USA ktere vládne světu a dovede všemi prostředky ovládat i EU.Dnešní názor je jednotný a nepřipomíná to někomu jako lezení někomu do řiti? . Pokud ano tak ok. Všechno to má svoji historii. USA se zase podařilo to co potřebovalo. Bohužel Putina to nakoplo . Anglie už dávno potřebovala se od EU odprostit věděla proč . A všichni všechno odsuzují, protože názor je jednotný a bojí se hlavně politici se znemožnit. Koritáři a my jim to žereme.
Tak USA může za to že Rus vraždí nevinné lidi, jak to udělal už mnohokrát jinde?
A názor je nyní jednotný proto, že jednotně odsuzujeme ruské vrahy.
Když by se do toho nes##la EU, USA a NATO tak by to nikdy takhle nedopadlo. Naše vláda nám taky lže proč prodali českou republiku EU ze si naši europoslanci odsouhlasili zákona který z nas dela nesvepravni stát a sami memuzeme i ničem rozhodovat.
ach jo, jak jsi hloupý ruský trolle
Jsem jen velmi zvědav, zda budou USA a EU pomáhat ukrajinskému lidu s takovým ´obrovským úsilím poté, až se tam změní režim? Vždyť to budou přece stále ti stejní chudáci, co nyní. Nebo snad už potom ne? Už jim nebude zapotřebí pomáhat?
Oni jim někdy pomáhali?
Média pekne lžou žádná válka tam není a vi přestane lidi jim vsechno žrát nejste přece malý děcka aby jste všemu věřily co napíšou ty prolhane média kde máme migranty z polska? Najednou je všechno v pořádku ani půl slova kde jsou migranti zajímavé
Hele, tobě někdo v mládí zřejmě šlápl na hlavu.
Každý si brání svoje. Již jsme zapomněli na problém v Jigoslávii, problém v Sírii. Větnamu a tak dál. Tam ohnisko nevzniklo příčinou Rusů. POdívejme se na rozložení amerických základen ve světě a na následky jejich působení. Propaganda podle pana Geblse se stále osvědčuje.
A problém v ČSSR v 68. kdy se musela zlikvidovat kontrarevoluce.
To se to mírumilovné vojenské cvičení na území Ruska a spřáteleného Běloruska, kde byli vojáci oprávněně na svém a spřáteleném území, nějak zvláštně zvrtlo. Zmiňuji to zde především s vědomím, jak tu byli rusové ve zdejších diskusích (i čechy) nekriticky hájeni, že si přece doma mohou cvičit kde je napadne. :(
"Seznam kroků ruské armády na nejbližší dny. Operace bude po úvodní demilitarizaci pokračovat ustanovením tribunálů určených ke stíhání členů skupin Azov, Rona, Pravý sektor a několika dalších nacistických a banderovských skupin. Ruská FSB vydala podle našich informací zatykače na několik tisíc Ukrajinců podezřelých z vražd a z útoků na Ukrajince ruského etnického původu od roku 2014, včetně osob, které se v květnu 2014 účastnily na masakru v Domě odborů v Oděse, kde došlo k upálení zaživa několika desítek etnických Rusů."
---------
Že by vrazi byli pohnáni před soudy ?
To bude řevu, že to jsou umírnění demokraté.
doufám že mě Vrábel ze Semantic Visions nedá zavřít, že přebírám informace ze zakazovaných webů.
Je zajímavé sledovat dyamiku příspěvků na seznamu. Včera i dnes - dopoledne to tu bylo silně proruské. Odpoledne, po druhé hodině, se to, zdá se, obrací.
Takže moje teorie je, že to nějak souvisí s tím, že odpoledne se lidi vrací z práce a mají víc času sem psát. Pokud to je opravdu tak, zajímalo by mě, jací lidé jsou ti, co si to dopoledne notovali, jak k tomuhle Putina donutili Ukrajina, západ a NATO a jak má Rusko plné právo se bránit tím, že zaútočí na Ukrajinu.
Včera k večeru se to zase zlomilo směrem k proruským názorům. Jsem zvědav, jestli to tak bude i dnes.
Bude pane Grunwalde, bude! Fakta jsou neměnná, pouze situace se v místě konfliktu stále mění. Tak vyčkejme a uvidíme, pravda vždy vyjde najevo i když to vždy není zcela jasné a rychlé.