1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Nejhorší je, že se najdou Češi, kteří by klidně nechali Ukrajinu vybombardovat, jen kdyby měli ještě chvilku levnější benzin.

701
Před 3 roky
Tom Brož

Nejhorší je že jich není málo, kolem 30% většinou starších voliči Euroskeptických stran a mnoho z nich jsou bohužel i z ANO které oblbuje Babiš svým nechutným populismem!

70
Před 3 roky

Rus v akci.. aneb KGB je rovna STB včetně vražd

158
Před 3 roky
Jaroslav Beran

Zapomněl jste na ČEKU předchůdce a vzor právě pro KGB+STB . Problém čechoslováků je v tom, že před rokem 1945 byl ČESKOSLOVENSKEM i kus Zakarpatské Ukrajiny jak připomíná i Karel Arazim z Četnických humoresek !!

40
Před 3 roky

Jak si může někdo myslet že je tohle zinscenované, že jsou to nastrčení herci a hrají divadlo. Proč by to ti stařečkové dělali?

266
Ivana Šimůnková

Rusové uvěří všemu, co jim Putin předloží. Takoví "naivní lidé" se dají najít jen v Rusku. (To je eufémizmus pro jiný výraz).

Čím déle bude Putin okupovat Ukrajinu, tím bude Rusko izolovanější a definitivně ztratí jakýkoli, byť mizerný kredit. S Rusáky se nikdo na světě nebude bavit. Bude to druhá Severní Korea. Izolovaní, chudí pijani a okupanti. Rusko postupuje mílovými kroky do totálního ponížení a zapomění. Nechápu, že se tam nenajde pár soudných lidí, kteří by zabili Putina s celou vládou a vyhodili Kreml do povětří. Ulevilo by se celému světu. Za ty vraždy Ukrajinců si většina Rusů nezaslouží žádné ohledy.

A Okamura z SPD i poslanec Volný tomuhle Ruskému vraždění fandí. Nebo ne? Jejich názor není slyšet, jen zbaběle kritizují naši novou vládu. (A komunisté také). Nebo to někdo z nich odsoudil? Napište kde a kdo. Tady už nejde o benzín, jak někdo v diskuzi psal. Tady jde o stejně vymyté mozky jako v Rusku kolem Putina.

I ukrajinské 90 leté babičky jsou statečnější, než nasi extrémisté Volný , Okamura a někteří další.

33
Před 3 roky

Z vás propuskejch...... je mi špatně. Kde se ve vás vůbec bere ta drzost a sprostota po přečtení tohoto článku kritizovat neobjektivnost zpráv a zastávat se ruSSaku. Uvědomujete si kdo je agresor, kdo vraždí na Ukrajině děti a civilisty?

98
Před 3 roky
Milan Teplý

Pokud někdo zpochybňuje objektivnost zpráv přece neznamená, že je proruský. Tomuto názoru prostě nerozumím. Za dva roky media ukázala, čeho jsou schopna, jak umí lidí děsit a manipulovat. A proto mi přijde docela logické být velice obezřetný k tomu, co se v nich teď objevuje. Já k tomu přistupuji tak, že lež může být úplně vše. Nebo taky ne. Pro mě je idealni radši nesledovat vůbec nic a nezabyvat se tím. Jen teda nerozumím tomu, proč by někdo, kdo pochybuje o objektivitě zpráv měl být hned proruský. To je prostě černobílé vidění světa a je to neúcta vůči těm, kteří o objektivitě zpráv pochybuji z pro ně relevantních důvodu. Ono to úplně nechodí tak, že najednou ty novináře něco osvítí a z lidí, kteří dělali zverstvo za dob covidu se stanou světci. I když jsou mezi nimi určitě normální lidé, myslím, že dost z nich se prostě řídí hlavně penězi a tím co aktuálně tahne.

15
Před 3 roky

A Václav Klaus tohle zpochybňuje, že je to zinscenované. Žádné slovo nedokáže vyjádřit jací jsou póvl ruští vojáci a jejich obhajitelé.

VK se definitivně odkopal a nemám pro něj slov

508
Před 3 roky
Petr Novák

Klausovi snad ještě někdo věří?

Tenhle člověk se roky vznášel v bublině své nadutosti, která splaskla jak nic...a už po něm neštěkne ani pes. Akorát jen pan Klaus se s tím nedokáže vyrovnat.

131
Před 3 roky

Člověk je ochoten k velkému zlu, když nastane taková věc, jako je válka. Proto se válčit nemá, ale vždy jen jednat. Rusko je zodpovědné za všechny zlé činy, co se ve válce stanou z obou stran. A je to jen a jen Rusko, které napadlo souseda a proto jen a jen Rusko je tím, kdo je vinen. Ukrajinci se mohou bránit jakýmkoliv způsobem.

64
Před 3 roky

Vzhledem k tomu jak je ruská propaganda neuvěřitelně pitomá a hloupá tak tu snad dnes musí být všichni její příjemci😏😂.

90
Před 3 roky

všichni pochybovače v čele s klausem dukou, okamurou, foldynou by měli naložit do vlaku spolu s místními trolly a tak na týden poslat do Ukrajinských měst kde jsou hromadné hroby, ideálně by měli pomáhat identifikovat mrtvé, třeba by jim docvaklo?

120
Před 3 roky
Pavel Holsan

vy jste se patrně odtud vrátil?

108
Zobrazit další 4 reakce
Před 3 roky

🙁 Já to nedočetl, fyzicky mi je z té zrůdy Adolfa Putina zle. Vypustil své ruské netvory na staré lidi. Kdokoliv ho obhajuje je stejný jako on.

63
Před 3 roky

Přeji všem hezký den, nikdy jsem žádné příspěvky nevkládala, pouze četla, ale nemohu již být zticha. Vždy jsem byla a jsem proti jakékoliv totalitě. Těm, kteří zde zpochybňují chování R vojáků na UK, bych doporučila něco si přečíst o naší historii. Viz rok 1927-28 (zbrojení R pro německou armádu), 1938-42(úmyslná hromadná likvidace důstojníků a zabírání cizího území), a v neposlední řadě chování některých osvoboditelů v 1945 (znásilňování a zabíjení žen - zkušenosti mých babiček). Přesný obraz dnešního dění. Pamatujte,že pro R nikdy lidský život neměl cenu. Kdo si neváží svobody, nezná historii a nezaslouží si žít ve svobodném světě.

492
Před 3 roky
Dana Kubátová

1918-1920 válka proti nově vzniklému samostatnému státu Lotyšsku,

Estonsku, Litvě, invaze do nově obnoveného státu Polského (Rusko-polská válka) 1920-1921 invaze do nově vzniklého státu Ázerbájdžánu, Gruzie, Arménii, Ukrajijny a jejich připojení k SSSR 1921-1922 potlačení masivního povstání v Karélii za svobodu, podporovaného Finskem 1924 další vojenský zásah proti gruzínským nacionalistům 1929, 1937 vojenské intervence v Číně 1939 invaze do Polska, po dohodě s Hitlerem rozdělení území Polska mezi SSSR a Německo 1939-1940 přepadení Finska (Zimní válka) 1940 invaze a anexe Estonska, Lotyšska, Litvy 1940 invaze do Rumunska a anexe části jeho území Besarábie a Severní Bukoviny (dnešní Moldávie) u 1941-1945 využití 2. světové války k obsazení východní a střední Evropy a Balkánu 1944-1956 vojenská intervence v Pobaltí proti snahám o nezávislost států, které SSSR anektoval za 2. světové války 1950-1953 účast v Korejské válce 1953 potlačení německého povstání v NDR 1956 krvavá vojenská intervence v Maďarsku 1968 invaze do Československa 1969-1970 vojenská podpora egyptských islamistů proti Izraeli 1971 vojenské angažování se v indicko-pákistánském konfliktu 1974-1990 účast ve válce v Eritrei 1975-2002 podpora režimů v občanské válce v Angole 1977-1978 účast ve válce mezi Etiopií a Somálskem 1979-1989 invaze do Afghánistánu a následná válka 1992 vojenská intervence v Podněstří

1992 vojenská intervence ve východní Osetii 1993 vojenská účast v Gruzii

1994 - 2000 čečenské války 2014 - ? anexe Krymu

2022 - ? krvavá válka s Ukrajinou

Také trocha historie

193
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt