1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

To co se děje nyní předpovídal už můj děda, tedy, že přijde rudá vlna a začne spolu s Čínou ohrožovat Evropu. Toto jen citace dědy. Faktem je, že se nespokojí jen s Ukrajinou, předpokládám pozdější nátlak na Slovensko a dálší nejbližší země, včetně nás.

10
Před 4 roky
Jiri Svagr

Máte pravdu,před týdnem se vysmíval Putin v Kremlu tomu že Rusáci napadnou Ukrajinu a hele USA měla pravdu.

1
Před 4 roky

Teď povídál ten vykulenec Rakušák v telce že máme poslouchat a přebírat informace jen z oficiálních zdrojů jako je ČT. Dezinformační kampaň běží na plné obrátky!

Doufejme že válka na Ukrajině bude zvládnutá co nejdříve aby lidé netrpěli.

25
Před 4 roky

Putin ukazal co je stavajici vedeni Ruska za ubozaky. Vzdy jsem se to snažil pochopit, ale tohle už chápat nejde. jsem rozhodne pro pomoc Ukrajinským uprchlíkům, hlavně ženám a dětem. Je to jiná mentalita, ale pořád jsou to lidé jako my.

5
Před 4 roky
Petr Žoha

Když nic nechápete, mlčte... :-(

6
Zobrazit další reakci
Před 4 roky

Já bych to asi rovnou vzdal,páč s Rusama není radno si zahrávat a kdo je takový hrdina a frajer at si obleče maskáče a může si jít lehnout na Ukrajině do zákopu. ,otázka jak dlouho zůstane naživu.Kdepak vzdát to a bude klid. Dělám v práci s Ukrajinkou a říkala to samé ,s Rusy boj vždy radši předem vzdát a bude klid.

7
Před 4 roky
Milan Šindler

Potom budete mít, nebo vy už spíš máte ohnutý hřbet cely zivot

4
Před 4 roky

Je asi dobré si povšimnout, že balistické střely padají na letiště a města 30km od slovenských a polských hranic, to jen k té stabilitě a bezpečí ve východní Evropě, smrtonosném ukrajinském zbrojení a hrozbám NATO, o kterých pořád Rusové a jejich pucfleci blekotají. Dobrou chuť všem slovenským flastencům, pokud zase chtějí vystoupit z NATO.

8
Před 4 roky
Ab

Nejsem válečný stratég. Ale vím že se ochráním tak aby mě nepřítel nenapadl. Hlavně letecky. 7 let měla Ukrajina čas naplnit Minské dohody.

3
Zobrazit další reakci
Před 4 roky

Je mi divné, proč jsou na mapce znázorněny jako místa útoku i území na samotném východě Ukrajiny u hranic s RF, tedy na území LLR. To je snad (i dle našich médií) dlouhodobě pod kontrolou proruských separatistů. Proč by tam tedy ruská armáda útočila?

9
Před 4 roky
Ondrasek Karel

Více čar, více Adidas

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 roky

Ještě pár českých politických prohlášení a několik internetových diskuzí a Putin umře smíchy :-)

75
Před 4 roky
Pavel Kubu

Je jedno od čeho, ale už aby to bylo.

28
Před 4 roky

Měli času dost. Za genocidu odveta, co čekali že přijde? Jak dlouho si mysleli Ukrajinci že s nimi bude mít Putin tpělivost? Byl hodně trpělivý.

31
Před 4 roky
Jiří Burian

Ty jsi hloupěj komunistickéj blb.

Odstěhuj se do Ruska ať nám tady nezneužíváš výhody.

18
Zobrazit další 3 reakce
Před 4 roky

Teď by mohl ukrajinský prezident veřejně prohlásit, že má rád polsko, maďarsko, slováky, čechy a rumuny. Jako důkaz této lásky ke slušným sousedům by jim nabídl původní území. Tedy předválečné, u nás nazývané první republika. ZAKARPATIE. A pak by začal šrumec. Puťovi by zamrkala kuří oka. Amíkům by se kouřilo z hlavy a EU by mohla ukázat, jak je schopná rychle a logicky reagovat. Největší vliv na změny má čas. Nejde zastavit a ukáže mnohé.

5
Před 4 roky
Josef Galuška

Ukrajina nemá od roku 1991 zaregistrované hranice ,teoreticky ani neexistuje

1
Zobrazit další reakci
Před 4 roky

Jediná záchrana Ukrajiny je, když Černochová se postaví do čela České armády a půjde bojovat i s Pekarovou na Ukrajinu, stále vyhrožovaly, tak mají možnost.

15
Před 4 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA