Opovrhuji vandalstvím frustrovaných ožralů ,co cestou domů ukopnou zrcátko u auta, zlomí vysazený stromek či vyvrátí dopravní značku...
Nehodu " pana Šteffla však nepovažuji za vandalství ...pro mě je to zcela jasné vyjádření odporu a symbol adekvátní proti symbolu Z ,kterým se označují ruští podporovatelé "speciální vojenské operace".....
A proto exemplární trest a co nejtvrdší za vandalství!
Radši bych zaškobrtl se skutečnou krví. Putlerovou.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Veselá taškařice, "nešika" mne velmi pobavil. Je to dobrý příklad jak zacházet s ruskými vyslanectvími všude po světě. 🙂 )
To je boj proti Rusku 😂😂😂
Je to frajer 😱
Soudruzi měli štěstí, že pan Šteffel nenesl náhodou šoufek, kterým zrovna vybíral senkrovnu (pro mladší - žumpu).
A mladší vědí , co je šoufek? Nešli by si muchnout?? 🙂)))
🇷🇺💣💣💣🩸🩸🩸🩸🩸💀💀💀💀😢😢😢
Je škoda, že je kde kdo nazýván aktivistou. Podle mě jde jen o člověka, který udělal velmi dobrou věc a inspiroval další po celém světě. Ale vysvětlení nemá chybu. Díky Bohu měl po ruce velmi chápavé policisty. Škoda že poblíž nestáli hasiči se stříkačkou, v cisterně neměli několik set litrů červeně obarvené vody a náhodou nejeli hasit požád na Ruském velvyslanectví 😄
Tento komentář byl smazán uživatelem.
abych pravdu řekl, sdílím sice podobné názory na komunisty i ruskou agresi, ale mně pokračování v tomto způsobu protestu už nepřijde smysluplné....
diskutabilní mně přijde rovněž uvedení jména policisty..
Protokol o podání vysvětlení zřejmě není veden ani v režimu "důvěrné".
Krvavý měsíc po letech nahradil měsíc československo-sovětského přátelství. Ani jeden není dobrý...
Proč?
Nenásilný protest, tak to má být 👍
U mě je "nešika" rozhodně šikula a myslím si, že se i praporčík co to sepisoval musel zasmát, nad jeho vysvětlením 😂
Jediná věc mi teď vrtá hlavou, když můj tříletý syn na chodbě vylil pikslu s barvou chtěl mi tím také něco "naznačit"?
A jeje mračouni už se sypou 😅
Pro vás by bylo lepší, kdyby tu vitrínu vysklil? A nebo vám vadí, že "Švejkuje"... Tak je to Čech, to snad máme v povaze!
Za mě je rozhodné lepší politá ambasáda než hysterický Dědek a spol, co volají po vojenském zásahu... 😉
Uvědomujete si že tady momentálně opevujete čin který by byl za normální situace posouzen jako vandalismus, všimli jste si co zvládli udělat se společností která teď není racionálně uvažovat, vše co je proti Rusku je najednou legální? Pro mě už některé situace jsou za čarou, natož z toho udělat článek na úvodní stránku
Proc si neprectete ten clanek?