Nejhorší je, že se najdou Češi, kteří by klidně nechali Ukrajinu vybombardovat, jen kdyby měli ještě chvilku levnější benzin.
Nejhorší je že jich není málo, kolem 30% většinou starších voliči Euroskeptických stran a mnoho z nich jsou bohužel i z ANO které oblbuje Babiš svým nechutným populismem!
Rus v akci.. aneb KGB je rovna STB včetně vražd
Zapomněl jste na ČEKU předchůdce a vzor právě pro KGB+STB . Problém čechoslováků je v tom, že před rokem 1945 byl ČESKOSLOVENSKEM i kus Zakarpatské Ukrajiny jak připomíná i Karel Arazim z Četnických humoresek !!
Jak si může někdo myslet že je tohle zinscenované, že jsou to nastrčení herci a hrají divadlo. Proč by to ti stařečkové dělali?
Rusové uvěří všemu, co jim Putin předloží. Takoví "naivní lidé" se dají najít jen v Rusku. (To je eufémizmus pro jiný výraz).
Čím déle bude Putin okupovat Ukrajinu, tím bude Rusko izolovanější a definitivně ztratí jakýkoli, byť mizerný kredit. S Rusáky se nikdo na světě nebude bavit. Bude to druhá Severní Korea. Izolovaní, chudí pijani a okupanti. Rusko postupuje mílovými kroky do totálního ponížení a zapomění. Nechápu, že se tam nenajde pár soudných lidí, kteří by zabili Putina s celou vládou a vyhodili Kreml do povětří. Ulevilo by se celému světu. Za ty vraždy Ukrajinců si většina Rusů nezaslouží žádné ohledy.
A Okamura z SPD i poslanec Volný tomuhle Ruskému vraždění fandí. Nebo ne? Jejich názor není slyšet, jen zbaběle kritizují naši novou vládu. (A komunisté také). Nebo to někdo z nich odsoudil? Napište kde a kdo. Tady už nejde o benzín, jak někdo v diskuzi psal. Tady jde o stejně vymyté mozky jako v Rusku kolem Putina.
I ukrajinské 90 leté babičky jsou statečnější, než nasi extrémisté Volný , Okamura a někteří další.
Z vás propuskejch...... je mi špatně. Kde se ve vás vůbec bere ta drzost a sprostota po přečtení tohoto článku kritizovat neobjektivnost zpráv a zastávat se ruSSaku. Uvědomujete si kdo je agresor, kdo vraždí na Ukrajině děti a civilisty?
Pokud někdo zpochybňuje objektivnost zpráv přece neznamená, že je proruský. Tomuto názoru prostě nerozumím. Za dva roky media ukázala, čeho jsou schopna, jak umí lidí děsit a manipulovat. A proto mi přijde docela logické být velice obezřetný k tomu, co se v nich teď objevuje. Já k tomu přistupuji tak, že lež může být úplně vše. Nebo taky ne. Pro mě je idealni radši nesledovat vůbec nic a nezabyvat se tím. Jen teda nerozumím tomu, proč by někdo, kdo pochybuje o objektivitě zpráv měl být hned proruský. To je prostě černobílé vidění světa a je to neúcta vůči těm, kteří o objektivitě zpráv pochybuji z pro ně relevantních důvodu. Ono to úplně nechodí tak, že najednou ty novináře něco osvítí a z lidí, kteří dělali zverstvo za dob covidu se stanou světci. I když jsou mezi nimi určitě normální lidé, myslím, že dost z nich se prostě řídí hlavně penězi a tím co aktuálně tahne.
A Václav Klaus tohle zpochybňuje, že je to zinscenované. Žádné slovo nedokáže vyjádřit jací jsou póvl ruští vojáci a jejich obhajitelé.
VK se definitivně odkopal a nemám pro něj slov
Klausovi snad ještě někdo věří?
Tenhle člověk se roky vznášel v bublině své nadutosti, která splaskla jak nic...a už po něm neštěkne ani pes. Akorát jen pan Klaus se s tím nedokáže vyrovnat.
Člověk je ochoten k velkému zlu, když nastane taková věc, jako je válka. Proto se válčit nemá, ale vždy jen jednat. Rusko je zodpovědné za všechny zlé činy, co se ve válce stanou z obou stran. A je to jen a jen Rusko, které napadlo souseda a proto jen a jen Rusko je tím, kdo je vinen. Ukrajinci se mohou bránit jakýmkoliv způsobem.
Vzhledem k tomu jak je ruská propaganda neuvěřitelně pitomá a hloupá tak tu snad dnes musí být všichni její příjemci😏😂.
všichni pochybovače v čele s klausem dukou, okamurou, foldynou by měli naložit do vlaku spolu s místními trolly a tak na týden poslat do Ukrajinských měst kde jsou hromadné hroby, ideálně by měli pomáhat identifikovat mrtvé, třeba by jim docvaklo?
vy jste se patrně odtud vrátil?
🙁 Já to nedočetl, fyzicky mi je z té zrůdy Adolfa Putina zle. Vypustil své ruské netvory na staré lidi. Kdokoliv ho obhajuje je stejný jako on.
Přeji všem hezký den, nikdy jsem žádné příspěvky nevkládala, pouze četla, ale nemohu již být zticha. Vždy jsem byla a jsem proti jakékoliv totalitě. Těm, kteří zde zpochybňují chování R vojáků na UK, bych doporučila něco si přečíst o naší historii. Viz rok 1927-28 (zbrojení R pro německou armádu), 1938-42(úmyslná hromadná likvidace důstojníků a zabírání cizího území), a v neposlední řadě chování některých osvoboditelů v 1945 (znásilňování a zabíjení žen - zkušenosti mých babiček). Přesný obraz dnešního dění. Pamatujte,že pro R nikdy lidský život neměl cenu. Kdo si neváží svobody, nezná historii a nezaslouží si žít ve svobodném světě.
1918-1920 válka proti nově vzniklému samostatnému státu Lotyšsku,
Estonsku, Litvě, invaze do nově obnoveného státu Polského (Rusko-polská válka) 1920-1921 invaze do nově vzniklého státu Ázerbájdžánu, Gruzie, Arménii, Ukrajijny a jejich připojení k SSSR 1921-1922 potlačení masivního povstání v Karélii za svobodu, podporovaného Finskem 1924 další vojenský zásah proti gruzínským nacionalistům 1929, 1937 vojenské intervence v Číně 1939 invaze do Polska, po dohodě s Hitlerem rozdělení území Polska mezi SSSR a Německo 1939-1940 přepadení Finska (Zimní válka) 1940 invaze a anexe Estonska, Lotyšska, Litvy 1940 invaze do Rumunska a anexe části jeho území Besarábie a Severní Bukoviny (dnešní Moldávie) u 1941-1945 využití 2. světové války k obsazení východní a střední Evropy a Balkánu 1944-1956 vojenská intervence v Pobaltí proti snahám o nezávislost států, které SSSR anektoval za 2. světové války 1950-1953 účast v Korejské válce 1953 potlačení německého povstání v NDR 1956 krvavá vojenská intervence v Maďarsku 1968 invaze do Československa 1969-1970 vojenská podpora egyptských islamistů proti Izraeli 1971 vojenské angažování se v indicko-pákistánském konfliktu 1974-1990 účast ve válce v Eritrei 1975-2002 podpora režimů v občanské válce v Angole 1977-1978 účast ve válce mezi Etiopií a Somálskem 1979-1989 invaze do Afghánistánu a následná válka 1992 vojenská intervence v Podněstří
1992 vojenská intervence ve východní Osetii 1993 vojenská účast v Gruzii
1994 - 2000 čečenské války 2014 - ? anexe Krymu
2022 - ? krvavá válka s Ukrajinou
Také trocha historie