To co se děje nyní předpovídal už můj děda, tedy, že přijde rudá vlna a začne spolu s Čínou ohrožovat Evropu. Toto jen citace dědy. Faktem je, že se nespokojí jen s Ukrajinou, předpokládám pozdější nátlak na Slovensko a dálší nejbližší země, včetně nás.
Máte pravdu,před týdnem se vysmíval Putin v Kremlu tomu že Rusáci napadnou Ukrajinu a hele USA měla pravdu.
Teď povídál ten vykulenec Rakušák v telce že máme poslouchat a přebírat informace jen z oficiálních zdrojů jako je ČT. Dezinformační kampaň běží na plné obrátky!
Doufejme že válka na Ukrajině bude zvládnutá co nejdříve aby lidé netrpěli.
Putin ukazal co je stavajici vedeni Ruska za ubozaky. Vzdy jsem se to snažil pochopit, ale tohle už chápat nejde. jsem rozhodne pro pomoc Ukrajinským uprchlíkům, hlavně ženám a dětem. Je to jiná mentalita, ale pořád jsou to lidé jako my.
Když nic nechápete, mlčte... :-(
Já bych to asi rovnou vzdal,páč s Rusama není radno si zahrávat a kdo je takový hrdina a frajer at si obleče maskáče a může si jít lehnout na Ukrajině do zákopu. ,otázka jak dlouho zůstane naživu.Kdepak vzdát to a bude klid. Dělám v práci s Ukrajinkou a říkala to samé ,s Rusy boj vždy radši předem vzdát a bude klid.
Potom budete mít, nebo vy už spíš máte ohnutý hřbet cely zivot
Je asi dobré si povšimnout, že balistické střely padají na letiště a města 30km od slovenských a polských hranic, to jen k té stabilitě a bezpečí ve východní Evropě, smrtonosném ukrajinském zbrojení a hrozbám NATO, o kterých pořád Rusové a jejich pucfleci blekotají. Dobrou chuť všem slovenským flastencům, pokud zase chtějí vystoupit z NATO.
Nejsem válečný stratég. Ale vím že se ochráním tak aby mě nepřítel nenapadl. Hlavně letecky. 7 let měla Ukrajina čas naplnit Minské dohody.
Je mi divné, proč jsou na mapce znázorněny jako místa útoku i území na samotném východě Ukrajiny u hranic s RF, tedy na území LLR. To je snad (i dle našich médií) dlouhodobě pod kontrolou proruských separatistů. Proč by tam tedy ruská armáda útočila?
Více čar, více Adidas
Ještě pár českých politických prohlášení a několik internetových diskuzí a Putin umře smíchy :-)
Je jedno od čeho, ale už aby to bylo.
Měli času dost. Za genocidu odveta, co čekali že přijde? Jak dlouho si mysleli Ukrajinci že s nimi bude mít Putin tpělivost? Byl hodně trpělivý.
Ty jsi hloupěj komunistickéj blb.
Odstěhuj se do Ruska ať nám tady nezneužíváš výhody.
Teď by mohl ukrajinský prezident veřejně prohlásit, že má rád polsko, maďarsko, slováky, čechy a rumuny. Jako důkaz této lásky ke slušným sousedům by jim nabídl původní území. Tedy předválečné, u nás nazývané první republika. ZAKARPATIE. A pak by začal šrumec. Puťovi by zamrkala kuří oka. Amíkům by se kouřilo z hlavy a EU by mohla ukázat, jak je schopná rychle a logicky reagovat. Největší vliv na změny má čas. Nejde zastavit a ukáže mnohé.
Ukrajina nemá od roku 1991 zaregistrované hranice ,teoreticky ani neexistuje
Jediná záchrana Ukrajiny je, když Černochová se postaví do čela České armády a půjde bojovat i s Pekarovou na Ukrajinu, stále vyhrožovaly, tak mají možnost.
Tento komentář byl smazán uživatelem.